Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Αυτή είναι η Δημιουργός της Χρονιάς 2021

Στη Χριστιάνα Αρτεμίου απονεμήθηκε το Βραβείο.

 Η λαμπερή βραδιά των Βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2021 που παρουσιάζει η Estée Lauder συνεχίζεται με την πέμπτη κατά σειρά απονομή. Το Βραβείο στη Δημιουργός της Χρονιάς 2021, Χριστιάνα Αρτεμίου απένειμαν η αγαπημένη Παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο Marketing manager της Estée Lauder Αγάπιος Παπαϊωάννου.

Δες πιο κάτω το βιογραφικό της Χριστιάνας Αρτεμίου.

WHO IS WHO: Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Βλαδίμηρου Καυκαρίδη, παρακολούθησε επίσης δημοσιογραφία στο Cyprus College. Ως ηθοποιός συνεργάστηκε με τα θέατρα ΕΘΑΛ, Σκάλα, Σατιρικό και ΘΟΚ. Γράφει σενάρια για την τηλεόραση, θεατρικά έργα, κείμενα σάτιρας και stand up comedy, ενώ εργάζεται και ως ραδιοφωνική παραγωγός. Σημαντικές στιγμές στην καριέρα της ήταν η δημιουργία των τηλεοπτικών σειρών «Την πάτησα», «Αίγια Fuxia», «Την τύχη μου μέσα», «Φακκάτε τους», «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Κάρμα», καθώς και τα θεατρικά «Η Χώρα της Χαράς», «No Σμόκιν Please», «Ιουλιέτα και Ιουλιέτα». Έκανε διασκευή τα έργα «Μόλις χώρισα» και «Φούστα μπλούζα».

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019–ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2021: Το 2019 έγραψε το θεατρικό έργο «Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου», με την Αννίτα Σαντοριναίου στον ομώνυμο ρόλο, και δημιούργησε την κοινωνική σειρά «Κάρμα», βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, αναλαμβάνοντας επίσης την τηλεοπτική παραγωγή μαζί με τη Ναστάζια Χριστοδούλου. Στόχος της να αναδείξει κοινωνικά ζητήματα του τόπου μας, όπως η βία κατά των γυναικών, η σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και το human trafficking, θέλοντας να αφυπνίσει την κοινωνία και να προτρέψει τα θύματα να ζητήσουν βοήθεια.

Διάβασε ακόμη