Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις (23-29/01)

Επιτυχίες και συναισθηματικές κρίσεις.

Η εβδομάδα ξεκινά με τη σκληρή σύνοδο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου στις 23 Ιανουαρίου φέρνοντας ψυχρότητα, απογοητεύσεις και δύσκολες σχέσεις στο κόσμο μέσα απο έντονη αποστασιοποίηση. Θα επηρεαστούν απο αυτή την όψη περισσότερο οι Ταύροι – Σκορπιοί – Λέοντες και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου και θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι και για οικονομικά και επαγγελματικά προβλήματα.

Στις 25 του μήνα το το εξάγωνο του Ήλιου με το Δία θα βοηθήσει το κόσμο να μπορέσει να επιτύχει πολύ σημαντικά πράγματα στη ζωή του και ειδικά θα βοηθήσει τους Υδροχόους – Λέοντες – Κριούς και Ζυγούς να μπορέσουν να πετύχουν πολλά και σημαντικά πράγματα στη ζωή τους και στη δουλειά τους συγκεκριμένα.

Στις 27 του μήνα η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων και είναι μία σημαντική ευκαιρία για να μπορέσουμε να πάρουμε μία σημαντική ανάσα όλοι μας αλλά κυρίως τα ζώδια του Νερού ( Ιχθύες – Καρκίνοι και Σκορπιοί) και οι Παρθένοι θα περάσουν πολύ καλά στα προσωπικά τους θέματα ενώ οι Δίδυμοι – Τοξότες θα έχουν επαγγελματικές ευκαιρίες.

Την ίδια μέρα ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Χείρωνα προκαλεί διαμάχες και πληγές για το κόσμο με άσχημα λόγια για το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου του Κριού – Καρκίνου – Ζυγού και Αιγόκερου.

Στις 29 του Μήνα στο τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και στο Βόρειο Δεσμό μπορεί να προκαλέσει αναταραχές στο κόσμο με ξαφνικά και δυσάρεστα γεγονότα όπως ατυχήματα αλλά για τους Σταθερούς του 1ου δεκαημέρου θα είναι μία ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σε θέματα οικογένειας ( Ταύροι – Σκορπιοί – Λέοντες και Υδροχόοι).

Πάμε να δούμε τα ζωδια εβδομαδας ανα δεκαημερο

Κριός

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 23 – 29 Ιανουαρίου! Επιτυχίες και συναισθηματικές κρίσεις! 1
Για τους κριούς του πρώτου δεκαημέρου, είναι μια σημαντική ευκαιρία για να μπορέσετε να κοινωνικοποιείται και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Θεωρείται μια περίοδος τρομερά, αλλά ναι οτι κι ενώ κάποιο από τα απωθημένα σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Θεωρείται μια περίοδος επαγγελματικής ανάπτυξης αλλά και ουσιαστικής επιτυχίας στις διαπροσωπικές σχέσεις. Κατά το τέλος της εβδομάδας θα μπορέσετε να έχετε και σημαντικές οικονομικές επιτυχίες!

Το δεύτερο δεκαήμερο θα βρεθεί μπροστά από δύσκολες συζητήσεις, οι οποίες μπορεί να πληγώσουν κατά τη περίοδο της μέσης της εβδομάδας, οπότε και θα πρέπει να είσαστε αρκετά πιο προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο συζητάτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σημαντική όμως μια επιτυχία στα επαγγελματικά σας ζητήματα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το 3ο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέξει θέματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνική του ζωή, καθότι μπορεί να πληγωθείτε από κάποιους ανθρώπους ή να αποστασιοποιηθεί είτε από κάποια φιλικά πρόσωπα, για λόγους οι οποίοι δεν ήταν τελικά και πολύ σημαντικοί

Ταύρος

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 23 – 29 Ιανουαρίου! Επιτυχίες και συναισθηματικές κρίσεις! 3
Για το πρώτο δεκαήμερο του ταύρου είναι μια περίοδος ιδιαίτερα σημαντική, καθότι επαγγελματικές επιτυχίες και οικονομική ανάπτυξη επιτέλους έρχεται στη ζωή σας. Την ίδια στιγμή θα νιώσετε ότι η κοινωνικοποιήστε και πολύ ενδιαφέροντες άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας που θα σας κάνουν να νιώσετε υπέροχα. Μια μοιραία σχέση μπορεί να δημιουργηθεί αυτή την εβδομάδα, η οποία θα δημιουργήσει ένα πολύ ευχάριστο συναίσθημα.

Το Δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέξει πολύ τα μυστικά του, καθότι θα υπάρξουν άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Θεωρείται όμως μια περίοδος όπου μπορείτε να έχετε μια επιτυχία σε θέματα που αφορούν ταξίδια ή σπουδές.

Το τρίτο δεκαήμερο θα περάσει αρκετά δύσκολα, καθότι αυτή είναι μια περίοδος σημαντικών ευθυνών και υποχρεώσεων, οπότε και θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθότι υπάρχει ο κίνδυνος υπερκόπωσης αλλά και επιθέσεων στη δουλειά σας από τρίτα πρόσωπα στα οποία θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί.

Δίδυμοι

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 23 – 29 Ιανουαρίου! Επιτυχίες και συναισθηματικές κρίσεις! 5
Για το πρώτο δεκαήμερο αυτή η εβδομάδα είναι καταπληκτική. Θα μπορέσετε να δεχτείτε την αγάπη, τον έρωτα και το πάθος από τους ανθρώπους γύρω σας, όπως επίσης είναι και μια πολύ ωραία περίοδος για να επιτύχετε σε θέματα σπουδών και γενικότερα η επαγγελματική σας κατεύθυνση θα ανθίσει. Σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες και νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν στο να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα επαγγελματικά σας όνειρα.

Το δεύτερο δεκαήμερο των διδύμων μπορεί να λάβει κάποια χρήματα, τα οποία ήταν ιδιαίτερα καθυστερημένα, αλλά προσοχή πάρα πολύ μην τσακωθείτε με αγαπημένα πρόσωπα για ασήμαντους λόγους.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει μια απογοήτευση σε θέματα σπουδών, ενώ φαίνεται ότι έχετε ψυχρανθεί με κάποιους ανθρώπους και θα πρέπει να προσπαθήσετε να βελτιώσετε για μια ακόμη φορά τις σχέσεις σας, καθότι είναι κρίμα να αποστασιοποιηθεί είτε από κόσμο που μπορεί πραγματικά να ενδιαφέρεται για εσάς απλά δεν ήξερε πώς να το δείξει.

Καρκίνος

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 23 – 29 Ιανουαρίου! Επιτυχίες και συναισθηματικές κρίσεις! 7
Το πρώτο δεκαήμερο του καρκίνου θα πρέπει να περιμένει μια σημαντική οικονομική και επαγγελματική επιτυχία. Περνάτε σε νέες προοπτικές και σημαντικές επιτυχίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν στο να μπορέσετε να αναγνωρίσετε επιτέλους τη δυναμική σας αλλά και να καταφέρετε να κάνετε πράγματα που εδώ και καιρό φοβόσασταν. Κατά το τέλος της εβδομάδας θα νιώσετε μια τρομερή δύναμη και να μπορέσετε να κάνετε καινούργια ξεκινήματα επίσης σε θέματα δουλειάς.

Το δεύτερο δεκαήμερο του καρκίνου θα πρέπει να προσέξει λογομαχίες και συγκρούσεις με το σύντροφό του, ενώ ταυτόχρονα και στην επαγγελματική σας ζωή θα υπάρξουν ταραχές οι οποίες δεν θα σας αφήσουν να μπορέσετε να ηρεμήσετε το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το 3ο δεκαήμερο μπορεί να βιώσει μια οικονομική απογοήτευση, οπότε και θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τον τρόπο με τον οποίον χειρίζεστε τα οικονομικά σας αυτή την εβδομάδα, καθότι ξαφνικές απώλειες χρημάτων μπορεί να σας στεναχωρήσουν και να σας πιέσουν στην καθημερινότητά σας.

