Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Πώς πρέπει να νιώθεις όταν βλέπεις τον πρώην σου σε φωτογραφίες στα social media;

Η relationship blogger, Tίνα Μιχαηλίδου εξηγεί ποια πρέπει να είναι η στάση σου όταν δεις το πρώην σου μέσα από ένα post στα social media. 

Είδες τον πρώην σου μετά από χρόνια σε φωτογραφία στα social media μέσω κοινού γνωστού και ένιωσες ένα περίεργο συναίσθημα;

Τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο μιας και όλες μας λίγο πολύ όταν βλέπουμε τους πρώην μας μετά από χρόνια παθαίνουμε ένα μικρό μπλακ-άουτ.

Άλλες δεν νοιάζονται τόσο, άλλες πάλι γυρνάνε και νοσταλγούν το παρελθόν.

Και θέλεις να διαγράψεις την ώρα και τη στιγμή που είδες την φωτογραφία του και που την έστειλες αμέσως στον κολλητό σου για να τον ρωτήσεις αν ομόρφυνε κι αν άλλαξε έστω και λίγο.

Και φυσικά εμφανισιακά άλλαξε, αλλά στον χαρακτήρα δεν είσαι και τόσο σίγουρη, διότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν.

Διάβασε ακόμη – Σχέση από απόσταση: Τα υπέρ και τα κατά

Μένεις κολλημένη, λοιπόν, στη φωτογραφία του πρώην σου και αντί να την κλείσεις και να συνεχίσεις τη ζωή σου, διότι έχουν περάσει και πολλά χρόνια, εσύ την κοιτάς με νοσταλγία και με δάκρυα στα μάτια.

Όχι γιατί σου έλειψε εκείνος, αλλά γιατί είχατε περάσει μαζί όμορφες και άσχημες στιγμές και γιατί ήσασταν χρόνια μαζί.

Τον φέρνεις στο μυαλό σου και αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν εκείνος σε σκέφτεται όπως κι εσύ τώρα, αλλά είμαι σίγουρη πως λες από μέσα σου “έλα βλακείες σιγά μην με σκέφτεται”, αλλά ποτέ δεν ξέρεις διότι δεν μπορείς να είσαι μέσα στο μυαλό του άλλου.

Από την μία σε καταλαβαίνω, αλλά από την άλλη έχω να σου πω πως δεν αξίζει να γυρνάς στα παλιά, διότι εσύ είσαι αυτή που θα πληγωθεί πάλι.

Και επειδή μου συνέβη κάτι αντίστοιχο πρόσφατα η θεϊκή απάντηση του κολλητού μου ήταν: “Καλά πόσα χρόνια έχει να αλλάξει προφίλ φωτογραφία; Στείλε του αμέσως μήνυμα για να την αλλάξει!”.

Και κάπου εκεί βάζω τα γέλια και ξεχνάω τη φωτογραφία που μόλις είχα δει, που τόσο άλλαξε και που τόσο ομόρφυνε -και που γέρασε, δε το είπα εγώ, αλλά ο κολλητός μου-.

Προχωράς τη ζωή σου σαν να μη συνέβη ποτέ τίποτα, έχεις πατήσει με λίγα λόγια το μαγικό κουμπάκι “delete” και από την καρδιά σου και από το μυαλό σου.

Αν πάλι τον σκέφτεσαι ακόμα μετά από αυτό το σοκ σου θυμίζω το τραγούδι της Βανδή “Καλημέρα”.

Διάβασε ακόμη