Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Bed&Bath: Γιορτάζει 15 χρόνια λειτουργίας με μειωμένες τιμές

Μπορείς να επωφεληθείς μέχρι και -30 % σε όλα τα είδη.

Σε κάποιους αρέσει να ‘ναι μίνιμαλ. Σε άλλους τα φανταχτερά χρώματα. Και σε άλλους να είναι όσο πιο cozy γίνεται. Το σπίτι μας, πάντα έχει τον δικό μας χαρακτήρα, και στην Bed & Bath εδώ και 15 χρόνια προσφέρουν ποιοτικές επιλογές για κάθε σπίτι, διαθέτοντας αμερικάνικα κρεβάτια, στρώματα, λευκά είδη αλλά και είδη μπάνιου κορυφαίων brands και με -30% σε όλα μέχρι τέλος Οκτωβρίου.

Κοιμόμαστε το 1/3 της ζωής μας. Η ποιότητα του ύπνου καθορίζει την υπόλοιπη μας ζωή, μαζί με τον αέρα, την τροφή και το νερό είναι οι παράγοντες που μας κρατούν υγιείς.  Ένας καθημερινός, ξεκούραστος ύπνος κάνει θαύματα για τον οργανισμό, βελτιώνει τη μνήμη,  αυξάνει την παραγωγικότητα, τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο να κάνουμε στον εαυτό μας, από το να κοιμηθούμε καλά.

Τα μαξιλάρια, τα στρώματα και τα λευκά είδη πρέπει να συμβαδίζουν με τις ανάγκες σας. ‘Ενας ανήσυχος ύπνος μπορεί να σημαίνει ότι χρειάζεστε περισσότερη/λιγότερη άνεση και στήριξη. Στα καταστήματα Bed&Bath, μπορείτε να απευθυνθείτε στον εξειδικευμένο Σύμβουλο Ύπνου, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει να κάνετε τις σωστές επιλογές και να ανανεώσετε το υπνοδωμάτιο και το μπάνιο σας.

Τα καταστήματα Bed&Bath Κύπρου, εδώ και 15 χρόνια, αναζητούν τα καλύτερα προϊόντα για να κάνουν το σπίτι σου το πιο όμορφο και άνετο μέρος του κόσμου.  Με στόχο να σου προσφέρουν υψηλή ποιότητα, ιδανική σχέση ποιότητας τιμής, μεγάλη ποικιλία και αισθητική, έχουμε επιλέξει να συνεργαστούν με 14 επώνυμα brands.

Bed & Bath 15 χρόνια

Where dream homes come true

Διάβασε ακόμη