Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η τρυφερή εικόνα του Ben Affleck μαζί με την μητέρα του στον γάμο του

Η σταρ μοιράστηκε το σπάνιο στιγμιότυπο στο website της On the JLo.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck έκαναν τον δεύτερο γάμο τους, μετά το Λας Βέγκας, στο εξοχικό του ηθοποιού στη Georgia με καλεσμένους 135 φίλους και την οικογένειά τους.

Ανάμεσα στα παιδιά του ζευγαριού και τους συγγενείς δεν θα μπορούσε να λείπει, φυσικά, και η μητέρα του Affleck, Christopher Anne Boldt, η οποία πόζαρε με τον διάσημο γιο της στην πιο όμορφη μέρα της ζωής του.

Διάβασε ακόμη – JLo: Τα looks της στο δείπνο και το brunch του γάμου της που δεν είχαμε δει

Η Lopez μοιράστηκε όλες τις λεπτομέρειες για τον λαμπερό γάμο της με τον ηθοποιό στο newsletter που δημοσίευσε στο website της On the JLo μαζί με φωτογραφίες από τη διακόσμηση αλλά και τα looks της νύφης.

Σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται και ο γαμπρός να ποζάρει με τη μητέρα του ενώ της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μέτωπο. Μάλιστα, η μητέρα του ηθοποιού φαινόταν να έχει πολύ καλή διάθεση παρά το γεγονός ότι μια μέρα πριν από το γάμο είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο μετά από τραυματισμό που είχε στο πόδι της.

Διάβασε ακόμη – JLo– Ben: H «έντονη» συζήτηση σε εστιατόριο στην Ιταλία (βίντεο)

Αντίθετα από την μητέρα του, ο αδελφός του Ben, Cassey Affleck, δεν παραβρέθηκε στην τελετή αλλά καλωσόρισε την Lopez στην οικογένεια με μια ανάρτησή του στο Instagram. “Τα καλά πράγματα αξίζουν να τα περιμένεις. Ευχές για τις αλλαγές και τις ανατροπές, τα νέα ξεκινήματα και να βρίσκεις νέες πηγές μια παλιάς αγάπης”, έγραψε ανεβάζοντας μια παλιά φωτογραφία του μαζί με την Lopez και τον αδελφό του.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφίες: EPA

Διάβασε ακόμη