Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (05/02)

Εμμονή ελέγχου.

Η Σελήνη σήμερα κινείται από την 08 έως 22  Τοξότη επηρεάζοντας τα ζώδια του Β΄ δεκαημέρου. κατά την κίνηση της, θα συναντήσει  τον Ερμή και Πλούτωνα με όψη μισού τετραγώνου, ενισχύοντας την μεταξύ τους σύνοδο και δίνοντας εμμονικές σκέψεις και την ανάγκη να ελέγξουμε και κατευθύνουμε τον τρόπο σκέψης των άλλων. Από αυτές τις όψεις επηρεάζονται τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού 0-01 μοίρες: ΤΑΥΡΟΣ-ΛΕΩΝ –ΣΚΟΡΠΙΟΣ -ῩΔΡΟΧΟΟΣ.

Η Αφροδίτη από την 17 Αιγόκερω  συναντά με όψη τετραγώνου τον Χείρωνα στην  17  Κριού, σε ένα κάλεσμα διαχείρισης παλαιών συναισθηματικών πληγών που αναδύονται, επηρεάζοντας περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού του Β΄ Δεκαημέρου: ΚΡΙΟΣ –ΚΑΡΚΙΝΟΣ—ΖΥΓΟΣ –ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

Αργότερα το μεσημέρι, η Σελήνη θα συναντήσει τον Χείρωνα με όψη Τριγώνου και το απόγευμα τον Βόρειο Δεσμό με όψη τριγώνου: και οι δύο αυτές όψεις είναι βοηθητικές και κατευναστικές για τον ψυχισμό και τα πληγωμένα συναισθήματά μας. Ο Ήλιος στην 17 Υδροχόου, θα σχηματίσει όψη εξαγώνου το μεσημέρι με Χείρωνα στη 17 Κριού, όψη που μας βοηθάει στην συνειδητοποίηση της αξίας μας και στο κλείσιμο παλιών συναισθηματικών πληγών.Την επιρροή αυτή θα δεχθούν κυρίως οι Υδροχόοι –Κριοί –Λέοντες –Ζυγοί του Β΄ δεκαημέρου.

Η επιρροή των όψεων στα 12 ζώδια αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε την ανάγκη να δραπετεύσετε από την καθημερινότητα αναζητώντας νέες εμπειρίες και προοπτική στην ζωή σας  και δείχνει να σας  δίνεται αυτή η ευκαιρία είτε μέσα από κάποιο ταξίδι ή ακόμα επαφή σας με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας .Έντονη δραστηριότητα σε συζητήσεις  με άτομα του φιλικού σας κύκλου, η γνώμη σας γίνεται  σεβαστή και οι τοποθετήσεις σας θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για φίλους που την  χρειάζονται. Εμμονή σε στόχους και φιλοδοξίες σας, με ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με άτομα ισχυρά που μπορεί να σας βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Αναθεωρείτε και επανεξετάζετε την έως τώρα διαδρομή σας, αποφασίζετε να λήξετε κάποιες φιλίες και ανανεώνεστε με καινούργιες. Δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα άτομο και να του προσφέρετε κάποια βοήθεια με την σειρά σας, καθώς ανιδιοτελή συναισθήματα σας ενεργοποιούνται

