Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η “δίαιτα του ηθοποιού”: Πώς να χορτάσεις με μισή μερίδα

Γέμισε το στομάχι σου με σχεδόν μηδαμινές θερμίδες.

Οι ηθοποιοί συχνά ακολουθούν εξαντλητικές διαίτες-αστραπή για να χάσουν ή να πάρουν γρήγορα βάρος για τις απαιτήσεις ενός ρόλου. Οπότε, είναι ειδικοί όσον αφορά το θέμα της διατροφής τους.

Τι είναι όμως η “η δίαιτα του ηθοποιού” στη σύγχρονη εκδοχή της και πώς μπορεί να ξεγελάσει το στομάχι μας; Όπως αναφέρεται στο Shape.gr είναι η τακτική της κατανάλωσης του μισού μόνου γεύματος που περιλαμβάνει το πιάτο μας και στοχεύει στη γρήγορη απώλεια βάρους αλλά και τη διατήρηση των κιλών μας.

Με αυτό τον τρόπο, πέρα από την επιθυμητή ποσότητα, δε στερούμαστε κάτι άλλο. Τρώμε σχεδόν τα πάντα, αλλά σε μικρότερη μερίδα, αρκεί να μην έχουμε υποκύψει νωρίτερα στον πειρασμό, που λέγεται “τσιμπολόγημα από την κατσαρόλα”.

Διάβασε ακόμη – Γυμναστική με λάστιχο: Ασκήσεις στο σπίτι για τέλειους γλουτούς

Και σε περίπτωση που πεινάς πολύ κατά την προετοιμασία του φαγητού, αντί να τσιμπολογάς μακαρόνια μέσα από την κατσαρόλα, μπορείς να ξεγελάσεις τον οργανισμό σου, καταναλώνοντας ένα μικρό σνακ, πριν το γεύμα, με φρεσκοκομμένα λαχανικά, τροφές που σε φουσκώνουν χωρίς όμως να σου προσθέτουν αρκετές θερμίδες.

Δες το βίντεο με ηθοποιούς του Χόλυγουντ να δίνουν συμβουλές για δίαιτα και διατροφή:

Διάβασε ακόμη