Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Πριγκίπισσα του Μονακό: “Η Charlene παραλίγο να πεθάνει στη Ν. Αφρική”

Οι δηλώσεις των φίλων της πριγκίπισσας του Μονακό, ύστερα από την εισαγωγή της σε κέντρο αποκατάστασης.

Ύστερα από την επιστροφή της πριγκίπισσας Charlene στο Μονακό, ύστερα από 6 μήνες μακριά από την οικογένειά της, ο πρίγκιπας Αλβέρτος ανακοίνωσε πως η σύζυγός του δεν θα εμφανιστεί για αρκετές εβδομάδες στις επίσημες εκδηλώσεις του Πριγκιπάτου, από τη στιγμή που η ίδια εισήχθη σε κέντρο αποκατάστασης εξαιτίας της πρόσφατης περιπέτειάς της.

Διάβασε ακόμη – Πριγκίπισσα Charlene: Ακύρωσε την εμφάνιση που θα έκανε με τον Αλβέρτο

Ειδικότερα, ο πρίγκιπας του Μονακό δήλωσε πως εκτός της κατάπτωσης του οργανισμού της για την οποία χρειάζεται ξεκούραση, η ίδια βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και χρειάζεται υποστήριξη. Όμως, φίλοι της πριγκίπισσας Charlene δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί η βασιλική οικογένεια του Μονακό “παίζει” την κάρτα της ψυχικής υγείας, τη στιγμή που η ίδια έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο.

“Είναι άδικο να την παρουσιάζουν ως κάποια που έχει ψυχολογικό και συναισθηματικό πρόβλημα. Δεν ξέρουμε γιατί το παλάτι υποβαθμίζει το γεγονός πως παραλίγο να πεθάνει στη Ν. Αφρική”, δήλωσε μία πηγή από το κοντινό περιβάλλον της πριγκίπισσας.

Και η αλήθεια είναι πως η πρόσφατη φωτογραφία της Charlene στα social media προβλημάτισε το κοινό, που την είδαν φανερά αδυνατισμένη και καταπονημένη. Πιο συγκεκριμένα, εξαιτίας της μόλυνσης από την οποία προσβλήθηκε και χρειάστηκε να υποβληθεί σε μία σειρά επεμβάσεων, η πριγκίπισσα του Μονακό έχασε σχεδόν το μισό της βάρος, αφού δεν μπορούσε να φάει κανονικά, παρά μόνο τρεφόταν με υγρά.

Συνεπώς, η Charlene δεν έχασε το μυαλό της, ούτε υποφέρει από ψυχολογικά θέματα, υπογραμμίζει η συγκεκριμένη πηγή, απλά είναι καταπονημένη από τις επεμβάσεις και το γεγονός πως δεν έτρωγε σωστά τους τελευταίους 6 μήνες. “Της έλειψαν απεγνωσμένα τα παιδιά και ο σύζυγός της ενώ βρισκόταν εγκλωβισμένη στη Ν. Αφρική, διότι δεν μπορούσε να ταξιδέψει”, συμπλήρωσε ο άνθρωπος από το περιβάλλον της πριγκίπισσας.

Η απουσία της από την Εθνική Γιορτή του Μονακό συζητήθηκε αρκετά από τα μέσα, όσο και η εμφάνιση των παιδιών της στο μπαλκόνι, όπου κρατούσαν ζωγραφιές και μηνύματα που έγραφαν πως τους λείπει πολύ η μαμά τους.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: ΕPA

Διάβασε ακόμη