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα ευαίσθητος ο ψυχισμός σας σήμερα, μοιάζει ως μια έντονη συναισθηματική διέγερση να σας κατακλύζει, καθώς αναζητάτε βαθύτερους συναισθηματικούς δεσμούς και νόημα σε αυτούς. Ακόμα και η οικονομική σας προσέγγιση δείχνει να είναι έντονα συναισθηματικά επηρεασμένη. Οι φιλοδοξίες σας και η έντονη εμμονή σε στόχους σας, θα μπορούσαν να σας κάνουν να σκεφτείτε να αλλάξετε τον επαγγελματικό σας προσανατολισμό. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις, καθώς δεν έχετε σωστή εκτίμηση των πραγμάτων σήμερα. Αποφύγετε τα παιχνίδια ελέγχου και ακούστε τι έχουν να σας πουν άνθρωποι ισχυροί σε θέσεις κλειδιά.  Φίλοι βρίσκονται δίπλα σας, έτοιμοι να σας βοηθήσουν και να σας συμπαρασταθούν, ενώ  μια γνωριμία ερωτικής φύσεως είναι πιθανή μέσα από τον φιλικό σας κύκλο. Προτιμήσετε να περάσετε χρόνο με φίλους αντί να απομονωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεστε μπροστά από συναισθηματικές αντιπαραθέσεις σήμερα, η γενικότερη διάθεσή σας τείνει να κατευθύνεται μέσω των άλλων, γεγονός στο οποίο πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Σχέσεις συνεργατικές καθώς και συντροφικές στο προσκήνιο, αναλάβετε την ευθύνη των όσων σας αναλογούν και μην επιτρέπετε στους άλλους να σας κατευθύνουν. Σας δίνεται η ευκαιρία να εμπλουτίσετε τις γνώσεις διευρύνοντας τους ορίζοντές σας ή και να σχεδιάσετε ένα ταξίδι. Η επαφή σας με ανθρώπους ανώτερης διανόησης είναι πιθανή και δείχνει να σας επηρεάζει. Εύνοια για όσους από εσάς έχετε κάποια δικαστική υπόθεση που εκκρεμεί. Σας διακρίνει μια τάση σπατάλης, κυρίως για να βελτιώσετε την αισθητική του επαγγελματικού σας χώρου, συγκρατηθείτε!  Ευκαιρία να αναγνωριστεί η αξία σας και η αυτοπεποίθησή σας, μέσα από κάποια ομάδα στην οποία δραστηριοποιείστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εστιάζεστε σε θέματα εργασίας σας και θέματα καθημερινότητας. Ίσως νιώθετε μια σχετική κούραση η οποία ουσιαστικά προέρχεται από το άγχος και τα νεύρα  που σας δημιουργεί η διαχείριση θεμάτων ρουτίνας. Λίγο προσοχή μην σωματοποιηθεί όλο αυτό, επιβαρύνοντας έτσι την υγεία σας. Οικονομικές υποθέσεις όπως δάνεια –κληρονομικά-επενδύσεις ακόμα κάποια δικαστική υπόθεση που ενδεχόμενα να έχετε, μπορεί σήμερα να έχουν εξελίξεις. Θα σας καταβάλει  μια εσωτερική ανασφάλεια ως προς την κοινωνική σας εικόνα και την επαγγελματική σας καταξίωση και ίσως παρασυρθείτε και αναλάβετε κάποια ευθύνη πέρα από τις δυνατότητές σας. Έντονη η σεξουαλική σας διάθεση, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσα από μια γνωριμία που θα κάνετε, ακόμα με άτομο από το εξωτερικό. Ευκαιρίες για να ξεφύγετε λίγο από την πίεση της ημέρας θα υπάρξουν, είτε αυτό αφορά μια επίσκεψη σε πολιτιστικό χώρο είτε κάποιο ψυχαγωγικό θέαμα.

ΛΕΩΝ

Έντονα εξωστρεφείς σήμερα καθώς αισθάνεσθε την ανάγκη για διασκέδαση,  ψυχαγωγία– φλέρτ και δημιουργικότητα.Οι δεσμευμένοι θα θέλουν να παρασύρουν το ταίρι τους μέσα σε αυτήν τους την ενέργεια, δηλώνοντας έτσι την αγάπη και φροντίδα τους. Λίγη προσοχή στις υπερβολικές εκδηλώσεις, μην γίνετε καταπιεστικοί τελικά. Σχέσεις συντροφικές και συνεργασιών χρήζουν προσοχής, καθώς μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις  μέσα από αξιολογήσεις και αναθεωρήσεις που κάνετε. Προσοχή στον τρόπο που εκφράζεστε διότι εγκυμονεί κίνδυνος για  παρεξηγήσεις και τερματισμό σχέσεων.  Υπάρχει έντονα η επιθυμία να συσχετιστείτε με πρόσωπα ισχυρα και μεγάλες οι πιθανότητες να δημιουργηθούν νέες συνεργασίες ακόμα και σχέσεις ερωτικές, οι οποίες θα μείνουν κρυφές. Ανεβασμένη η σεξουαλική σας διάθεση. Ταυτόχρονα ενεργοποιούνται συναισθήματα κτητικότητας και ζήλιας που πρέπει να αποφύγετε για να μην δημιουργήσετε δυσαρέσκεια στο ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθάνεσθε την ανάγκη να νιώσετε την ασφάλεια που σας προσφέρει το σπίτι σας. Οικογενειακά και προσωπικά ζητήματα δείχνουν να έχουν προτεραιότητα σήμερα, γεγονότα και καταστάσεις παρελθοντικές και η στάση που κρατήσατε μέσα σε αυτές σας απασχολούν. Συγκρούσεις με μέλη της οικογενείας είναι αρκετά πιθανές, οπότε λίγη παραπάνω προσοχή. Αρκετά απαιτητική η μέρα σε εργασιακό επίπεδο. Θα νιώσετε αρκετή πίεση μέσα από εργασιακές ευθύνες που έχετε αναλάβει και μια συζήτηση με υφιστάμενο πρόσωπο θα μπορούσε να δώσει λύση σε θέμα που σας απασχολεί. Όσοι είχατε θέματα υγείας, δείχνουν να περνούν, ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες ακόμα να προσθέσετε στην καθημερινότητά σας κάποια δραστηριότητα που θα ενισχύση την άμυνα του οργανισμού σας. Είναι μια μέρα που θα μπορούσατε να λύσετε διαφορές σας παρελθοντικές καθώς προδιαθέτετε τους άλλους  θετικά απέναντί σας, εκμεταλλευτείτε το και αποφύγετε επιθετικές συμπεριφορές .

