Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για κάθε ζώδιο

Ευχάριστες εκπλήξεις στα οικονομικά, επιτυχία και αναγνώριση.

Η εβδομάδα ξεκινά, με την ορθοδρόμηση της Αφροδίτης, στο ζώδιο του Λέοντος. Η Αφροδίτη βρίσκεται στην 12η μοίρα του Λέοντος και από εκεί γυρίζει ορθόδρομη και συνεχίζει την κανονική της πορεία. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε το τέλος των δυσκολιών για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Ταύρους, Παρθένους και Υδροχόους γεννημένους το 3ο πενθήμερο των ζωδίων και όσους έχουν πλανήτες στην 11η, 12η και 13η μοίρα. Όσοι επηρεάζονται, θα νιώσουν ξεμπλοκαρισμένοι σε πολλούς τομείς της ζωής τους, με έμφαση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και των οικονομικών τους. Μετά από ένα απαιτητικό καλοκαίρι, θα ξαναβρούν τις ισορροπίες τους. Τις επόμενες μέρες, θα έχουν την ευκαιρία για ευχάριστες αλλαγές στην ζωή τους και γιατί όχι, για μια καινούρια ερωτική σχέση.

Ακολουθεί το όμορφο τρίγωνο του Ερμή, αν και ανάδρομος, από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία, από το ζώδιο του Ταύρου. Μια όψη ιδιαίτερα ευνοϊκή για Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, γεννημένους το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου και όσους έχουν πλανήτες στην 14η, 15η και 16η μοίρα. Η όψη αυτή ευνοεί το κλείσιμο επαγγελματικών συμφωνιών, ενώ δίνει την ευκαιρία σε όσους επηρεάζονται από αυτή την όψη να πετύχουν στόχους και σχέδια, να ταξιδέψουν, να πιστέψουν ξανά στον εαυτό τους και στις ιδέες τους, και γενικότερα να διευρύνουν τους ορίζοντες τους.

Ακολουθεί η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή, στο ζώδιο της Παρθένου, επηρεάζοντας τους Παρθένους που έχουν γεννηθεί στο τρίτο πενθήμερο του ζωδίου, αλλά και τους Διδύμους, γιατί ο Ερμής είναι και δικός τους Κυβερνήτης, και όσους έχουν πλανήτες στην 13η μοίρα. Είναι μια όψη, που κρατάει λίγο και που ουσιαστικά , δίνει τη δυνατότητα στους Παρθένους που επηρεάζονται να πετύχουν ένα στόχο που είχαν βάλει και στο παρελθόν, ή να ασχοληθούν με θέματα του παρελθόντος, σκέψεις, στόχους, καταστάσεις.

Τέλος, έχουμε το όμορφο τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ήλιου, από το ζώδιο της Παρθένου και του Δία, από το ζώδιο του Ταύρου, που αν και ανάδρομος πλέον, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους. Είναι μια μέρα που θα δώσει σε πολλούς από εσάς την ευκαιρία να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας, να πετύχετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας, να ξεκολλήσετε από εκεί που είστε και να κάνετε ένα καινούριο βήμα στη ζωή σας, επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 14η, 15η και 16η μοίρα.

ΚΡΙΟΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Η Αφροδίτη γυρίζει ορθόδρομη και συνεχίζει την κανονική της πορεία. Είναι μια μέρα που ξεκινάτε να νιώθετε απελευθερωμένοι σε θέματα οικονομικών, καθώς και σε θέματα σχέσεων. Ουσιαστικά τελειώνει η δύσκολη αυτή περίοδος που διανύατε εδώ και τόσους μήνες με οικονομικές πιέσεις και ερωτικά αδιέξοδα, κυρίως με πρώην αλλά και με τους υπάρχοντες συντρόφους. Πολλοί από εσάς, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια καινούρια σχέση, ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που θα δουν τα οικονομικά τους να βελτιώνονται. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους, το 3ο πενθήμερο των ζωδίων και όσους έχουν πλανήτες στην 11η, 12η και 13η μοίρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Το όμορφο τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ήλιου, από το ζώδιο της Παρθένου και του Δία, από το ζώδιο του Ταύρου, που αν και ανάδρομος πλέον, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς. Είναι μια μέρα πολύ δημιουργική για εσάς, που σας δίνει την δυνατότητα να πετύχετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας και κυρίως να ξανανιώσετε αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σας ότι όλα θα πάνε καλά. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστες, παιχνιδιάρικες και δημιουργικές στιγμές σπίτι σας, με τα παιδιά και τους οικείους σας. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που μπορεί να βρείτε μια έξυπνη λύση για να διαχειριστείτε ένα οικονομικό ή κληρονομικό ζήτημα το οποίο σας απασχολεί. Επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 14η, 15η και 16η μοίρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Η Αφροδίτη βρίσκεται στην 12η μοίρα του Λέοντος, και από εκεί γυρίζει ορθόδρομη και συνεχίζει την κανονική της πορεία. Όσοι επηρεάζονται θα νιώσουν ξεμπλοκαρισμένοι σε πολλούς τομείς της ζωής τους, με έμφαση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, καθώς και των ψυχολογικών τους ζητημάτων. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια ερωτική γνωριμία μέσα από το κοντινό φιλικό σας περιβάλλον, μέσα από τα αδέρφια σας ή κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Ευνοούνται οι καινούργιες ερωτικές σχέσεις, φανερές ή κρυφές. Επίσης, δεν είναι λίγοι, και εκείνοι που θα νιώσουν ότι ξεμπλοκάρονται ψυχολογικά, το καλοκαίρι ίσως ήταν για εσάς μια περίοδο ενδοσκόπησης, ήρθε η ώρα η δουλειά που κάνατε να φανεί και να βγει προς τα έξω. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους, το 3ο πενθήμερο των ζωδίων, και όσους έχουν πλανήτες στην 11η, 12η και 13η μοίρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Το όμορφο τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ήλιου, από το ζώδιο της Παρθένου και του Δία, από το ζώδιο του Ταύρου, που αν και ανάδρομος πλέον, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε μια μακρινή ή κοντινή απόδραση, η οποία μπορεί να είναι για λόγους αναψυχής ή και για επαγγελματικούς λόγους. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα δουν ένα εργασιακό στόχο τους να πραγματοποιείται, με άμεσο αντίκτυπο στην βελτίωση των οικονομικών τους. Επίσης, ευνοούνται τα ανοίγματα στο εξωτερικό και καθώς και οι σπουδές, για όσους ενδιαφέρονται. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να θέσετε στόχους για την καθημερινότητα σας, τα επαγγελματικά σας καθώς και τα οικονομικά σας. Επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 14η, 15η και 16η μοίρα.

ΛΕΩΝ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδα για εσάς είναι η Δευτέρα. Η Αφροδίτη βρίσκεται στην 12η μοίρα του Λέοντος και από εκεί γυρίζει ορθόδρομη και συνεχίζει την κανονική της πορεία. Είναι μια μέρα που ξεκινάτε να νιώθετε απελευθερωμένοι από το παρελθόν, το οποίο βασάνιζε αρκετούς από εσάς, την διάρκεια του φετινού καλοκαιριού. Είναι μια μέρα που πολλοί από εσάς θα έχετε μια ευχάριστη έκπληξη στον τομέα των επαγγελματικών σας, μια προαγωγή που αξίζατε από καιρό και δεν ερχόταν ή η αναγνώριση του κόπου και της αφοσίωσης σας. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα αποφασίσουν να κάνουν μια κοντινή απόδραση, ενώ αρκετοί θα επιλέξουν την σημερινή μέρα για να επισημοποίησουν την σχέση τους. Νιώθετε καλά μετά από καιρό έχοντας ξαναβρεί την αυτοπεποίθηση σας και την χαμένη πίστη στον εαυτό σας. Απολαύστε την ημέρα με τα αδέρφια και τους οικείους σας και ζήστε ευχάριστες στιγμές, δημιουργήστε αναμνήσεις. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το 3ο πενθήμερο των ζωδίων και όσους έχουν πλανήτες στην 11η, 12η και 13η μοίρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το όμορφο τρίγωνο του Ερμή, αν και ανάδρομος , από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς. Πολλοί από εσάς σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο που έχετε εδώ και καιρό. Είναι μια μέρα που ευνοεί τις επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες, ενώ ταυτόχρονα ευνοεί επιχειρηματικά ανοίγματα ακόμα και στο εξωτερικό. Για πολλούς από εσάς, είναι μια περίοδος επαγγελματικής επιτυχίας και επίτευξής ονείρων. Επίσης, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα αποφασίσουν να περάσουν την σχέση τους στο επόμενο στάδιο, κάνοντας την επίσημη. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να κάνετε συζητήσεις και σχέδια με τον σύζυγο, τον σύντροφο ή και γενικότερα μέσα στο σπίτι. Επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, και όσους έχουν πλανήτες στην 14η, 15η και 16η μοίρα.

ΖΥΓΟΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Η Αφροδίτη γυρίζει ορθόδρομη και συνεχίζει την κανονική της πορεία. Όσοι επηρεάζονται, θα νιώσουν ξεμπλοκαρισμένοι σε πολλούς τομείς της ζωή τους. Μέσα στο καλοκαίρι, οι περισσότεροι από εσάς είχατε την εντύπωση ότι δεν μπορείτε να κάνετε σχέδια και να βάζετε στόχους για το μέλλον. Αρκετοί από εσάς περάσατε μια περίοδο εσωστρέφειας, ενώ πολλοί είχατε να αντιμετωπίσετε ζητήματα κληρονομικής φύσεως καθώς και θέματα που αφορούσαν τα οικονομικά και τα ψυχολογικά του συντρόφου σας. Αυτή η περίοδος ήρθε στο τέλος της. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα δουν στόχους τους να γίνονται πραγματικότητα, ενώ πλέον νιώθετε ότι έχετε ανακτήσει την χαμένη αυτοπεποίθηση και ζωντάνια σας. Είναι μια υπέροχη μέρα για να συναντήσετε φίλους και γνωστούς και να κοινωνικοποιηθείτε, καθώς και να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους, το 3ο πενθήμερο των ζωδίων και όσους έχουν πλανήτες στην 11η, 12η και 13η μοίρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το όμορφο τρίγωνο του Ερμή, αν και ανάδρομος , από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς. Για πολλούς από εσάς είναι μια μέρα γεμάτη ευχάριστα νέα στον τομέα των οικονομικών σας. Ένα κληρονομικό θέμα μπορεί να διευθετηθεί αυτές τις ημέρες ή να βρείτε ένα έξυπνο και δημιουργικό τρόπο για να διαχειριστείτε τα έξοδα και τις υποχρεώσεις σας. Επίσης, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία για μια νέα ερωτική γνωριμία που μπορεί μετέπειτα να εξελιχθεί και σε ερωτική σχέση. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα και περάστε την με φίλους και γνωστούς, κοινωνικοποιηθείτε. Επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου και όσους έχουν πλανήτες στην 14η, 15η και 16η μοίρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Η Αφροδίτη γυρίζει ορθόδρομη και συνεχίζει την κανονική της πορεία. Όσοι επηρεάζονται θα νιώσουν ξεμπλοκαρισμένοι σε πολλούς τομείς της ζωή τους. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τα εργασιακά σας να αλλάζουν, εκεί που για πολύ καιρό βιώνατε στασιμότητα. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να κυνηγήσουν και να πραγματοποιήσουν ένα στόχο τους, επαγγελματικής φύσεως ή επιμόρφωσης, στο εξωτερικό. Ευνοούνται τα επιχειρηματικά ανοίγματα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Νιώθετε έτοιμοι, αισιόδοξοι και ευδιάθετοι, εκμεταλλευτείτε την ημέρα για επαφές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τους στόχους και τα όνειρα σας πραγματικότητα. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους, το 3ο πενθήμερο των ζωδίων, και όσους έχουν πλανήτες στην 11η, 12η και 13η μοίρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το όμορφο τρίγωνο του Ερμή, αν και ανάδρομος, από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς. Για πολλούς από εσάς είναι η κατάλληλη μέρα για να κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες, οι οποίες μπορεί να έχουν να κάνουν και με το εξωτερικό, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα επιλέξουν την σημερινή μέρα για να διοργανώσουν μια απόδρασή σε κάποιον μακρινό ή κοντινό προορισμό. Τέλος, θέματα εργασιακών ζητημάτων μπορεί να διευθετηθούν με ένα δημιουργικό τρόπο και να βρεθούν λύσεις που θα κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη. Νιώθετε πλέον απελευθερωμένοι από ψυχολογικά ζητήματα που σας απασχολούσαν, ανάλαφροι και ευδιάθετοι. Επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου και όσους έχουν πλανήτες στην 14η, 15η και 16η μοίρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Η Αφροδίτη γυρίζει ορθόδρομη και συνεχίζει την κανονική της πορεία. Όσοι επηρεάζονται θα νιώσουν ξεμπλοκαρισμένοι σε πολλούς τομείς της ζωή τους. Για πολλούς από εσάς, η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης σημαίνει και το τέλος των καθυστερήσεων και των μικροπροβληματων στο σπίτι, τα οποία αντιμετωπίζατε όλο το καλοκαίρι. Είναι η κατάλληλη μέρα για να ξεκινήσετε μια επαγγελματική συνεργασία ή μια ερωτική σχέση. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα επιλέξουν την σημερινή μέρα για να διοργανώσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό, που από καιρό έχουν στα σχέδια τους. Είναι μια μέρα που θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές στο σπίτι σας, με την οικογένεια σας και τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους, εκμεταλλευτείτε το. Για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν ένα επιχειρηματικό άνοιγμα, από σήμερα ξεκινά μια περίοδος που μπορεί να τους φέρει σημαντικές συνεργασίες , οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικές για να πετύχουν τους στόχους τους. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το 3ο πενθήμερο των ζωδίων και όσους έχουν πλανήτες στην 11η, 12η και 13η μοίρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το όμορφο τρίγωνο του Ερμή, αν και ανάδρομος , από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς. Πολλοί από εσάς θα έχετε μια ευχάριστη είδηση στον τομέα των επαγγελματικών σας, μια προαγωγή ή μια συνεργασία, η οποία θα σας ανανεώσει και θα σας αναζωογονήσει. Από την άλλη, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν ευχάριστα νέα και ευχάριστες εξελίξεις μέσα στο σπίτι τους και στην οικογένεια τους. Νιώθετε ανάλαφροι μετά από καιρό, ευδιάθετοι και γεμάτοι πίστη για το μέλλον. Δεν είναι λίγοι, οι Ιχθύες που θα επιλέξουν την σημερινή ημέρα για να επισημοποίησουν την σχέση τους ή να την περάσουν στο επόμενο στάδιο. Η μέρα υπόσχεται για όσους θέλουν και το επιζητούν, επαγγελματικές ευκαιρίες , ιδιαίτερα στον τομέα των συνεργασιών. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να δείτε συγγενείς και στενούς φίλους. . Επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου και όσους έχουν πλανήτες στην 14η, 15η και 16η μοίρα.

Από την Μαρία Σόγια

Πηγή: christosarchos.gr

Διάβασε ακόμη