Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Η Κλέλια Γιασεμίδου σου προτείνει ένα κομψό χτένισμα για το γραφείο

Ένα εύκολο και chic office hairstyle.

Της Άντριας Αρχοντίδου

Η αναζήτηση ενός καθημερινού χτενίσματος για το γραφείο μπορεί να είναι αναμφισβήτητα εκνευριστική, ειδικά όταν έχεις μια bad hair day.

Η επιθυμία για μια εμφάνιση που αποπνέει επαγγελματισμό, ενώ είναι αβίαστα εύκολο να δημιουργηθεί, μπορεί να μοιάζει με την αναζήτηση βελόνας στα άχυρα. Κάθε προσπάθεια για την επίτευξη της τέλειας ισορροπίας μεταξύ στιλ και απλότητας ίσως να σε μπερδεύει. Είτε παλεύεις με ατίθασες μπούκλες ή λιπαρότητα, το ταξίδι για να βρεις ένα χτένισμα που να συνεργάζεται άψογα με την πρωινή βιασύνη μπορεί συχνά να μοιάζει με μια δύσκολη μάχη.

Διάβασε ακόμη – Έλενα Ανδρέου: Η beauty θεραπεία που κάνει κάθε μήνα για λαμπερό αποτέλεσμα στο πρόσωπο

Ωστόσο, η Κλέλια Γιασεμίδου, μας δίνει την τέλεια ιδέα για ένα κομψό και εύκολο χτένισμα για το γραφείο. Μια ψηλή αλογοουρά με χωρίστρα στη μέση.

Διάβασε ακόμη – Η Έβελυν Καζαντζόγλου με το πιο extreme ponytail που έχεις δει

Το μυστικό για να φαίνεται ακόμη πιο elegant μια τέτοια ψηλή αλογοουρά είναι να δημιουργήσεις ελαφριές μπούκλες με το σίδερο των μαλλιών έτσι ώστε να αποκτήσουν περισσότερη κίνηση τα μαλλιά Παράλληλα, εφάρμοσε ένα τζελ μαλλιών στο πάνω μέρος του κεφαλιού έτσι ώστε να “κλειδώσεις” τυχόν τριχούλες που μπορεί να πετάνε.

Διάβασε ακόμη