Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Η Beauty Editor της Madame Figaro προτείνει τα αγαπημένα της νέα προϊόντα της M.A.C

Είμαι σίγουρη πως θα τα λατρέψεις κι εσύ.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Ανέκαθεν ήμουν λάτρεις των προϊόντων M.A.C για πολλούς και διάφορους λόγους. Καταρχήν, για τις υφές τους με τις οποίες μπορείς να “παίξεις” προσαρμόζοντας τες στον τόνο και στην ένταση που προτιμάς.

Δεύτερον, οι ποικιλία των αποχρώσεων καθώς μπορείς να βρεις από τις πιο απαλές μέχρι και τις πιο έντονες.

Και τρίτο, για τα extreme looks που μπορείς να υιοθετήσεις με τη βοήθεια των έμπειρων make-up artists που βρίσκονται στο χώρο και σε βοηθούν ενημερώνοντας σε για την κάθε εφαρμογή ενώ σου αποκαλύπτουν πολλά μυστικά και χρήσιμες συμβουλές για το κάθε προϊόν.

Διάβασε ακόμη – Τα 5 αγαπημένα μας φον ντε τεν για natural look

Και επειδή διανύουμε μια πολύ όμορφη περίοδο και άκρως καλοκαιρινή, το αγαπημένο brand λάνσαρε πριν λίγες ημέρες τα νέα του προϊόντα τα οποία λάτρεψα γι’ άλλη μια φορά για όλους τους πιο πάνω λόγους.

Εγώ ήδη έκανα τη λίστα αγορών μου και σου την προτείνω πιο κάτω:

#1. Studio Fix Tech Cream-To-Powder Foundation: Mια ανάλαφρη βάση που αντέχει στην υγρασία και στον ιδρώτα, ενώ παράλληλα διαθέτει μεταμορφωτική υφή που χαρίζει μεσαία προσαρμόσιμη κάλυψη και φυσικό ματ τελείωμα.

#2. Studio Radiance Face and Body Radiant Sheer Foundation: Απίστευτα ανάλαφρο αδιάβροχο foundation που προσφέρει διάφανη προσαρμόσιμη κάλυψη και φυσική και αστραφτερή λάμψη.

#3. Powder Kiss Soft Matte Eye Shadow, A Little Tamed: Μια μοναδικά απαλή, ματ σκιά ματιών σε μορφή πεπιεσμένης πούδρας με απίστευτα κρεμώδη υφή που υπόσχεται ομοιόμορφη εφαρμογή και σβήσιμο της σκιάς. Η απόχρωση είναι απόλυτα καλοκαιρινή και μπορεί να φορεθεί εντελώς μόνη της με λίγη μασκάρα.

#4. Powder Kiss Liquid Lipcolour, Fashion Sweetie: Ένα υγρό κραγιόν με κρεμώδη υφή που θυμίζει μους και υπόσχεται απαλό, ματ χρώμα, απίστευτη άνεση και ενυδάτωση που διαρκεί έως 10 ώρες. Η απόχρωση είναι ιδανική για τις καλοκαιρινές σου βραδινές εξορμήσεις.

#5. Pro Longwear Paint Pot, Babe In Charms: Μία κρεμώδης σκιά που χρησιμοποιείται εύκολα και μπορεί να φορεθεί είτε μόνη της είτε να συνδυαστεί με άλλα προιόντα. Εγώ προσωπικά την συνδυάζω με eyeliner και πολύ απαλό nude κραγιόν ή γκλος.

#6. Pro Longwear Paint Pot 217S Blending Brush: Πινέλο για σκίαση ή ανάμειξη προϊόντων σε μορφή πούδρας ή με κρεμώδη υφή. Δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ!

Καλό καλοκαίρι!

Διάβασε ακόμη