Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Οι “διάσημες” εγκυμοσύνες του 2020

Pippa Middleton, Πριγκίπισσα Σοφία, Chiara Ferragni και Κarlie Kloss είναι μερικές από τις διάσημες που θα γίνουν μαμάδες το 2021.

Μπορεί το 2020 να ήταν μια δύσκολη χρονιά με τον Covid-19, την καραντίνα και τους περιορισμούς ωστόσο τόσο το Χόλυγουντ όσο και οι Βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης είχαν όμορφα νέα να ανακοινώσουν.

Μιλάμε φυσικά για τις διάσημες σταρ που με χαρά ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη τους το 2020.

Pippa Middleton

Η είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης της Pippa Middleton δημοσιεύθηκε στο Page Six magazine, ωστόσο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Η μικρότερη αδελφή της Kate Middleton και ο σύζυγος της James Matthews έχουν ακόμη ένα παιδάκι τον Arthur που γεννήθηκε το 2018.

Πριγκίπισσα Ευγενία

Η εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ και ο σύζυγος της Jack Brooksbank περιμένουν το πρώτο τους παιδιάκι το πρώτο τρίμηνο του 2021 όπως ανακοινώθηκε από το παλάτι του Buckingham τον Σεπτέμβριο. Παντρεύτηκαν τον Οκτώβρη του 2018, και το ζευγάρι ανακοίνωσε την είδηση της εγκυμοσύνης ανεβάζοντας στο Instagram account του μια φωτογραφία με παιδικές μπότες.

Karlie Kloss

Το διάσημο μοντέλο και ο σύζυγος της Joshua Kushner με τον οποία παντρεύτηκαν το 2018 περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Hilary Duff

Η ηθοποιός περιμένει το τρίτο της παιδί, το δεύτερο από τη σχέση της με τον τραγουδιστή Matthew Koma. Παντρεμένο από το 2019 το ζευγάρι έχει ακόμη μια κόρη την Banks Violet Blair. Η ηθοποιός έχει ακόμη ένα παιδί τον οκτάχρονο Lucas από τη σχέση της με το Mike Comrie.

Chiara Ferragni

Μητέρα ήδη ενός δίχρονου αγοριού η διάσημη Ιταλίδα influencer Chiara Ferragni είναι έγκυος το δεύτερο της παιδί. Την είδηση ανακοίνωσε η ίδια τον Οκτώβριο στον λογαρισμό της στο Instagram μαζί με το σύζυγο της τραγουδιστή Fedez.

Πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας

Η σύζυγος του Πρίγκιπα Carl Philip είναι έγκυος το τρίτο τους παιδί, το οποίο αναμένεται να γεννηθεί την άνοιξη του 2021, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι. Το πριγκιπικό ζεύγος παντρεύτηκε το 2015 και έχει δυο αγόρια. Τον Alexandre, 4 ετών και τον Gabriel, 3 ετών.

Φωτογραφίες: EPA

Διάβασε ακόμη