Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Lana Del Rey: Έτσι εμφανίστηκε μετά από τα 4 χρόνια απουσίας της

Το πρώτο της επίσημο live.

Ύστερα από την πανηγυρική της επιστροφή στα Γυναικεία Βραβεία Billboard, όπου έλαβε το Visionary Award για την εντυπωσιακή πορεία της στη μουσική, αλλά και την πρόταση γάμου που έλαβε από τον αγαπημένο της, Evan Winiker, η Lana Del Rey ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας έκανε το comeback στις live εμφανίσεις. Ειδικότερα, η διάσημη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή στο Φεστιβάλ MITA στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου πραγματοποίησε μια ιδιαίτερη εμφάνιση ντυμένη ως ένα είδωλο του παλιού σινεμά.

Διάβασε ακόμη – Αρραβωνιάστηκε η Lana Del Rey 

Πιο αναλυτικά, η Del Rey έκανε channeling τη Marilyn Monroe, φορώντας μία ξανθιά περούκα όπως το χαρακτηριστικό χτένισμα της σταρ του παλιού Hollywood, επιλέγοντας μαύρα ρούχα για να ολοκληρώσει το λουκ της. Όπως αναφέρει η Page Six, η τραγουδίστρια ερμήνευσε κομμάτια από το νέο της άλμπουμ, “Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd.”

Τελευταία φορά που την είχαμε δει στη σκηνή ήταν τον Νοέμβριο του 2019, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε αρκεστεί σε guest εμφανίσεις σε βραδινά σόου της τηλεόραση.

Διάβασε ακόμη – Al Pacino: Θα γίνει πατέρας στα 82 του

Η τραγουδίστρια γνώρισε μεγάλη επιτυχία γύρω στο 2014, παρά το γεγονός πως το πρώτο της άλμπουμ είχε κυκλοφορήσει το 2008. “Όταν κυκλοφόρησα το πρώτο μου άλμπουμ πριν από 14 χρόνια, το νερό δεν ήταν ιδιαίτερα θερμό. Είμαι χαρούμενη για όλους όσοι νιώθουν πως είναι μια καταπληκτική στιγμή στον πολιτισμό να είναι οι εαυτοί τους και να εκφράζονται. Δεν ένιωθα έτσι το 2008”, είπε χαρακτηριστικά στον ευχαριστήριο λόγο της πριν από λίγο καιρό.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφίες: Instagram/ @lanadelreybr

Διάβασε ακόμη