Λέων

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 23 – 29 Ιανουαρίου! Επιτυχίες και συναισθηματικές κρίσεις! 9
Μια χρυσή βδομάδα για το πρώτο δεκαήμερο, καθότι θα μπορέσετε να λάβετε την αγάπη και το ενδιαφέρον από πάρα πολλά πρόσωπα του, ενώ την ίδια στιγμή και στο γάμο σας θα μπορέσετε να νιώσετε υπέροχα. Είναι επίσης μια περίοδος στην οποία θα λάβετε χρήματα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να φύγετε από οικονομικά αδιέξοδα. Στο τέλος της εβδομάδας μια επαγγελματική ευκαιρία θα σας κάνει να χαρείτε ιδιαίτερα.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα υπάρξουν ξαφνικές συζητήσεις σε θέματα τις δουλειάς που μπορεί να σας βοηθήσουν στο να μπορέσετε να ξεπεράσετε ένα σημαντικό πρόβλημα. Μια ακύρωση ενός ταξιδιού θα μπορούσε να σας στεναχωρήσει.

Το τρίτο δεκαήμερο του Ζωδίου θα περάσει από μια ιδιαίτερα κρίσιμη εβδομάδα με προβλήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, στάσεις χωρισμών, αποστασιοποίηση από συντρόφους αλλά και προβληματικές επαγγελματικές συνεργασίες. Θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο πώς κινείστε λοιπόν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Παρθένος

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 23 – 29 Ιανουαρίου! Επιτυχίες και συναισθηματικές κρίσεις! 11
Το πρώτο δεκαήμερο της παρθένου θα είναι τρομερά χαρούμενο για να μπορέσει να κάνει καινούργια πράγματα στις διαπροσωπικές τους σχέσεις, καθότι η Αφροδίτη σας βοηθά να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να μπορέσετε να ερωτευτείτε. Την ίδια στιγμή είναι μια καταπληκτική περίοδος για να μπορέσετε να βελτιώσετε τα εργασιακά σε ζητήματα αλλά και να λάβετε μια σημαντική οικονομική βοήθεια.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέξει τον τρόπο με τον οποίον χειρίζεται τα οικονομικά του, γιατί μπορεί να υπάρξουν κάποιες οικονομικές απογοητεύσεις. Αποφύγετε επίσης τις δικαστικές διαμάχες, οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε απώλειες οικονομικών επίσης. Είναι μια ιδιαίτερα θετική περίοδος για να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία.

Το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέχει αρκετά τα θέματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά του, καθότι θα υπάρξουν πισώπλατα χτυπήματα και απογοητεύσεις. Οι μειώσεις μισθών στο χώρο της εργασίας σας. Μεγάλη προσοχή επίσης και στο θέμα της υπερκόπωσης. Φροντίστε να ξεκουράζετε τον εαυτό σας.

Ζυγός

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 23 – 29 Ιανουαρίου! Επιτυχίες και συναισθηματικές κρίσεις! 13
Πρώτο δεκαήμερο είναι μια περίοδος σημαντικής ερωτικής επιτυχίας με ανανέωση όρκων αλλά και νέες γνωριμίες, οι οποίες πραγματικά θα σας κάνουν να συγκλονιστείτε και να περάσετε υπέροχα. Τα εργασιακά θα πρέπει να περιμένετε και μια σημαντική επιτυχία, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι ξεκούραστο για να μπορέσετε να έρθετε κοντά στους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέξει εντάσεις μέσα στο σπίτι του και με το σύντροφο του, καθότι θα υπάρξουν σκληρά λόγια και παρεξηγήσεις, οι οποίες όμως θα είναι χωρίς λόγο. Ευχάριστες συζητήσεις για θέματα μετακόμισης θα σας χαροποιήσουν και θα σας δώσουν τη δυνατότητα να πάρετε μια σημαντική πρωτοβουλία για το σπίτι σας.

