Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

5 στυλ φορέματος που φορούν οι fashion insiders φέτος το φθινόπωρο

Τα φορέματα που αξίζει να προσθέσεις στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου.

To φόρεμα είναι ένας εύκολος τρόπος για να ντυθείς προσεγμένα χωρίς να περάσεις ώρες μπροστά στον καθρέφτη αναλογιζόμενη το styling. Μπορείς να βρεις το ιδανικό σχέδιο για κάθε πιθανή περίσταση, formal ή casual, ενώ έχει χαρακτηριστεί ως το διαχρονικό one piece που κάνει τις γυναίκες να αισθανθούν αυτοπεποίθηση.

Διάβασε ακόμη – Bρήκαμε το Jacquemus cardigan-top που φοράνε οι celebrities

Ακολουθώντας τις τρέχουσες τάσεις, το φόρεμα που είναι ο leader της φθινοπωρινής και χειμερινής μόδας είναι το δερμάτινο. Mini, midi ή maxi δερμάτινα φορέματα τόσο σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μαύρο ή το καφέ όσο και σε πιο ιδιαίτερους τόνους όπως το σκούρο κόκκινο ή πράσινο είναι ένας εύκολος τρόπος να ανανεώσεις το στιλ σου. Που μπορείς να το φορέσεις; Η απάντηση είναι παντού, αλλάζοντας απλώς το styling. Εξίσου απαραίτητη αγορά είναι και το πλεκτό φόρεμα. Άνετο και πρακτικό, είναι μία πολύ έξυπνη λύση για να αντιμετωπίσεις τη χαμηλή θερμοκρασία χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο στυλ σου.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Μία ακόμα τάση της σεζόν θέλει τις maxi γραμμές να είναι ένα από τα trends που θα μας απασχολήσουν. Έτσι, ένα ή και περισσότερα maxi φορέματα αξίζει σίγουρα μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου. Ακολουθεί το φόρεμα με cut-outs, το οποίο είναι ένας τρόπος των σχεδιαστών να περάσουν το μήνυμα πως αξίζει να εκφράζουμε τη θηλυκότητα μας μέσω του ντυσίματός μας. Η λίστα με τα must have φορέματα του φθινοπώρου ολοκληρώνεται με ένα διαχρονικό στιλ φορέματος και πιο συγκεκριμένα το shirt dress. Προτίμησε ένα σχέδιο σε γήινους τόνους που θα προσφέρει έναν αέρα πολυτέλειας στις εμφανίσεις σου.

#1 Πλεκτό φόρεμα

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

#2 Δερμάτινο φόρεμα

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chriselle Lim 🌟 (@chrisellelim)

#3 Maxi φόρεμα

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

#4 Φόρεμα με cut-outs

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

#5 Shirt dress

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Διάβασε ακόμη