Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Κρεβατοκάμαρα: 8 συμβουλές για απίστευτες στιγμές ξεκούρασης

Όλα όσα χρειάζεται να αλλάξεις στο χώρο σου.

Τα πιο γλυκά όνειρα θα τα δεις µόνο αν επιλέξεις Panstromasew και δεν µιλάµε µόνο για στρώµατα, αλλά για όλα εκείνα τα αξεσουάρ που θα σου χαρίσουν απίστευτες στιγµές ξεκούρασης.

Ο Albert Livingston Hadley Jr. είναι ένας διάσηµος Αµερικανός interior designer και διακοσµητής, που έφυγε από τη ζωή το 2012, και ο οποίος είχε δηλώσει πως “το στυλ έρχεται και φεύγει, ένα καλό σχέδιο, όµως, είναι µια είδους γλώσσα που θα µιλάµε για πάντα”, ορίζοντας έτσι µε τον δικό του τρόπο τη διαχρονικότητα στη διακόσµηση.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, εποχή ανασυγκρότησης και αλλαγών, όµως, ταυτόχρονα, πρέπει πάντα ό,τι και να αλλάζουµε γύρω µας, να κρατάµε µία σταθερή και κοινή γλώσσα επικοινωνίας, aka ένα timeless σηµείο αναφορά στον χώρο µας και ιδιαίτερα στον χώρο της κρεβατοκάµαρας.

Διάβασε ακόμη – Αφιέρωμα Ύπνου: 10 λόγοι για να κοιμάσαι καλύτερα

ΑΛΛΑΞΕ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ
#1. Ξεκινάµε µε τις λείες επιφάνειες #not στην κρεβατοκάµαρα ένα βιντάζ µπουντουάρ δίνει µια άλλη αίσθηση. Συνδύασέ το µε τα υπέροχα σεντόνια της Panstromasew.

#2. Οι ουδέτερες χρωµατικές παλέτες στο παιδικό δωµάτιο ή ακόµα και στο εφηβικό είναι απαραίτητες, ενώ µπορείς να το ανανεώσεις µε λευκά είδη Saint Claire που ξεχωρίζουν.

#3. Τα διάφανα έπιπλα, είτε ακρυλικά είτε lucite, τα διάφανα έπιπλα όπως οι καρέκλες και τα τραπέζια, είναι τάση τα τελευταία χρόνια, χάρη στην οπτική ψευδαίσθηση του περισσότερου χώρου που µπορεί να δηµιουργήσει ένα clear κοµµάτι.

#4. Αν είσαι υπέρµαχος του µινιµαλισµού, πρόσθεσε πάντα δικές σου πινελιές στην κρεβατοκάµαρα για να την κάνεις δικιά σου. Αναβάθµισε το υπνοδωµάτιο µε κοµψότητα και φινέτσα. Στην Panstromasew θα βρεις µεγάλη γκάµα σε λευκά είδη (σεντόνια παπλωµατοθήκες, µπουρνούζια, πετσέτες) σε ποικιλία χρωµάτων και µεγεθών.

Διάβασε ακόμη – Πώς να ανανεώσεις το υπνοδωμάτιο σου για καλύτερο ύπνο

#5. Φωτιστικά από µπαµπού είναι πραγµατικά η τάση στον φωτισµό.

#6. Το µαύρο µατ υλικό στο ensuite µπάνιο της κρεβατοκάµαράς σου.

#7. Το Grandmillenial Grandeur ή αλλιώς το granny chic δαντελίτσα, πολυέλαιος και ό,τι βιντάζ σκεφτείς.

#8. Βάψε τα πράσινα το 2023, αυτό θα είναι το χρώµα της σεζόν.

Στην τελική, το υπνοδωµάτιο είναι ένας ιδιαίτερος χώρος ξεκούρασης και ηρεµίας. Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, η Panstromasew είναι δίπλα σου µε το έµπειρο προσωπικό του, να σε βοηθήσει να επιλέξεις ανάµεσα στα µοναδικά σχέδια τους, υπνοσύνολα που σου ταιριάζουν και έχεις ονειρευτεί!

ΤIP: Mην ξεχνάς το κατάλληλο µαξιλάρι – ∆ιάλεξε το ιδανικό μαξιλάρι για σένα, ανάμεσα από μια τεράστια ποικιλία από ανατομικά μαξιλάρια που θα προσφέρουν σωστή στήριξη και ανακούφιση στον αυχένα.

Διάβασε ακόμη