Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Marie Chantal: Πώς έδειξε την υποστήριξή της στον βασιλιά Κάρολο

Η οικογένεια Γλύξμπουργκ έχει λάβει πρόσκληση και αναμένεται να παραστεί στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου.

Είναι γνωστή η σχέση της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας με την οικογένεια Γλύξμπουργκ, αφού ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν ανιψιός του πρίγκιπα Φιλίππου, ενώ μάλιστα είχε επιλεχθεί ως νονός του πρίγκιπα William. Πρόσφατα, έγινε γνωστό πως η Άννα – Μαρία, ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η σύζυγός του, Marie – Chantal έλαβαν πρόσκληση για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η οικογένεια θα παραστεί στην επίσημη εκδήλωση για να στηρίξει τον νέο μονάρχη.

Η Marie – Chantal εξάλλου έχει αποδείξει πολλές φορές την υποστήριξή της στη βασιλική οικογένεια, με την τελευταία της κίνηση να αποδεικνύει πως τάσσεται στο πλευρό του βασιλιά Καρόλου. Ειδικότερα, είναι γνωστό πως η διάσημη επιχειρηματίας διατηρεί brand με παιδικά ρούχα, τα οποία μάλιστα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην Αγγλία. Με αφορμή την επικείμενη τελετή στέψης, η σύζυγος του Παύλου Γλύξμπουργκ λάνσαρε μία νέα συλλογή με βρεφικά φορμάκια και παιδικές πιτζάμες που έχουν ως θέμα την επίσημη τελετή.

Διάβασε ακόμη – Marie Chantal: Φόρεσε το αγαπημένο print των royals

Παράλληλα, μαζί με τα ρούχα η Marie – Chantal προτείνει και κάποια παραμύθια με την ιστορία του βασιλιά Καρόλου, που ο κάθε γονιός μπορεί να διαβάζει στο παιδί του πριν κοιμηθεί.

Διάβασε ακόμη – Αυτό είναι το αγαπημένο foundation stick της Marie Chantal 

Πριν από λίγες ημέρες, σύσσωμη η οικογένεια της Marie – Chantal και του Παύλου Γλύξμπουργκ γιόρτασε το ορθόδοξο Πάσχα, μαζί με όλα τα ελληνικά έθιμα και εδέσματα, ευχόμενη “Καλό Πάσχα” σε όλους. Πρόκειται για το πρώτο Πάσχα χωρίς τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, αφού ο “αρχηγός” της οικογένειας έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στην Αθήνα, όπου πλήθος Ευρωπαίων royals έδωσαν το παρών για να τιμήσουν τον εκλιπόντα. Λίγο αργότερα, η οικογένειά του βρέθηκε για δεύτερη φορά στην Ελλάδα για να πραγματοποιήσουν το καθιερωμένο μνημόσυνο, με τη Marie – Chantal και τον Παύλο να αποκαλύπτουν την επιθυμία τους να αγοράσουν ένα σπίτι στην Αθήνα.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφίες: Instagram/ @greek_royal

Διάβασε ακόμη