Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Lady Gaga: Oι πρώτες εικόνες ως  Harley Quinn 

Από τα γυρίσματα της ταινίας “Joker”. 

 Η Lady Gaga θα πλαισιώσει τον στη συνέχεια του «Joker» με τίτλο «Joker: Folie a Deux», και οι πρώτες της φωτογραφίες κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Διάβασε ακόμη – Αυτός είναι ο λόγος που η Lady Gaga εμφανίστηκε με T-shirt, σκισμένο τζιν και χωρίς μακιγιάζ στην σκηνή των Oscars

H  διάσημη τραγουδίστρια θα υποδυθεί όπως έχει ανακοινωθεί, τη Χάρλεϊ Κουίν. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τη Νέα Υόρκη όπου εξελίσσονται τα γυρίσματα, βλέπουμε τον χαρακτήρα της να βρίσκεται ανάμεσα σε διαδηλωτές, που βρίσκονται εκεί για να δείξουν την υποστήριξή τους, καθώς συνοδεύεται στο δικαστήριο από τους αστυνομικούς.

Η Lady Gaga θα πλαισιώσει τον Joaquin Phoenix στη συνέχεια του «Joker», και οι πρώτες της φωτογραφίες κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

H  διάσημη τραγουδίστρια θα υποδυθεί όπως έχει ανακοινωθεί, τη Harley Quinn. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τη Νέα Υόρκη όπου εξελίσσονται τα γυρίσματα, βλέπουμε τον χαρακτήρα της να βρίσκεται ανάμεσα σε διαδηλωτές, που βρίσκονται εκεί για να δείξουν την υποστήριξή τους, καθώς συνοδεύεται στο δικαστήριο από τους αστυνομικούς. 

Δες τις εικόνες

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Πηγή: protothema.gr

Διάβασε ακόμη