Το τρίτο δεκαήμερο του Ζυγού θα πρέπει να περιμένει μια ξαφνική, σοβαρή ερωτική γνωριμία, η οποία θα σας συναρπάσει με ένα άτομο που θα είναι αρκετά ώριμο και κατασταλαγμένο για να μπορέσει να σας προστατεύσει και να νιώσετε αρκετά ήρεμοι και χαλαροί.

Σκορπιός

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 23 – 29 Ιανουαρίου! Επιτυχίες και συναισθηματικές κρίσεις! 15
Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται για τους σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου, ένας θρίαμβος. Οι εξελίξεις επί των επαγγελματικών σας θεμάτων θα σας βοηθήσουν στο να μπορέσετε να επιτύχετε καινούργια πράγματα που έχετε στο μυαλό σας. Ταυτόχρονα σεξουαλικό τομέα θα είσαστε τρομερά αναγεννημένοι και θα έχετε αρκετή όρεξη να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να περάσετε υπέροχα.

Το δεύτερο δεκαήμερο του σκορπιού θα πρέπει να προσέξει σε εργασιακές πιέσεις και προβλήματα γενικά στο χώρο της εργασίας του, καθότι η παρεξήγηση θα είναι πολλές και αυτό μπορεί να σας κουράσει. Μια ευχάριστη είδηση από μακριά. Θα σας κάνει όμως να νιώσετε καλύτερα.

Το τρίτο δεκαήμερο του σκορπιού θα περάσει δύσκολα μέσα στο σπίτι του και θα υπάρξουν αρκετές παρεξηγήσεις με την οικογένεια. Την ίδια στιγμή επαγγελματικά θα νιώσετε αρκετά πιεσμένοι για αυτό και χρειάζεται ένας καινούργιος σχεδιασμός έτσι ώστε να αποφύγετε αρκετά δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν από οικονομική στενότητα.

Τοξότης

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 23 – 29 Ιανουαρίου! Επιτυχίες και συναισθηματικές κρίσεις! 17
Το πρώτο δεκαήμερο θα περάσει υπέροχα, με σημαντικές νέες ερωτικές σχέσεις, αλλά και έντονη κοινωνικοποίηση που θα σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα, ενώ ταυτόχρονα θα μπορέσετε να ξεπεράσετε φόβους και ανασφάλειες του παρελθόντος. Επαγγελματικά έρχονται σημαντικές ευκαιρίες που θα σας κάνουν να χαρείτε και να περάσετε πάρα πολύ καλά, ενώ επιτέλους θεμελιώνεται καινούργιες επαγγελματικές προοπτικές και δυνατότητες εξέλιξης.

Το 2ο δεκαήμερο μια γνωριμία, μια σημαντική σχέση μπορεί να έρθει αυτή την εβδομάδα, η οποία όμως θα έχει και τα προβλήματά της και μπορεί να σας ταλαιπωρήσει. Φροντίστε να είναι ξεκάθαρο το πλαίσιο στο οποίο θα δημιουργηθεί η σχέση, καθότι μπορεί να υπάρξουν τραυματικές εμπειρίες λόγω ασυνεννοησίας.

Το 3ο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέξει τις παρεξηγήσεις καθότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν σοβαρές διχόνοιες και προβλήματα στον τρόπο που επικοινωνείτε, το επόμενο χρονικό διάστημα μπορεί να σας κουράσει ή να σας ταλαιπωρήσει επαγγελματικά.

