Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Η νέα πρωτοποριακή περιποίηση της επιδερμίδας εμπνευσμένη από την αισθητική ιατρική

Για επιδερμίδα πέντε χρόνια νεότερη.

Της Γεωργίας Γεωργίου

H Shiseido που γιορτάζει 150 χρόνια καινοτομίας και ομορφιάς συνεχίζει να πρωτοπορεί με το λανσάρισμα της Bio-Performance Skin Filler.

H νέα αυτή πρωτοποριακή περιποίηση της επιδερμίδας είναι εμπνευσμένη από την αισθητική ιατρική και υπόσχεται 5 χρόνια νεότερη και πιο σφριγηλή επιδερμίδα από την πρώτη κιόλας μέρα.

Η σειρά Bio-Performance έχει γράψει τη δικιά της ιστορία στο Ιαπωνικό brand καθώς αναφέρεται πάντα ως περιποίηση αιχμής που εμπνέεται από τα αποτελέσματα αισθητικών διαδικασιών.

Τα προϊόντα Bio-Performance Skin Filler έχουν εμπνευστεί από την ιδέα φιλοσοφία, δηλαδή να προσφέρουν στον πελάτη ένα γρήγορο και εξαιρετικό αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με ένα σχετικά απλό ή στοχευμένο τελετουργικό ομορφιάς.

Διάβασε ακόμη – Ρυτίδες, μαύροι κύκλοι, πρήξιμο: 9 κρέμες ματιών για νεανικό βλέμμα

Με αυτό το διπλό ορό η Shiseido προχωρά ένα βήμα παραπέρα από τα καλλυντικά. Οι ερευνητές οδηγήθηκαν στη δημιουργία ασφαλών και εύχρηστων προϊόντων που επιτυγχάνουν αποτελέσματα κοντά σε αυτά μιας αισθητικής διαδικασίας.

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί κάποιος που ανησυχεί για τη γήρανση του δέρματός μπορεί να μπει στον πειρασμό να χρησιμοποιήσει το άμεσο αποτέλεσμα ενός πληρωτικού δέρματος, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν πολλοί που αν και μπαίνουν στον πειρασμό χάρη στα πολύ καλά και γρήγορα αποτελέσματα, δεν είναι απόλυτα πεπεισμένοι σχετικά με αυτό το βήμα, καθώς αν και χρησιμοποιείται ευρέως δεν είναι χωρίς κίνδυνο, είναι επεμβατικό, δαπανηρό και παραμένει μια προσωρινή λύση.

Εμπνευσμένο από τα αποτελέσματα των αισθητικών επεμβάσεων, το νέο Βio-Performance Skin Filler Serum, χάρη στην τεχνολογία MolecuShift της Shiseido, επιτρέπει στο υαλουρονικό οξύ να διεισδύει άμεσα στην επιδερμίδα, διατηρώντας παράλληλα την ενυδατική δράση του στον μέγιστο βαθμό.

Διάβασε ακόμη – Τα πρωτοποριακά καινούργια προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να δοκιμάσεις

Το Βio-Performance Skin Filler Serum αποτελείται από έναν ορό ημέρας και έναν ορό νυκτός:

Βήμα 1:
Infill Serum Νυκτός: Παρέχει έντονη και άμεση διείσδυση** συμπυκνωμένου Υαλουρονικού Οξέος στην επιδερμίδα.

Βήμα 2:
Full Expansion Serum Ημέρας: Το συμπυκνωμένο Υαλουρονικό Οξύ διαστέλλεται στο αρχικό του μέγεθος, επαναπροσδιορίζοντας το περίγραμμα της επιδερμίδας, ενώ, την ίδια στιγμή, προσφέρει ορατή σύσφιγξη και λείανση.

Για όλους τους τύπους δέρματος και δερματολογικά ελεγμένο.

Το Bio-Performance Skin Filler μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε τελετουργικό περιποίησης.

Τέλος, στα συν είναι και το γεγονός πως τα προϊόντα έχουν ανταλλακτικά για βιωσιμότητα και αναπληρώνονται ευκολά.

Κεντρική φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη