Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

20 υπέροχα maternity looks από την Rihanna

Η pop τραγουδίστρια δίνει μαθήματα στυλ και στην εγκυμοσύνη της.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Στις 31 Ιανουαρίου η είδηση πως η Rihanna και ο A$AP Rocky θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς έγινε viral, ιδιαίτερα οι φωτογραφίες της τραγουδίστριας με φουσκωμένη κοιλιά και αγκαλιά με τον σύντροφό της στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Διάβασε ακόμη – Rihanna: H σέξι εμφάνιση της στο show του οίκου Dior που έγινε viral

Το ζευγάρι κρατούσε μυστική την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας εντούτοις η αποκάλυψη έγινε με ένα πολύ όμορφο τρόπο. Στις εικόνες είδαμε την Riri να φοράει ένα oversized φούξια πανωφόρι, το οποίο ήταν ξεκούμπωτο στο σημείο της κοιλιάς της, την οποία είχε “στολίσει” με πολύχρωμα κοσμήματα για να κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή την αποκάλυψη, ένα look που λόγω του φούξια χρώματος στο μπουφάν σχολιάστηκε από πολλούς πως περιμένει κοριτσάκι.

Διάβασε ακόμη – Rihanna: Έκανε το πιο σέξι maternity look

Και από εκείνην την ημέρα μέχρι και σήμερα, η Rihanna κάνει τις πιο εντυπωσιακές maternity εμφανίσεις οι οποίες δεν αφήνουν κανένα αδιάφορο. Η τραγουδίστρια σε κάθε της look γίνεται θέμα συζήτησης κι όχι άδικα αφού το κάθε outfit που επιλέγει είναι καλύτερο και πιο εκκεντρικό από το άλλο.

Πιο κάτω συγκεντρώσαμε και σου παρουσιάζουμε 20 maternity looks:

Η Rihanna εθεάθη έξω από το εστιατόριο Giorgio Baldi του Λος Άντζελες φορώντας ένα νεανικό κροπ τοπ και ένα φαρδύ blue-wash τζιν. Έβαλε ένα patchwork παλτό με τζιν και λεοπάρ και αξεσουάρ με ένα καπέλο μπέιζμπολ από την Awake NY, μια Dior τσάντα, ένα vintage δαχτυλίδι από την Briony Raymond και πολλά χρυσά κοσμήματα. Σημείωσε το εντυπωσιακό styling κόλπο που έκανε με τις γόβες Tom Ford της που έδεσε πάνω από το τζιν της.

Η Rihanna παρευρέθηκε σε μια εκδήλωση του Fenty Beauty Universe με ένα μεταλλικό σετ με κρόσσια από το The Attico, το οποίο περιείχε ένα πράσινο λάιμ εξώπλατο μπλουζάκι και ένα ombre ασημί και μωβ παντελόνι. Υπέροχα ήταν και τα αξεσουάρ της με σκουλαρίκια Chopard από αμέθυστο και διαμάντι, δαχτυλίδια με διαμάντια Messika, χρυσά κοσμήματα σώματος και σανδάλια Manolo Blahnik.

Το ζευγάρι γιόρτασε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο εστιατόριο Giorgio Baldi με την Rihanna να επιλέγει ένα δερμάτινο φόρεμα Alaïa σε λαμπερή κόκκινη απόχρωση, μαζί με ασορτί σανδάλια από την Amina Muaddi. Τα αξεσουάρ περιλάμβαναν σκουλαρίκια Chopard από ρουμπίνι και διαμάντια, διαμάντια Maria Tash και χρυσές αλυσίδες σώματος από την Jacquie Aiche.

Η Rihanna υποστήριξε τους Los Angeles Rams κατά τη διάρκεια του Super Bowl του 2022 με ένα μπλε ναυτικό bomber jacket με κίτρινη επένδυση από ψεύτικη γούνα από τον οίκο Balenciaga. Φορούσε επίσης μια γαλάζια μαντίλα, ένα διάφανο μπλε πουκάμισο, ένα φαρδύ γκρι τζιν και λευκές γόβες. 

Η Rihanna φόρεσε ένα γούνινο κόκκινο σακάκι σε σχήμα καρδιάς από τον Saint Laurent πάνω από μια κοκκινόμαυρη φανέλα των Bulls, το look ολοκλήρωσε με ένα καφέ παντελόνι με graphic patches στο ένα πόδι. Τα αξεσουάρ περιελάμβαναν ένα κολιέ με αλυσίδα και λευκά σανδάλια.

Εμφανιζόμενη στο πλευρό του A$AP Rocky στο φθινοπωρινό σόου της Gucci το 2022 κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, η Rihanna φόρεσε ένα μαύρο crop top από latex κάτω από ένα γούνινο παλτό σε χρώμα λεβάντας και από τη συλλογή του ιταλικού οίκου μόδας. Το look ολοκλήρωσε με ένα μαύρο παντελόνι με μια κόκκινη χαλκομανία δράκου στο ένα πόδι, βγαλμένη από την ίδια συλλογή, και μια πληθώρα φανταχτερών κοσμημάτων, συμπεριλαμβανομένης της κόμμωσης που μοιάζει με ντίσκο και ενός εκθαμβωτικού μωβ σταυρού μενταγιόν από την Briony Raymond.

Για το after party του οίκου Gucci, η Rihanna αντάλλαξε το crop top και το παντελόνι της με ένα μαύρο μίνι φόρεμα peekaboo. Εκτός από το οβάλ σχήμα που αποκάλυπτε το πάνω μέρος της φουσκωμένης κοιλίτσας της, το διαφανές φόρεμα περιελάμβανε και αστραφτερές λεπτομέρειες του συνδυασμένου σχεδίου G του οίκου. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με πέδιλα Gianvito Rossi custom Montecarlo, μια τσάντα με χάντρες Gucci και ένα διαμαντένιο σταυρωτό μενταγιόν σε μια μακριά αλυσίδα.

Η Rihanna παρακολούθησε το show του Off-White με ένα ροδακινί δερμάτινο μίνι φόρεμα από τον ιταλικό οίκο. Συνδύασε την εμφάνιση με ένα καμηλό παλτό, κατευθείαν από το φθινόπωρο της Diesel 2022, σανδάλια, κολιέ με στρώσεις αλυσίδας και μια μίνι τσάντα Dior.

Η Rihanna έφτασε στο Παρίσι για την επίδειξη του οίκου Dior φορώντας κομμάτια από την pre-fall 2022 συλλογή του γαλλικού οίκου μόδας, συμπεριλαμβανομένου ενός μακρύ δερμάτινο παλτό και μια μαύρη διάφανη δαντέλα. Ολοκλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι μυτερές μπότες από λουστρίνι με τακούνι.

Για μια βραδινή έξοδο στο Caviar Kaspia στο Παρίσι, η Rihanna φόρεσε ένα ολόσωμο χακί παλτό και ένα καφέ φούτερ με κουκούλα πάνω από μια γαλάζια φόρμα της Stella McCartney. Ολοκλήρωσε το look με μυτερές γόβες στο ίδιο χρώμα με την φόρμα, καθώς και πολυεπίπεδα χρυσά κολιέ.

Η μέλλουσα μανούλα βγήκε για μεσημεριανό γεύμα στο Λος Άντζελες φορώντας ένα ασορτί σουτιέν και γιλέκο από δέρμα φιδιού, το τελευταίο από τα οποία φορούσε ανοιχτό. Συνδύασε το τολμηρό print με ένα δερμάτινο τζάκετ από τα Acne Studios, ένα φαρδύ μαύρο τζιν, μαύρες μπότες και χρυσά κοσμήματα.

Η Rihanna φόρεσε μία maxi sparkling φούστα που συνδύασε με satin crop top, όλα custom από το fashion brand Coperni και στην κοιλίτσα της πρόσθεσε ένα diamond belly jewelry.

Καθώς έβγαινε για δείπνο στη Santa Monica, η τραγουδίστρια φόρεσε ένα ασημί bralette κάτω από ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν, μαζί με μια μικροδερμάτινη μίνι φούστα από τον Alexander Wang και ένα ζευγάρι μπότες από την Amina Muaddi μέχρι το γόνατο. Τα αξεσουάρ περιελάμβαναν ασημένια κοσμήματα από τον Νίκο Κούλη και την EÉRA.

Η Rihanna βγήκε στη Santa Monica φορώντας μια μπλε hoodie Awake Living the Dream, ένα ασορτί μπλε σακάκι, μια μεταλλική glitter φούστα από το The Attico, μωβ γόβες από την Amina Muaddi και μια κεντημένη τσάντα από τη Fendi.

Κι άλλες εξίσου εντυπωσιακές εμφανίσεις…

Φωτογραφίες: Instagram/ @ririgalbadd

Διάβασε ακόμη