Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (05/04)

Έρωτας πάθος και συναισθήματα συμπόνιας.

Παρασκευή σήμερα και οι πλανήτες μας προετοιμάζουν για ένα έντονο και παθιασμένο σαββατοκύριακο. Η ημέρα ξεκινά με τη σύνοδο και παραλληλία του Ήλιου με το Βόρειο δεσμό της Σελήνης, η οποία βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου. Θέλουμε να κοινωνικοποιηθούμε να έρθουμε πιο κοντά με φίλους και με την οικογένεια.

Η αντιπαραλληλία της Σελήνης με τον Ουρανό εξιτάρει το συναίσθημα και προκαλεί συναισθηματικό αναβρασμό.

Στις 7:00 το πρωί η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού. Αφού ονειρεύτηκε με την αγάπη στο ζώδιο των Ιχθύων, αναλαμβάνει τώρα δράση για να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου της. Ξεβολεύεται από την αγκαλιά του Ποσειδώνα  και παίρνει τα “όπλα” στο ζώδιο του Άρη.

Η Σελήνη σε αντιπαραλληλία με τον Δία  προσπαθεί να αποφύγει την συναισθηματική υπερβολή. Το εξάγωνο με τον Ερμή της δίνει ευκαιρία να επικοινωνήσει αυτό που θέλει.

Με το μισό εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα  παίρνει την πληροφορία για την κατάσταση που επικρατεί στους Ιχθύς. Στις 2:12:37 το μεσημέρι η Σελήνη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων.

Με το μισό τετράγωνο με τον βόρειο δεσμό και με τον Ήλιο προσπαθεί να συγκρατήσει την κριαρίσια ορμή τους. Τέλος η αντιπαραλληλία με τον Ερμή μπορεί να φέρει έντονα λόγια και λεκτικές συγκρούσεις. Ας δούμε τώρα πώς θα περάσουν την ημέρα τα 12 ζώδια. Μην ξεχνάτε να διαβάζετε πρώτα το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Κριός

Κριοί έχετε μία έντονη ημέρα. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας κινητοποιεί για νέες σχέσεις, νέες γνωριμίες και επαφές, είτε αφορά τα ερωτικά είτε τα οικονομικά. Άρης Κρόνος και Ποσειδώνας δημιουργούν ένα έντονο περιβάλλον στο 12ο κρυφό σας οίκο. Μόλις περάσει η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, θα απαλύνει λίγο η σκέψη σας και η πίεση που αισθάνεστε. Ωστόσο μία Αφροδίτη στο ζώδιό σας και ο Ήλιος επίσης, δεν μπορεί να σας αφήσει άπραγους. Οι έρωτες, οι σχέσεις, οι συνεργασίες και τα οικονομικά θα είναι στο φόρτε τους. Μην χάσετε την ευκαιρία που σας παρουσιάζεται.

Ταύρος

Το τελευταίο διάστημα έχετε ξαφνικές ανατροπές αλλά και εύνοια όσον αφορά το σπίτι, την  καριέρα και τις σχέσεις σας. Η καθημερινότητα, η εργασία, οι βλάβες στο σπίτι δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε. Ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη στον 12ο οίκο σας, σας βάζει στη διαδικασία να αποκτήσετε μαχητικό πνεύμα και να λύσετε όλα όσα σας απασχολούν. Βγείτε από τη βολή σας και δράστε.

Δίδυμοι

Το τελευταίο διάστημα έχετε πολλές ευκαιρίες για την ανάπτυξη της καριέρας σας και νέες συνεργασίες και σχέσεις. Το πρόγραμμά σας συχνά ανατρέπεται, αλλά δεν το βάζετε κάτω. Έχετε ευκαιρίες κοινωνικοποίησης, να κάνετε νέες επαφές με άτομα για νέες συνεργασίες, μετακινήσεις, ταξίδια. Βάλτε πρόγραμμα και μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Είστε έτσι κι αλλιώς μαχητικό άτομο, αλλά χάνεστε στη λεπτομέρεια.

Καρκίνος

Για εσάς είναι μία ημέρα που θα ασχοληθείτε πολύ με τις σπουδές σας, τα μεταπτυχιακά ή τυχόν επιμορφώσεις που έχετε αποφασίσει να κάνετε. Πιθανώς να ασχοληθείτε και με ένα ταξίδι στο εξωτερικό που είχατε, πολύ καιρό πριν, προγραμματίσει. Αν έχετε να τακτοποιήσετε νομικά ζητήματα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείτε. Η καριέρα σας είναι σε μεγάλη δραστηριοποίηση το τελευταίο διάστημα και αν χρειαστεί να μετακινηθείτε και στο εξωτερικό, μην διστάσετε.

