Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Kate Middleton: O royal τρόπος να φορέσεις το animal print

Ακόμη μία chic εμφάνιση της δούκισσας του Cambridge.

Η Kate Middleton δεν είναι μόνο ένα από τα πιο δημοφιλή μέλη της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά και μία από τις πιο καλοντυμένες royals. Και μπορεί το στυλ της να σέβεται τους ενδυματολογικούς κανόνες του Παλατιού, ωστόσο παράλληλα παραμένει σύγχρονο και φρέσκο, και εκφράζει πλήρως την ευγενική της παρουσία. Η δούκισσα του Cambridge, ωστόσο, κάποιες φορές γίνεται λίγο πιο τολμηρή στις εμφανίσεις της και το απέδειξε με την πιο πρόσφατη από αυτές όπου επέλεξε ένα μοτίβο το οποίο δεν ανήκει στις συνηθισμένες επιλογές μιας royals: φόρεσε animal print

Διάβασε ακόμη – Kate Middleton: Η ανανέωση που έκανε στα μαλλιά της

H Middleton επισκέφτηκε τα γραφεία της υπηρεσίας Shout στο Λονδίνο, η οποία απευθύνεται και παρέχει υποστήριξη μέσω μηνυμάτων σε ανθρώπους που χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη. Στο look της συνδύασε ένα σιφόν μίντι φόρεμα με λεοπάρ μοτίβο του σχεδιαστή Derek Lam με σουέτ μπότες Ralph Lauren – που διαθέτει στη γκαρνταρόμπα της κι επαναλαμβάνει στα outfit της, ενώ ολοκλήρωσε με την προσθήκη μίας φαρδιάς ζώνης στη μέση και χρυσά σκουλαρίκια κρίκους από το Asos. 

Αν και animal print, η Kate Middleton φρόντισε ώστε το μοτίβο στο φόρεμά της να μην είναι κραυγαλέο ή πολύ φωτεινό εξασφαλίζοντας της μια σικ κομψότητα, ενώ τα διαχρονικά αξεσουάρ με τα οποία ολοκλήρωσε το σύνολο προσθέτουν τη δική τους πινελιά στο κομψό αποτέλεσμα. 

Πηγή: Madame Figaro Gr

Διάβασε ακόμη