Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

Eβδομαδιαίο ωροσκόπιο (17-23/10)

Μία εβδομάδα γεμάτο έρωτα και νέες σχέσεις.

Από τον Χρήστο Άρχο

ΚΡΙΟΣ
Από τους πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας θα πρέπει να περιμένετε σημαντικές ευκαιρίες και εξελίξεις. Η εβδομάδα αυτή φέρνει και επανασυνδέσεις αλλά κυρίως θετικούς νέους ανθρώπους που θα σας κάνουν να περάσετε πολύ όμορφα. Προσοχή λίγο στις οικονομικές υπερβολές που μπορεί να σας περιορίσουν αρκετά αργότερα στις κινήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Περίοδος σημαντική επιτυχίας στα εργασιακά σας θα μπορέσετε να περάσετε πολύ καλά με αγαπημένους ανθρώπους ενώ είναι μία περίοδος μεγάλης αναγνώρισής για εσάς ύστερα από μία περίοδο ταλαιπωριών και πιέσεων. Προσοχή πολύ στις καθημερινές σας συζητήσεις καθότι άνθρωποι μπορεί να σας παρεξηγήσουν και να δημιουργηθούν εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κερδίζετε επιτέλους το χαμένο έδαφος και έχετε αρκετή όρεξη να παίξετε και να διασκεδάσετε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Ένας αέρας θετικής ενέργειας έρχεται επιτέλους στη ζωή σας και νοιώθετε ότι μπορείτε να κλείσετε τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Μία σημαντική ερωτική γνωριμία μπορεί να έρθει αυτή την εβδομάδα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με επίκεντρο τη καριέρα αυτή η περίοδος είναι συγκλονιστική γιατί θα σας λύσει τα χέρια από θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή. Μία νέα πρόταση για δουλειά ή μία αναγνώριση σε θέματα προηγουμένων προσπαθειών σας θα σας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Αύξηση και στα οικονομικά σας θέματα ειδικά από τη Πέμπτη και μετά.

ΛΕΩΝ
Περίοδος σημαντικών συμφωνιών και επιχειρηματικών κινήσεων ενώ οι αγαπημένοι σας φίλοι θα έρθουν πιο κοντά με αποτέλεσμα να περάσετε πολύ όμορφα. Οι οικονομικές σας συμφωνίες μπορεί να παρουσιάσουν κάποια προβλήματα ενώ γενικά θεωρείτε μία περίοδος όπου θα υπάρξουν πάρα πολλά έξοδα που θα σας αγχώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οικονομική επιτυχία και σημαντικές συμφωνίες που σας βγάζουν από αδιέξοδα φέρνει αυτή η εβδομάδα. Προσπαθήστε να δώσετε το καλύτερο σας εαυτό καθότι στο επαγγελματικό σας κομμάτι θα νοιώσετε άλλοι άνθρωποι μιας και θα αναγνωριστείτε για όσα προσπαθήσατε. Περίοδος επίσης που μπορείτε να κάνετε καινούριες γνωριμίες και φίλους

ΖΥΓΟΣ
Μία απίστευτα ερωτική εβδομάδα αυτή για εσάς που πρέπει να κάνετε τα σωστά βήματα για να προχωρήσετε ίσως σε κάτι πολλά υποσχόμενο και μακροπρόθεσμο. Όσοι είσαστε ήδη σε μία σχέση θα μπορούσατε να ανανεωθείτε και να περάσετε καλύτερα ενώ είναι μία εβδομάδα μεγάλων δυσκολιών στα οικονομικά για αυτό και χρειάζεται αυτοσυγκράτηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με σημαντικές επαγγελματικές δυνατότητες ξεκινά αυτή η εβδομάδα και ευκαιρίες να μπορέσετε να βρείτε αρκετοί από εσάς μία σημαντική δουλειά. Σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σας θα πρέπει να δώσετε τώρα τη κατάλληλη προσοχή γιατί ένα σωστό πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε θαύματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Νέες σχέσεις και επιθυμίες γίνονται επιτέλους πραγματικότητα. Είναι μία περίοδος μεγάλης χαράς και μεγάλων σχέσεων και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτή τη περίοδο για να μπείτε σε μία νέα σχέση. Αν θέλετε μία επανασύνδεση καλό θα ήταν να το προσπαθήσετε μέχρι τη Πέμπτη το αργότερο! Η εβδομάδα αυτή σας φέρνει και μία σημαντική οικονομική στήριξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μακριά από προβλήματα και δυσκολίες αυτή η εβδομάδα σας ευνοεί να κυνηγήσετε θέματα καριέρας με σημαντικές επιτυχίες σε ζητήματα προβολής ενώ είναι και μία υπέροχη εβδομάδα για να κάνετε σημαντικές κινήσεις σε θέματα αγοραπωλησίας με εκπληκτικά μεγάλες ευκαιρίες να εμφανίζονται μπροστά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σημαντικές λύσεις σε εργασιακά και επαγγελματικά ζητήματα θα πρέπει να περιμένετε ενώ και προσωπικά έρχονται νέες σχέσεις που θα μπορούσαν να σας κάνουν να χαρείτε περισσότερο στη ζωή σας μετά από μία έντονη περίοδο μοναξιάς. Προσοχή στο τρόπο με τον οποίο μοιράζεστε πληροφορίες γιατί μπορεί να υπάρξουν σημαντικά μπερδέματα.

ΙΧΘΥΕΣ
Περίοδος οικονομικής ανάσας και επιτυχίας. Μετά από μία περίοδο σημαντικών πιέσεων στα οικονομικά μπορείτε να περιμένετε τη λήξη των δυσκολιών και το ξεκίνημα μίας περιόδου που θα σας κάνει να νοιώσετε μεγάλη ικανοποίηση και ευτυχία ενώ είναι και η περίοδος που μπορεί μία νέα δουλειά να σας παρουσιαστεί που θα σας λύσει τους οικονομικούς σας προβληματισμούς.

Διάβασε ακόμη