Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Η Bianca Makris με την πιο κομψή απόχρωση κραγιόν του χειμώνα

Το χρώμα που ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας.

Της Άντριας Αρχοντίδου

Η επιλογή της τέλειας απόχρωσης κραγιόν μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο, καθώς περιλαμβάνει την εξέταση διάφορων παραγόντων, όπως οι τόνοι του δέρματος, οι προσωπικές προτιμήσεις και η περίσταση. Μία από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες είναι να βρουν μια απόχρωση που να συμπληρώνει τον τόνο τους.

Διάβασε ακόμη – Το έξυπνο hack από το 1950 που σε βοηθά να βρεις το ιδανικό χρώμα κραγιόν με βάση τον τόνο του δέρματος σου

Οι υποτόνοι, είτε ζεστοί, είτε ψυχροί ή ουδέτεροι, παίζουν σημαντικό ρόλο στον καθορισμό του ποιες αποχρώσεις κραγιόν ενισχύουν τη φυσική ομορφιά μιας γυναίκας.

Ωστόσο, μέσα στην ποικιλία χρωμάτων κραγιόν, υπάρχει μια απόχρωση που σίγουρα ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος – το ζεστό ροζ. Αυτή η διαχρονική απόχρωση διαθέτει τη μοναδική ποιότητα να συμπληρώνει κάθε τόνο δέρματος, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για άτομα που αναζητούν μια αλάνθαστη επιλογή.

Διάβασε ακόμη – Η Μαρία Κορτζιά με το party beauty look που θα αντιγράψουμε τις γιορτές

Αυτή την απόχρωση επέλεξε και η Bianca Makris η οποία μας έδωσε την έμπνευση που χρειαζόμαστε για ένα επόμενο everyday make-up look. Με λαμπερό πρόσωπο, απαλό eye-look και το ροζ κραγιόν, το make-up look αυτό θα γίνει το επόμενο σου go-to για το χειμώνα.

Δες το look της πιο κάτω:  

Διάβασε ακόμη