Αιγόκερως

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 23 – 29 Ιανουαρίου! Επιτυχίες και συναισθηματικές κρίσεις! 19
Μια θριαμβευτική περίοδος για το πρώτο δεκαήμερο, το οποίο θα πρέπει να περιμένει σημαντικές οικονομικές και επαγγελματικές επιτυχίες. Σε θέματα ακινήτων θα πρέπει να περιμένετε μία πολύ σημαντική και ευχάριστη είδηση, ενώ την ίδια στιγμή θα μπορέσετε να ανανεωθείτε και στα προσωπικά σας ζητήματα.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα περάσει δύσκολα μέσα στο σπίτι με ξαφνικές παρεξηγήσεις, γι αυτό και θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε για να μην υπάρξουν εντάσεις χωρίς λόγο. Σημαντικές εργασιακές ευκαιρίες θα σας δώσουν τη δυνατότητα στο να μπορέσετε να προχωρήσετε επαγγελματικά.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει μια δύσκολη εβδομάδα με οικονομικές απώλειες και δυσκολίες. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην οικονομική σας κατάσταση, όπως επίσης και να μην επιτρέψετε τη μελαγχολία να σας ρίξει ψυχολογικά και να σας κάνει να μη νιώθετε αυτοπεποίθηση.

Υδροχόος

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 23 – 29 Ιανουαρίου! Επιτυχίες και συναισθηματικές κρίσεις! 21
Το πρώτο δεκαήμερο θα δεις σημαντική ανάπτυξη και επιτυχία μέσα από σημαντικές συμφωνίες, αλλά και θα γνωρίσετε πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν σε σχέδιά σας. Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται από την τύχη που θα έχετε στα οικονομικά σας θέματα, οπότε και θα πρέπει να περιμένετε μια μικρή οικονομική ανάπτυξη.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα περάσει λίγο δύσκολα στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνεί με τρίτα πρόσωπα καθ ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να παρεξηγηθούν χωρίς λόγο. Κάποιο απωθημένο σας, όμως μπορεί να γίνει πραγματικότητα και να μπορέσετε να περάσετε υπέροχα με πολύ σημαντικές νέες περιπέτειες.

Το τρίτο δεκαήμερο περνάει μια σημαντική κρίση επί των οικονομικών του θεμάτων και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο με τον οποίο κινείται. Ταυτόχρονα θα υπάρξουν σημαντικές κρίσεις επί των θεμάτων που αφορούν την προσωπική σας ζωή. υπάρχει κίνδυνος χωρισμών και γενικότερα συναισθηματικής απόστασης.

Ιχθείς

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 23 – 29 Ιανουαρίου! Επιτυχίες και συναισθηματικές κρίσεις! 23
Το πρώτο δεκαήμερο έχει μια σημαντική επιτυχία σε θέματα που αφορούν την οικονομική του κατάσταση, ενώ ταυτόχρονα θα υπάρξει και μια ξαφνική ερωτική γνωριμία, η οποία μπορεί να σας ταράξει την καθημερινότητα. Οικονομικά συνεχίζετε να έχετε σημαντικές προοπτικές για να μπορέσετε να κάνετε κάτι καινούργιο, οπότε και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήσετε και να ανοίξετε τους ορίζοντές σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει κάποιες οικονομικές απώλειες, ενώ πιθανόν κάποιοι φίλοι σας να χρειαστούν ανάγκη για οικονομική βοήθεια. Προσοχή σε ζητήματα που αφορούν την οικονομική σας κατάσταση. Μην υπάρχουν δεδομένα δικά σας στα χέρια άλλων ανθρώπων.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει μια ψυχολογικά πιεσμένοι εβδομάδα και θα πρέπει να βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά. Η γενικότερη αρνητική αντίληψη που έχετε για τα πράγματα δεν είναι σωστή και θα πρέπει να δείτε την κατάσταση γύρω σας με έναν διαφορετικό τρόπο.

Από τον Χρήστο Άρχο

Πηγή: christosarchos.gr

Διάβασε ακόμη