Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τα 3 jeans styles που θα φορέσουμε αυτήν την σεζόν

Κατέχει πρωταγωνιστική θέση στην γκαρνταρόμπα μας και όχι άδικα, αφού φοριέται με χιλιάδες τρόπους χαρίζοντας stylish εμφανίσεις από το πρωί με μέχρι το βράδυ. Ο λόγος φυσικά για το denim το οποίο αυτή τη σεζόν ξεχωρίζει σε τρεις διαφορετικές εκδοχές.

Της Άντριας Τόλλα

Flared

Τo flared design πρωταγωνίστησε τη δεκαετία του 70′ και από τότε μέχρι και σήμερα συνεχίζει να εμπνέει τους σχεδιαστές. Έτσι και αυτό το φθινόπωρο, μια από τις denim τάσεις προτείνει jeans με flared, φαρδύ τελείωμα. Αν θες ωστόσο να ακολουθήσεις κατά γράμμα την τάση τότε το jean σου θα πρέπει να είναι και ξεθωριασμένο στα γόνατα, ακριβώς όπως το είδαμε στο ντεφιλέ του οίκου Celine. 

 

Distressed

Ένα σκισμένο τζιν υπάρχει σίγουρα στην γκαρνταρόμπα. Αυτό το Φθινόπωρο σίγουρα θα το φορέσεις ξανά αφού το rock inspired trend επιστρέφει και κάνει τις casual εμφανίσεις πιο cool από ποτέ.

High-waisted

Δυνατό τους σημείο το γεγονός ότι κολακεύουν την σιλουέτα και κάνουν τη μέση να φαίνεται πιο λεπτή. Αυτός από μόνος του είναι ένας πολύ καλός λόγος για να εντάξεις τα ψηλόμεσα παντελόνια στην γκαρνταρόμπα σου αυτή τη σεζόν. Φωτογραφίες: Net-à-porter Κεντρική Φωτογραφία: Instagram Negin Mirsalehi  

Διάβασε ακόμη