Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Η Bella Hadid δηλώνει εξοργισμένη με τον Zayn Malik

Το supermodel έχει έρθει σε απόλυτη ρήξη με τον πρώην σύντροφο της αδελφής της.

Οριστικό είναι το τέλος στη σχέση της Gigi Hadid με τον Zayn Malik, μετά την επίθεση του τραγουδιστή απέναντι στη μητέρα της, Yoland. Όπως έγινε, μάλιστα, γνωστό το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μία κόρη, την 13 μηνών Khai, είχε ήδη χωρίσει όταν συνέβη το περιστατικό και μετά τις καταγγελίες της μητέρας της Hadid, απαγγέλθηκαν στον Malik κατηγορίες για τέσσερα ποινικά αδικήματα παρενόχλησης.

Στο μεταξύ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας έχουν απομακρυνθεί από τον πρώην σύντροφο της Gigi. Σύμφωνα με το Us Weekly, “Η Bella Hadid έχει έρθει σε απόλυτη ρήξη με τον Malik, όπως και ο αδελφός της Anwar. Μισούν αυτό που έκανε στην αδελφή τους”, δηλώνει πηγή στο μέσο.

Διάβασε ακόμη – Gigi Hadid – Zayn Malik: Η δυσλειτουργική σχέση τους

Η εχθρική διάθεση του Zyan Malik, μάλιστα, απέναντι στους άνδρες ασφαλείας της Gigi Hadid, ανάγκασε την οικογένεια να αλλάξει σωματοφύλακες, αναφέρει το ρεπορτάζ, για να ενισχύσει την ασφάλειά της.

Το δικαστήριο έχει επιβάλλει στον Malik επιτήρηση 90 ημερών για καθεμία από τις τέσσερις κατηγορίες που τον βαραίνουν (360 ημέρες συνολικά), ενώ διατάχθηκε να παρακολουθήσει μαθήματα διαχείρισης θυμού και ένα πρόγραμμα ενδοοικογενειακής βίας. Επιπλέον, του απαγόρευσε να επικοινωνήσει με τη Yolanda αλλά και με τον σωματοφύλακα που βρισκόταν στο σπίτι κατά τη διάρκεια του συμβάντος, τον οποίο φέρεται να προσπάθησε να χτυπήσει.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: ΕPA

Διάβασε ακόμη