Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Η Chiara Ferragni σου δίνει έμπνευση για ένα καθημερινό chic χτένισμα

Η εύκολη επιλογή που όμως θα σε κάνει να φαίνεσαι σαν να πήγες κομμωτήριο.

Οι τάσεις στα μαλλιά δίνουν και παίρνουν, με τα χτενίσματα, τα κουρέματα και τις αποχρώσεις να αλλάζουν κάθε τόσο – έτσι, δεν βαριόμαστε ποτέ. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει ένα χτένισμα που είναι πάντα στη μόδα, όλες τις εποχές του χρόνου. Κι αυτό το αποδεικνύουν οι πιο κομψές fashionistas, που το υιοθετούν στις περισσότερες εμφανίσεις τους, τόσο επίσημες όσο και πιο καθημερινές.

Διάβασε ακόμη – Έξυπνα tricks για να καθαρίσεις τα ρούχα σου αν λερώθηκαν από το foundation

Ο λόγος για τα ανάλαφρα, κυματιστά μαλλιά, τα οποία είδαμε σε μια από τις πιο επιδραστικές trendsetters του πλανήτη, την Chiara Ferragni, . Μάλιστα, συχνά πυκνά τη βλέπουμε να υιοθετεί το συγκεκριμένο hairstyle, μιας και φαίνεται να είναι πλέον το αγαπημένο της – όπως και τόσων άλλων fashionistas. 

Ενώ θυμίζουν πολύ τα wavy hair που λατρεύουμε να κάνουμε το καλοκαίρι, διαφέρουν λίγο από αυτά στο ότι έχουν μια πιο polished διάθεση. Τα κυματιστά μαλλιά του χειμώνα είναι πιο περιποιημένα και όχι τόσο ατημέλητα, όπως τα θέλουμε στις καλοκαιρινές μας διακοπές. Αποπνέουν όμως την ίδια φρεσκάδα, αναβαθμίζοντας κάθε εμφάνιση σχετικά εύκολα και … ανώδυνα.

Δες όλες τις διαφορετικές εμφανίσεις της Chiara Ferragni με το τόσο chic αυτό χτένισμα:

Πηγή: Madame Figaro, Missbloom

Φωιτιγραφία: instagram/ @chiaraferragni

Διάβασε ακόμη