Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Άννα Χατζηγρηγορίου: Το βραδινό outfit με δικές της δημιουργίες

Το σύνολο που είναι ιδανικό για day to night εμφανίσεις.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Τώρα που ο καιρός αλλάζει και που σιγά σιγά θα μπούμε σε μία πιο εορταστική περίοδο, όπου θα αρχίσουν τα διάφορα parties και οι festive εκδηλώσεις, θα αρχίσουμε να ψάχνουμε για σύνολα που θα μας επιτρέπουν να τα φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ αφού η  μέρα μας μπορεί να ξεκινάει από το γραφείο και τις υποχρεώσεις, όμως, να τελειώνει με διασκέδαση σε εορταστικό mood και ανάλογα πρέπει να είναι και τα outfits.

Διάβασε ακόμη – Anice: Είδαμε τα all day printed σύνολα της νέας φθινοπωρινής συλλογής του brand

Οι εμφανίσεις μας οφείλουν να πληρούν τις απαιτήσεις της σεζόν και τον χαρακτήρα των ημερών που θέλει ένα σοφιστικέ glam όλη την ημέρα. Στιλιστικά σημαίνει ένα πράγμα: χρειαζόμαστε κομμάτια που να μπορούν να δημιουργούν ευέλικτα σύνολα για day- to-night εμφανίσεις.

Διάβασε ακόμη – Anice: Είδαμε ένα εντυπωσιακό σύνολο από τη νέα φθινοπωρινή συλλογή του brand

Ένα τέτοιο look είδαμε να μας προτείνει αυτό το σαββατοκύριακο η Άννα Χατζηγρηγορίου, το πρόσωπο πίσω από το κυπριακό fashion brand Anice, που δημιούργησε ένα ιδανικό all day look με ρούχα φυσικά που φέρουν την υπογραφή του brand. Πρόκειται για ένα co-ord set, παντελόνι και πουκάμισο, σε ιδιαίτερο χρωματικό συνδυασμό των αποχρώσεων του γκρι και του πράσινου και ιδιαίτερο print. Χαρακτηριστική λεπτομέρεια του συνόλου τα cut outs στα χέρια και την πλάτη που του δίνουν έναν ξεχωριστό χαρακτήρα.

Ένα outfit ιδανικό για το γραφείο, αφού μπορείς να το συνδυάσεις με μπαλαρίνες και ένα leather jacket ενώ το βράδυ συνδυάζεται με high heels σε nude χρώμα, όπως το συνδύασε η Άννα Χατζηγρηγορίου και με τσάντα στην ίδια απόχρωση.

Διάβασε ακόμη