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερη κίνηση και επικοινωνία δείχνει να έχει η σημερινή σας μέρα, έχετε ανάγκη από οτιδήποτε ικανό να διεγείρει το μυαλό σας. Νέες γνωριμίες θα μπορούσαν να προκύψουν. Ευνοϊκή μέρα για τους καλλιτέχνες εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς η μέρα συναινεί στην γενικότερη διάθεσή σας  για δημιουργία, πραγματικά νιώθετε και θα έχετε την ευκαιρία για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Μην παρασυρθείτε όμως μέσα από όλη αυτήν την διάθεση και αμελήσετε υποχρεώσεις σας. Έντονη η ερωτική σας διάθεση, με χρώμα εμμονής ακόμα και προς άτομα που δεν ανταποκρίνονται ερωτικά στην διάθεση σας. Προσοχή στα τυχερά παιχνίδια, καλό είναι να τα αποφύγετε τελείως. Αν σας απασχολούν ζητήματα βάρους,  φροντίσετε να μην παρασυρθείτε και ξεφύγετε διατροφικά. Θετική εξέλιξη σε θέματα συνεργασιών ακόμα και σε επίπεδο συντροφικό καθώς δείχνει να επιλύονται διαφορές και να επικρατεί αρμονία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονη η ανάγκη σας σήμερα να βρίσκεστε ανάμεσα από σημαντικούς δικούς σας ανθρώπους. Η οικονομική σας κατάσταση και η βελτίωσή της σας απασχολούν ιδιαίτερα. Φροντίσετε για τον έλεγχο των συναισθηματικών σας αναγκών καθώς το να βγείτε προς τα έξω καταπιεστικά είναι πιθανό. Ευνοϊκή μέρα για συζητήσεις με οικογενειακά πρόσωπα και επίλυση μεταξύ σας θεμάτων. Κάποιες επιδιορθώσεις που τυχόν χρειάζεται το σπίτι σας δείχνει να δρομολογούνται, καθώς υποθέσεις με αγοραπωλησία ακινήτου επίσης, ακόμα κάποιο οικογενειακό μέλος να επιστρέφει ή να φεύγει. Να ξέρετε πως ό,τι δημιουργηθεί σήμερα, θα υπόσχεται διάρκεια στον χρόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εστιάστε στην γενικότερη συμπεριφορά σας προς τους άλλους, μην ξεχνάτε πως οι άλλοι δεν είναι λογικό να θέλουν ό,τι και εσείς, ελέγξετε λοιπόν την εγωιστική σας τάση σήμερα και προσπαθήσετε να έχετε μια πιο αντικειμενική οπτική των πραγμάτων. Οι ὠρες της ημέρας δείχνουν να μην είναι αρκετές  για όλα όσα θέλετε να κάνετε. Άφθονη επικοινωνία –μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους, χρειάζεται προσοχή στον έλεγχο που θα προσπαθείτε να ασκήσετε στους άλλους. Οικογενειακά πρόσωπα θα χρειαστούν τη φροντίδα σας, ενώ αγορές μπορεί να κάνετε σε πράγματα που αφορούν το σπίτι, προσοχή σε σπατάλες. Δεν είναι καλή μέρα να λύσετε τυχόν θέματα που έχετε με μέλη της οικογένειάς σας. Καλό θα ήταν να δραστηριοποιηθείτε σε κάποια δραστηριότητα που σας αρέσει για να αποσυμπιέσετε την πίεση που νιώθετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέρα συναισθηματικής υποχώρησης  για εσάς σήμερα, καθώς δείχνετε αυξημένη ευαισθησία και επιθυμία να χαθείτε μέσα στις σκέψεις σας διαλογιζόμενοι τα όνειρα  και τις επιθυμίες σας. Πιθανό να αισθανθείτε ενοχές, ακόμα και μια αίσθηση μειωμένης αυτοπεποίθησης. Θα σκέφτεστε έντονα και εμμονικά την αύξηση των εισοδημάτων σας, καθώς  η ανάγκη σας να νιώσετε συναισθηματικά ασφαλής είναι έντονη. Εάν διαπραγματεύεστε κάποια εμπορική συμφωνία, θα πρέπει να θυμάστε πως η σκέψη σας θα πρέπει να είναι ρεαλιστική και καθαρή. Ευνοείστε σε συμφωνίες επαγγελματικές και θα βρεθείτε μπροστά από νέες ευκαιρίες. Έχετε ανάγκη την επιβεβαίωση από το ταίρι σας πως σας ανήκει. Φροντίσετε να μην φερτείτε άτσαλα, κτητικά και καταπιεστικά. Δείχνει να αναδύεται κάποιο παλιό τραύμα που αφορά την σχέση σας με οικογενειακά πρόσωπα το οποίο θα πρέπει να διαχειριστείτε και να μην το μεταφέρετε σε ανθρώπους που δεν συνδέονται με αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον φιλικό σας κύκλο κινείστε σήμερα , αγαπάτε και αισθάνεστε χαρούμενοι δίπλα τους.  Μπορεί να δείξετε κτητικές τάσεις. τις οποίες πρέπει να ελέγξετε, ενώ πιθανή είναι μια γνωριμία με γυναικείο πρόσωπο που ίσως  σημάνει την έναρξη μιας νέας φιλίας. Αρκετές θα είναι οι μετακινήσεις που θα χρειαστεί να κάνετε. Για όσους ενδιαφέρονται για εμπορικές συμφωνίες, είναι μια καλή μέρα να τις επιτύχουν .Η αντίληψη σας θα είναι υποκειμενική και αρκετά εγωιστικ,ή καθώς εστιάζετε εμμονικά σε φιλοδοξίες και στόχους σας.  Σε σχετικά καλή κατάσταση τα οικονομικά σας και δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες αγορές, ικανοποιώντας  επιθυμίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο επαγγελματικός τομέας και δημόσια εικόνα σας δείχνουν να σας απασχολούν σήμερα καθώς αναζητάτε την αναγνώριση. Θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα την συμπεριφορά σας  με ανωτέρους σας, αφήστε έξω από τον επαγγελματικό σας χώρο όποιο προσωπικό πρόβλημα τυχόν έχετε. Δείχνει να είστε ιδιαίτερα μυστικοπαθείς και με τάσεις φυγής, καθώς δεν νιώθετε αρκετά δυνατοί να αντιμετωπίσετε τα καθημερινά θέματα που απαιτούν την προσοχή σας. Άγχος και μεγάλη επιθυμία να απομονωθείτε. Προσοχή σε κρυφούς εχθρούς που μπορεί να λειτουργήσουν παρασκηνιακά. Από την άλλη εκπέμπετε μαγνητισμό γύρω σας. Αρκετά πιθανή  μια γνωριμία που θα επιδράσει θετικά στον ψυχισμό σας και ίσως οδηγήσει σε σχέση.

Από την Marion Leon.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη