Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

David – Victoria Beckham: Επαναλαμβάνουν την viral στιγμή τους από το ντοκιμαντέρ στο Netflix

Η ατάκα που της είπε επανέρχεται σε ένα διαφημιστικό.

“Να είσαι ειλικρινής” φώναζε κρυμμένος στην μισάνοιχτη πόρτα ο David Beckham καθώς η σύζυγός του μιλούσε για την εργατική τάξη στην οποία ανήκαν οι γονείς της. Η Victoria, έπειτα από την προτροπή του πρώην αστέρα των γηπέδων, παραδέχτηκε ότι ο πατέρας της πήγαινε στο σχολείο με μία Rolls-Royce.

Το στιγμιότυπο αποτέλεσε ένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια του ντοκιμαντέρ Beckham στο Netflix και φυσικά χάρισε έμπνευση για πολλά memes.

Διάβασε ακόμη – Kim Kardashian: Μοιράστηκε φωτογραφίες με τα σημάδια της ψωρίασης και προκάλεσε αντιδράσεις

Η σχεδιάστρια αποφάσισε να δείξει ότι έχει χιούμορ και λάνσαρε t-shirt με γραμμένη την απάντηση που είχε δώσει στον σύζυγό της και μάλιστα έγινε sold out και επανακυκλοφόρησε. Η αξία του φτάνει τα 150 δολάρια.

H viral στιγμή του David και της Victoria Beckham σε νέα εκδοχή

Αυτή τη φορά το διάσημο ζευγάρι επαναλαμβάνει τη δημοφιλή σκηνή του για τις ανάγκες ενός διαφηστικού ενόψει του Super Bowl.

Διάβασε ακόμη – Paris Hilton: Το φαντασμαγορικό πάρτι για τα πρώτα γενέθλια του γιου της

Στο νέο βίντεο ο David και η Victoria Beckham δεν συζητούν για αυτοκίνητα αλλά έχουν έναν απολαυστικό διάλογο για το νέο τους διαφημιστικό για το Uber Eats. Σε αυτό η Victoria φοράει το διάσημο μπλουζάκι με την ατάκα My dad had a Rolls-Royce.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη