Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Katy Perry: To outfit που φόρεσε από γνωστό ελληνικό brand

Η τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram με total look από το εν λόγω brand.

Τον τελευταίο καιρό πολλοί είναι οι διάσημοι stars που επιλέγουν δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών για τις εμφανίσεις τους και τα acts τους.

Πρόσφατα, η σούπερ σταρ Katy Perry ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο ερμηνεύει μία από τις επιτυχίες της, λίγο πριν βγει στη σκηνή, όπου εντοπίσαμε πως φορούσε δημιουργία ελληνικού brand. Ειδικότερα, η τραγουδίστρια επέλεξε να κάνει μια με εμφάνιση με total look από Milkwhite, και πιο συγκεκριμένα από τη συλλογή “Love is our future”, που κολάκευε ιδιαίτερα τη σιλουέτα της Perry.

Διάβασε ακόμη – To knit dress που φόρεσε η Έμιλυ Γιολίτη σε βραδινή έξοδο της

Η Katy Perry δεν είναι η μόνη που έχει αναγνωρίσει την ποιότητα του brand, καθώς και η Winnie Harlow αλλά και η Cardi B έχουν εμπιστευθεί τον Δημήτρη Μπαϊραμπά, τον καλλιτεχνικό διευθυντή και ιδρυτή του Milkwhite για εμφανίσεις τους.

Milkwhite: The brand

Με έδρα την Αθήνα, το Milkwhite εδώ και 6 χρόνια διαπρέπει σε Ελλάδα και εξωτερικό, προσπαθώντας μέσα από τις συλλογές του να εκφράσει την εικόνα της σύγχρονης γυναίκας με χαρακτήρα και μοναδικότητα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έχοντας καταλάβει “αυτό που θέλουν οι γυναίκες”,είναι λογικό ο Δημήτρης Μπαϊραμπάς και το milkwhite να βρίσκονται στις επιλογές των μεγαλύτερων αστέρων του Hollywood.

Πηγή: Madame Figaro

Διάβασε ακόμη