Λέων

Το τελευταίο διάστημα πιέζεστε από οφειλές δικές σας ή του συντρόφου σας. Βάλτε πρόγραμμα για την τακτοποίηση και πληρωμή των οφειλών αυτών για να ηρεμήσετε. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη στον 9ο οίκο σας, σας κάνουν περισσότερο μαχητικούς για να πετύχετε κάποιους διακανονισμούς και θα εξασφαλίσετε νομικά την ηρεμία σας. Αν είχατε βάλει στόχο να πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι, είναι καλή εποχή. Μην ξεφύγετε όμως στα έξοδα.

Παρθένος

Είναι μία ημέρα που μπορείτε να λύσετε τα προβλήματα που έχετε με το σύντροφό σας ή με το συνεργάτη σας. Οικονομικά που αφορούν το σύντροφο πιθανόν να σας απασχολούν, το πρακτικό μυαλό σας δεν αφήνει όμως τίποτα να ξεφύγει. Αν ασχολείστε με επενδύσεις θα έχετε καλά οικονομικά αποτελέσματα. Μία γνωριμία που είχατε κάνει ίσως και με άτομο από το εξωτερικό θα εξελιχθεί σε σχέση και θα ζήσετε πάθος και ένταση.

Ζυγός

Ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη στον 7ο οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών, σας προδιαθέτει για νέες γνωριμίες και επαφές. Θα αγωνιστείτε για τους στόχους σας και την άνοδο της καριέρα σας. Προσέξτε μόνο την πολλή δουλειά γιατί είναι πιθανό να πάθετε υπερκόπωση. Δεν αποκλείεται μία νέα γνωριμία από το χώρο της εργασίας ή της καθημερινότητας.

Σκορπιός

Θέλετε να πετύχετε στην καριέρα σας και δουλεύετε πολύ σκληρά για αυτό. Η Σελήνη στο 5ο οίκο του έρωτα, της διασκέδασης και των παιδιών σας ωθεί να κανονίσετε διασκέδαση με φίλους με το σύντροφό σας ή ακόμη και μία εκδρομή με τα παιδιά σας. Ξαφνικές ανατροπές στα οικονομικά της οικογένειας δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε. “Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη” λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Δώστε λοιπόν χρόνο στον εαυτό σας για ξεκούραση και δεχθείτε τη βοήθεια του συντρόφου σας.

Τοξότης

Ξαφνικές εντάσεις και ανατροπές στη δουλειά σας δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε. Με την Αφροδίτη όμως στο 5ο οίκο της διασκέδασης και του έρωτα, θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και θα μετριάσετε τις υπερβολές στους χρόνους δουλειάς. Αυτές τις μέρες με την Σελήνη στους Ιχθύς ασχολείστε με το σπίτι σας, βάζετε τάξη στο χάος που επικρατεί και απολαμβάνετε όμορφες στιγμές με το σύντροφο και με τα παιδιά σας. Μία γνωριμία από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς ευνοούνται μετακινήσεις και εκδρομές με τα παιδιά και το σύντροφό σας. Όσον αφορά την δουλειά σας, επανεξετάζετε και κάνετε πιο συγκεκριμένους τους όρους των νέων συμβολαίων και συμφωνιών που υπογράφετε. Προκύπτουν έξοδα για τα παιδιά που σας αγχώνουν. Αν φέρνετε το τελευταίο καιρό δουλειά στο σπίτι, έχετε περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας και συγχρόνως δεν παραμελείτε την εργασία σας.

Υδροχόος

Διοργανώνετε συγκεντρώσεις με φίλους στο σπίτι σας και φροντίζετε να απολαμβάνετε όμορφες στιγμές. Προσέξτε τα οικονομικά σας και βάλτε τα σε τάξη κυρίως αν υπογράφετε νέα συμβόλαια και συμφωνίες με το εξωτερικό. Μην αμελείτε τους νομικούς όρους που πλαισιώνουν μία συμφωνία. Ένα ταξίδι με το σύντροφό σας θα σας φέρει πιο κοντά. Για τους αδέσμευτους μία νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση.

Ιχθύες

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας θέλετε να ζήσετε έντονο το συναίσθημα της αγάπης και της προσφοράς σε όλους τους τομείς. Ο Άρης και ο Κρόνος όμως δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε πολύ. Με την Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο των οικονομικών, έχετε ευκαιρίες να δουλέψετε και να δείτε τα οικονομικά σας αλλά και τα οικονομικά του συντρόφου να αυξάνονται. Η ξαφνική διάθεση για να κάνετε μία εκδρομή, σας βοηθά να χαλαρώσετε από την κούραση αλλά και να ζήσετε τον έρωτά σας με το σύντροφό σας. Μετριάστε την σπατάλη και την υπερβολή.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη