Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

Η Hailey Bieber απαντά – Είχε “κλέψει” τον Justin Bieber από τη Selena;

H 26χρονη σύζυγος του Justin Bieber μίλησε για τα πρώτα χρόνια της σχέσης της με τον διάσημο τραγουδιστή.

Η Hailey Bieber έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο podcast ‘Call Her Daddy’ δίνοντας οριστικό τέλος στις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει στις αρχές της σχέσης της με τον Justin Bieber.

Διάβασε ακόμη – Βρήκαμε τα platform loafers της Hailey Bieber

Το 26χρονο μοντέλο αποκάλυψε πως ο Justin δεν υπήρξε άπιστος απέναντι στη Selena Gomez, όπως ακουγόταν τότε, αφού όταν ξεκίνησε τη σχέση του με την Hailey είχαν ήδη χωρίσει. “Ποτέ” είπε η Bieber τονίζοντας ότι άρχισαν να βγαίνει με τον Justin μετά τον οριστικό χωρισμό του με την Gomez. “Όταν εγώ και εκείνος ξεκινήσαμε να βγαίνουμε δεν ήταν σε καμιά σχέση. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να μπλέκομαι στη σχέση κάποιου, με μεγάλωσαν καλύτερα από αυτό”, είπε το μοντέλο.

Ο Justin και η Hailey είχαν γνωριστεί το 2016 και είχαν μια σύντομη σχέση πριν συναντηθούν ξανά το 2018 όταν και ξεκίνησαν να βγαίνουν ξανά. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε την ίδια χρονιά και παντρεύτηκαν μετά από δύο μήνες. “Καταλαβαίνω πως φαίνεται απ’ έξω αλλά ήταν μια κατάσταση που ξέρω καλά ότι ήταν το σωστό να κάνουν (ο Justin και η Selena) αλλά φυσικά υπάρχει μεγάλη ιστορία εκεί και το σέβομαι αυτό”, είπε τονίζοντας πως “δεν θέλω να μιλήσω εκ μέρους κανενός”.

Η Gomez και ο Bieber ήταν μαζί σχεδόν για μια δεκαετία και μετά τον χωρισμό τους και τη σχέση του τραγουδιστή με την Hailey πολλοί ήταν εκείνοι που κατηγορούσαν το μοντέλο πως ΄έκλεψε’ τον σταρ από την Selena. “Πολύ από το μίσος έρχεται από τη λογική ‘τον έκλεψες’ και το γεγονός ότι εύχονταν να τελειώσει η σχέση του. Κι αυτό είναι εντάξει, μπορείς να εύχεσαι ό,τι θέλεις, αλλά δεν είναι αυτή η αλήθεια”.

Όπως είπε η Bieber, ακόμα δέχεται αρνητική κριτική από fans της Selena Gomez ενώ τόνισε πως πλέον δεν δίνει σημασία. “Αφού εμείς έχουμε προχωρήσει, γιατί εσείς δεν μπορείτε;”, αναρωτήθηκε.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη