Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Meghan και Χάρι: Η συνέντευξη τους στην Oprah θα προβληθεί τον Μάρτιο

Η μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη του Πρίγκιπα Harry και της MeghanMarkle στην OprahWinfreyθα προβληθεί στις 7 Μαρτίου (στο CBS στις 8pm) στην Αμερική και στις 8 Μαρτίου στην Αγγλία.  

Η πολυσυζητημένη συνέντευξη του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle που είναι και η πρώτη τους συνέντευξη μετά το Meg-xit, δημιούργησε ένα πόλεμο μεταξύ των βρετανικών τηλεοπτικών καναλιών που θέλουν να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα για να προβάλουν το 60 Minutes” special – μια μέρα μετά που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ.

Το BBC δεν θα το προβάλει λόγου το ότι θα προβληθεί ένα άλλο πρόγραμμα που αφορά τη βασιλική οικογένεια εκείνη τη μέρα.

Η Meghan και ο Harry ανακοίνωσαν επίσης ότι περιμένουν δεύτερο παιδί μέσα από μια συγκινητική μαυρόασπρη φωτογραφία. Την ίδια βδομάδα ανακοίνωσαν ότι δεν θα επιστρέψουν στα βασιλικά τους καθήκοντα, και ότι έχουν δώσει μια συνέντευξη στην Oprah Winfrey.

Η συνέντευξη, με τίτλο “Oprah with Meghan and Harry” θα έχει διάρκεια 90 λεπτών και θα είναι ως μέρος του γνωστού αμερικάνικου προγράμματος “60 Minutes”. Η αποκαλυπτική συζήτηση θα αφορά κεντρικά θέματα όπως είναι η αποχώρηση τους από τη Μεγάλη Βρετανία, η μητρότητα, η φιλανθρωπία αλλά και η οικογένεια τους που μεγαλώνει.

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη