Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Μαρία – Ολυμπία Γλύξμπουργκ: Η ζωή ενός international it-girl

H σχέση της με τη μόδα, η διάσημη οικογένειά της και ο “επικείμενος” γάμος με τον Peregrine Pearson.

Δεν μπορεί κανείς να κατατάξει τη Μαρία – Ολυμπία σε μία μόνο κατηγορία, καθώς η κόρη των Παύλου Γλύξμπουργκ και Marie-Chantal κουβαλά αρκετούς τίτλους (βλ. influencer, μοντέλο, it-girl, socialite, royal κ.α.). Η ίδια, ωστόσο, παρά τις διασυνδέσεις της και τη διάσημη οικογένειά της θεωρεί ότι ζει μία λιτή ζωή, όπως κάθε άλλο (σίγουρα προνομιούχο) κορίτσι.

Διάβασε ακόμη – Παύλος Γλύξμπουργκ & Marie-Chantal: Το υπερπολυτελές διαμέρισμα τους στη Νέα Υόρκη (εικόνες)

Διάβασε ακόμη – Μαρία Ολυμπία Γλιξμπουργκ: Eπέλεξε να φορέσει ένα από τα αγαπημένα brands της Kate Middleton

Τις τελευταίες ημέρες, η Μαρία-Ολυμπία και η οικογένειά της βρίσκονται στην Ελλάδα με αφορμή την κηδεία του παππού της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, μία ιδιαίτερα θλιβερή στιγμή για εκείνους. Παρόλα αυτά, το μέλλον του διάσημου it-girl προμηνύεται λαμπρό, χάρη στις συνεργασίες που διατηρεί αλλά και το όνειρό της να χτίσει το δικό της brand, ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της. Πρόσφατα, έδωσε συνέντευξη στο γαλλικό Vanity Fair όπου μοιράστηκε πληροφορίες για τη ζωή της και την καθημερινότητά της, όσο και για τα μελλοντικά σχέδιά της.

Η σχέση της με τη μόδα

Ειδικότερα, η Γλύξμπουργκ που συχνά συναναστρέφεται πολλούς Ευρωπαίους royals χάρη στις συγγενικές σχέσεις που τους συνδέουν, θεωρεί τη ζωή της φυσιολογική. Δεδομένης της ενεργής εικόνας της στα social media, η ίδια συχνά νιώθει περίεργα να εκφράζεται, καθώς φοβάται πως λόγω της θέσης της οικογένειάς της, μπορεί οι αναρτήσεις της να θεωρηθούν ανάρμοστες. “Μερικές φορές αγχώνομαι πριν αναρτήσω, όμως συνήθως συμπεριφέρομαι φυσικά. Είναι ο δικός μου λογαριασμός, έτσι αν δεν σου αρέσω, μην με ακολουθείς. Τα σχόλια των φίλων μου, που ακολουθώ, πάντα βγαίνουν πρώτα, έτσι είναι εύκολο να μην κάνω scrolling. Όμως, η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχει τίποτα που να μετανιώνω”, είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το μέλλον της, η ίδια έχει πολλή όρεξη για τον χώρο της μόδας, πράγμα που έγινε φανερό από τη συνεργασία της με τον οίκο Louis Vuitton. Παράλληλα, ετοιμάζει το δικό της βήμα στη βιομηχανίας της μόδας, το οποίο όμως δεν θα πραγματοποιηθεί στο κοντινό μέλλον. “Δεν θέλω να κάνω αυτό το βήμα τη δεδομένη στιγμή, γιατί νιώθω πως υπάρχουν πολλές προσφορές στην αγορά, όμως από την άλλη το προετοιμάζω”, εξήγησε.

Ο σύντροφος της, ο αριστοκράτης Peregrine Pearson

Όσο για την προσωπική της ζωή, η Μαρία-Ολυμπία συχνά αναρτά φωτογραφίες με τον σύντροφό της, Peregrine Pearson, έναν νεαρό αριστοκρατικής οικογένειας που ασχολείται με το real estate και κάποια στιγμή θα κληρονομήσει τον τίτλο του κόμη Cowdray. Και παρά το γεγονός πως θα μπορούσε να κάνει το επόμενο βήμα με τον αγαπημένο της, προς το παρόν ένας πολυτελής γάμος δεν βρίσκεται στα σχέδιά τους. Ο Pearson, βέβαια, έχει γνωρίσει την οικογένεια της συντρόφου του, ενώ έχει επισκεφθεί την Ελλάδα, όπου συνήθως οι Γλύξμπουργκ περνούν μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών.

H σχέση της με την Ελλάδα

Η σχέση της οικογένειάς της με την Ελλάδα είναι γνωστή, συνεπώς η ίδια θα έβλεπε τον εαυτό της κάποια στιγμή να έμενε μόνιμα στη χώρα μας, όπως έχουν κάνει οι θείοι της, Νικόλαος Γλύξμπουργκ και Τατιάνα Μπλάτνικ. “Μπορεί ποιος ξέρει, μια μέρα θα το κάνω. Φυσικά, θα μου άρεσε να πήγαινα πιο συχνά εκεί. Όμως τώρα είμαι στο Λονδίνο και το αγαπώ, είμαι χαρούμενη εδώ. Και ευτυχώς εδώ που μένω υπάρχουν πολλά ελληνικά εστιατόρια”, δήλωσε με χιούμορ η Μαρία – Ολυμπία Γλύξμπουργκ. Πρόσφατα, οι γονείς της αποκάλυψαν την επιθυμία τους να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα, αφήνοντας τη Νέα Υόρκη, όπου αποτελούσε βάση τους για τουλάχιστον 5 χρόνια.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη