Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

5 make-up hacks που θα κάνουν το πρόσωπο σου να φαίνεται πιο λεπτό

Μικρά μυστικά που θα κρύψουν τις ατέλειες.

Θέλεις να κρύψεις τον όγκο από τα μάγουλά σου και δεν ξέρεις πώς; Κι όμως, υπάρχει ένας πολύ εύκολος και γρήγορος μα και αποτελεσματικός τρόπος που λέγεται μακιγιάζ!

Διάβασε ακόμη – 5 λόγοι που η απολέπιση είναι ένα σημαντικό βήμα για μια λαμπερή επιδερμίδα

Θέλεις να μάθεις, λοιπόν, πώς θα φαίνεται το πρόσωπό σου πιο λεπτό; Χρησιμοποίησε τα καλλυντικά και τις νέες τάσεις του μακιγιάζ προς όφελός σου προκειμένου να φαίνεται το πρόσωπό σου πιο λεπτό εφαρμόζοντας τα εξής μυστικά:

– Contouring: Το μαγικό ραβδί του μακιγιάζ έχει τη δυνατότητα να αναδεικνύει τα δυνατά χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου με τη σωστή χρήση προϊόντων σε δύο αποχρώσεις. Κάνε τις γνωστές φωτοσκιάσεις και καμούφλαρε όγκο στα μάγουλα ή την μύτη σου, πετυχαίνοντας το απόλυτο φωτογραφίσιμο αποτέλεσμα. Αν πάλι αυτή η διαδικασία σε τρομάζει και φοβάσαι μην δείχνεις σαν κλόουν, τότε τράβηξε με ένα πινέλο μία γραμμή από τα μάτια προς την ρίζα των μαλλιών σου έχοντας προσθέσει λίγη ποσότητα bronzer. Έτσι, το βλέμμα θα δείχνει πιο ανοιχτό και το πρόσωπο πιο λεπτό.

Διάβασε ακόμη – Η απόχρωση κραγιόν που προτείνει η Ραμόνα Φίλιπ για τις καλοκαιρινές βόλτες

– Δώσε έμφαση στα μάτια σου: Ένα έντονο μακιγιάζ στα μάτια τραβάει την προσοχή με αποτέλεσμα η προσοχή να αποσπαστεί από το στρογγυλό σχήμα του προσώπου.

– Ένα τέτοιο μακιγιάζ είναι το cat eye look το οποίο όχι μόνο στρέφει το ενδιαφέρον στα μάτια αλλά μεγαλώνει το σχήμα τους δίνοντας την αίσθηση ενός πιο τριγωνικού σχήματος προσώπου.

– Ξέρεις πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα φρύδια και σε αυτό; Φρόντισε να σχηματίσεις ένα καλό τόξο που θα μακρύνει το πρόσωπό σου κάνοντάς το να φαίνεται πιο λεπτό.

-Κάνε μία χωρίστρα στη μέση των μαλλιών σου. Αυτή “κλέβει” όγκο από τα μάγουλα και μακραίνει το πρόσωπο.

Πηγή: missbloom.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη