Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Αυτό είναι το αγαπημένο foundation stick της Marie Chantal 

Ένα πολυτελές προϊόν για αψεγάδιαστη, νεανική όψη στην επιδερμίδα.

H Marie Chantal δεν μας απασχολεί μόνο με τις ενδυματολογικές της επιλογές – που, ομολογουμένως είναι πάντοτε κομψές και αναδεικνύουν το μοναδικό της στιλ -, αλλά και με το beauty look της. Η σύζυγος του Παύλου Γλύξμπουργκ έχει από τις πιο κομψές κουπ που έχουμε δει, ενώ το πρόσωπό της ακτινοβολεί πάντοτε υγεία και λάμψη, με μια αξιοζήλευτη, νεανική όψη.

Διάβασε ακόμη – Τα καλύτερα beauty looks στα Oscar 2023

Κι ενώ η ίδια έχει αποκαλύψει με λεπτομέρειες ολόκληρη την beauty ρουτίνα που ακολουθεί σχολαστικά πρωί και βράδυ, αξίζει να δώσουμε προσοχή και στα προϊόντα μακιγιάζ που προτιμά, καθώς είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στο beauty look της.

Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στις αγαπημένες της επιλογές βρίσκεται και ένα πολυτελές foundation σε μορφή στικ, που λειτουργεί ταυτόχρονα και σαν concealer, χαρίζοντας μια αψεγάδιαστη και ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα. Τα stick foundations είναι η καλύτερη επιλογή για φυσικό μακιγιάζ, αφού απλώνονται πιο εύκολα στο δέρμα, καλύπτουν αποτελεσματικά και ταυτόχρονα φαίνονται σαν “δεύτερο δέρμα”, αφού δεν διακρίνεται καν ότι φοράς κάτι. Με ένα foundation stick αποφεύγεις τη δημιουργία του αντιαισθητικού εφέ μάσκας αλλά και του “σπασίματος” της επιδερμίδας, που κάνει το πρόσωπο να δείχνει κουρασμένο, έως και γερασμένο. Γι’΄αυτό και αποτελεί την πιο σοφή επιλογή για γυναίκες άνω των 50.

Διάβασε ακόμη – Βρήκαμε το lip gloss που εξασφαλίζει ανάλαφρη υφή και χρώμα που διαρκεί έως και 24 ώρες

Το αγαπημένο της καλυπτικό προϊόν είναι το Gucci Westman Vital skin foundation stick από Westman Atelier.

Διάβασε ακόμη