Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις (20-26/11)

Κάποιες φορές όμως η πληγή δεν κλείνει.

 Άλλη μία εβδομάδα μας βρίσκει να μελετάμε τις κινήσεις των πλανητών για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την ερωτική μας ζωή. Ο Νοέμβριος σιγά σιγά ρίχνει την αυλαία του. Ήταν ένας περίεργος μήνας η αλήθεια είναι. Με όση ευκολία έκανε νέους έρωτες να γεννηθούν, με αλλη τόση άνεση χώρισε τους εραστές και τους άφησε με κενά όνειρα χωρίς αντίκρυσμα.

 Και αυτό είναι πάντα το χειρότερο όταν μία αγάπη τελειώνει. Τα τόσα όνειρα που έμειναν έτσι ξεκρέμαστα. Όλοι καταλαβαίνετε για ποιο συναίσθημα μιλάω. Εκείνο του απόλυτου κενού που δεν γεμίζει με τίποτα. Μέχρι να γιατρευτεί η πληγή και να έρθει ο επόμενος έρωτας. Κάποιες φορές όμως η πληγή δεν κλείνει. Μα είναι η αγάπη που την τρέφει ή ο πληγωμένος εγωισμός; Την απάντηση ο καθένας μέσα του την ξέρει, ακόμα και αν δεν θέλει να την παραδεχτεί.

 Αυτήν την εβδομάδα οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές στην αγάπη. Νέοι έρωτες, συμφιλιώσεις, καταπίεση και τελικά αναπόφευκτοι χωρισμοί που θα ανοίξουν νέα τραύματα. Και όλα αυτά θα συμβούν μέσα σε μία μόνο εβδομάδα. Ας θυμάστε: ό,τι αξίζει δεν διαλύεται.

 Πάμε λοιπόν να ακούσουμε τι έχουν να μας πουν οι πλανήτες αυτή την εβδομάδα.

 Στις 20 Νοεμβρίου ο Ήλιος από την 28η μοίρα του Σκορπιού θα συναντήσει σε όψη εξαγώνου τον Πλούτωνα από την 28η μοίρα του Αιγόκερω. Οι άρχοντες του φωτός και του σκοταδιού ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνεργάζονται κάνοντάς μας πανίσχυρους και ερωτικά ακαταμάχητους. Πολλοί θα μπορέσουν τώρα να ρίξουν φως και να λύσουν καταστάσεις που φαινόταν μέχρι πριν λίγο καιρό μυστήριες. Επηρεάζονται οι Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ταύροι και Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου και λιγότερο οι Παρθένοι και οι Ιχθύες πάντα του τρίτου δεκαημέρου.

 Στις 21 Νοεμβρίου ο Ερμής από την 16η μοίρα του Τοξότη θα συναντήσει σε όψη τριγώνου τον Χείρωνα από την 16η μοίρα του Κριού. Πληγές μπορούν να κλείσουν μέσω της αισιοδοξίας στην επικοινωνία. Προβλήματα ανάμεσα στους ερωτευμένους θα λυθούν μέσω της συζήτησης. Επηρεάζονται οι Τοξότες, Κριοί, Λέοντες Δίδυμοι και Ζυγοί του δεύτερου δεκαημέρου.

 Στις 22 Νοεμβρίου ο Άρης από την 28η μοίρα του Σκορπιού θα συναντήσει σε όψη εξαγώνου τον Πλούτωνα από την 28η μοίρα του Αιγόκερω. Κάτι πολύ βαθύ μέσα μας θα μας ωθήσει προς την επιτυχία. Η σεξουαλικότητα θα είναι έντονη και εκρηκτική, το πάθος θα ανάψει στις υπάρχουσες σχέσεις, ενώ νέοι δυναμικοί έρωτες θα γεννηθούν. Επηρεάζονται οι Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ταύροι και Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου και λιγότερο οι Παρθένοι και οι Ιχθύες πάντα του τρίτου δεκαημέρου.

 Την ίδια μέρα η Αφροδίτη από την 15η μοίρα του Ζυγού θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Κένταυρο Χείρωνα από την 15η μοίρα του Κριού. Μία αρκετά δύσκολη συνθήκη δημιουργείται για την αγάπη. Κάποιοι θα νιώσουν ότι δεν μετράνε για τον αγαπημένο τους. Όσοι είναι μόνοι, θα νιώσουν την ανάγκη τους για μία νέα αγάπη να αυξάνεται και όσο αυτό δεν συμβαίνει θα απογοητεύονται. Άλλοι, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν βαθιές τους πληγές από περασμένες αγάπες. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου.

 Στις 23 Νοεμβρίου ο Ήλιος από την 00η  μοίρα του Τοξότη θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου τον Κρόνο από την 00 η  μοίρα των Ιχθύων. Τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο. Οι σχέσεις θα αντιμετωπίσουν αποξένωση, περιορισμούς, ψυχική και σωματική απόσταση και τελικά απόρριψη και θλίψη. Απαιτείται λοιπόν τεράστια υπομονή. Επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου.

Στις 25 Νοεμβρίου άλλη μία δύσκολη συνάντηση έρχεται να βαρύνει ακόμα περισσότερο την ήδη βαριά ατμόσφαιρα. Ο Άρης από την 00η μοίρα του Τοξότη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από την 00η μοίρα των Ιχθύων. Η απογοήτευση συνεχίζεται. Τα νέα εγχειρήματα δεν θα αποδώσουν, ενώ στον έρωτα το πάθος μπλοκάρεται και κάποιες σχέσεις δεν θα αντέξουν στην πίεση. Επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου.

Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

ΚΡΙΟΣ (21/03 – 19/04) Ερωτικές αντιθέσεις δεκαημέρων

Α΄ Δεκαήμερο (21/03 – 30/03)

Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα νιώθετε αλλά και γίνεστε πιο δραστήριοι, πιο ενεργητικοί και πιο παραδοσιακοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας. Θα πρέπει να περιμένετε θετικές και γρήγορες εξελίξεις σε σχέδια που μάλλον εδώ και καιρό προετοιμάζετε. Κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα, κάτι με το οποίο ασχολείστε σχετικό με εξωτερικό, ανώτατες σπουδές, αλλά δεν αποκλείεται και νομικές υποθέσεις να στεφθεί τώρα με επιτυχία και να τονώσει την αυτοπεποίθησή σας, αλλά και το εισόδημά σας. Αυτές οι θετικές εξελίξεις θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην σχέση σας. Θα παρασύρετε τον σύντροφό σας με την παρορμητικότητά σας και θα τονώσετε το ερωτικό πάθος. Ελεύθεροι, θετικές εξελίξεις στους παραπάνω τομείς θα σας φέρουν όχι μόνο ευχάριστη διάθεση αλλά και νέες γνωριμίες. Και πως θα μπορούσαν να μην σας φέρουν, μιας και θα είστε κυριολεκτικά ακαταμάχητοι. Έντονα ερωτικοί και γοητευτικοί θα έχετε πολλές ευκαιρίες να φλερτάρετε. Όμως δύσκολα θα κατασταλάξετε κάπου, μιας και θα είστε βιαστικοί στις κινήσεις σας και θα βαριέστε γρήγορα.

Β΄ Δεκαήμερο (31/03 – 09/04)

 Κριοί του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα σας είναι δύσκολο να κατανοήσετε τις ανάγκες του συντρόφου σας. Μπορεί στην καλύτερη περίπτωση να υπάρχουν μεταξύ σας διαφωνίες σχετικές με την διαχείριση του κοινού σας ταμείου. Στην χειρότερη όμως περίπτωση, μπορεί να υπάρχουν μυστικά μεταξύ σας που αφορούν την ερωτική καθαρά φύση της σχέσης σας. Με άλλα λόγια υπάρχει κάποια ροπή για κρυφές ερωτικές καταστάσεις, την οποία πρέπει να διαχειριστείτε. Κλείνεστε στον εαυτό σας και μπαίνετε στην διαδικασία να επαναξιολογήστε την δική σας στάση στην σχέση. Μπορεί επίσης να αναλογίζεστε το αν μπορείτε ή όχι να συγχωρέσετε τον άνθρωπό σας για κάτι που σας έχει πληγώσει πολύ. Κάποιοι από εσάς θα ξεκαθαρίσετε τι νιώθετε τελικά για τον σύντροφό σας και θα πάρετε αποφάσεις για την σχέση με οδηγό το συναίσθημα. Ελεύθεροι, η εβδομάδα αυτή δεν είναι καλή για την ερωτική σας ζωή. Πρέπει να προσέχετε πολύ τις κινήσεις σας. Αυτές τις ημέρες υπάρχει έντονο ερωτικό παρασκήνιο και μεγάλο ρίσκο να πληγωθείτε πολύ από τις επιλογές της καρδιάς σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/04 – 19/04)

 Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερη για εσάς. Από την μία κάτι καλό μπορείτε να περιμένετε σχετικά με τον τομέα της χαράς, της δημιουργίας και των παιδιών σας. Μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι με τον σύντροφό σας ή να το προγραμματίσετε. Μπορεί να μιλήσετε για μεγάλες αλλαγές που θέλετε να κάνετε για το μέλλον σας. Αν έχετε παιδιά κάποια επίδοσή τους θα σας κάνει περήφανους. Στο ερωτικό όμως κομμάτι, όλα γίνονται με δυσκολία. Δεν ρέουν οι καταστάσεις μεταξύ σας. Πολύ πιθανό να μην υπάρχει σύμπνοια απόψεων ακριβώς σχετικά με το μέλλον ή ένας από τους δυό σας να αντιστέκεται στα νέα δεδομένα. Το αποτέλεσμα θα είναι να πιεστείτε συναισθηματικά. Προσέξτε την τάση του συντρόφου να σας καθοδηγήσει στο αποτέλεσμα που εκείνος θέλει και αντίστροφα.  Ελεύθεροι, η κατάσταση στις συνεργασίες σας μάλλον σας πιέζει αρκετά, καθώς εντάσεις και αντιθέσεις ρίχνουν την ψυχολογία σας και μάλλον δεν έχετε ερωτική διάθεση. Ωστόσο θα μπορούσατε να κάνετε μία γνωριμία πιο πιθανό μέσω του διαδικτύου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/04 – 30/05) Για κάποιους ηρεμία για άλλους ένταση

Α΄ Δεκαήμερο (20/04 – 30/04)

Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα νιώσετε ότι θέλετε να προστατέψετε όσους αγαπάτε και να βρίσκεστε κοντά στις ανάγκες τους. Όχι μόνο στον αγαπημένο σας, αλλά και σε φίλους, αδέρφια και γενικά στον στενό σας περίγυρο. Και εκείνοι με την σειρά τους θα σας προσφέρουν ευκαιρίες ψυχικής ανάτασης και πνευματικής επέκτασης. Μιλήστε για όσα σας απασχολούν, που καθώς φαίνεται είναι θέματα που αφορούν την προσωπική σας επέκταση από την μια και την οικονομική σας κατάσταση από την άλλη. Με τον αγαπημένο σας μπορείτε να τονώσετε το ερωτικό κομμάτι της σχέσης , χωρίς να κρατάτε πράγματα κρυφά. Θέλετε να φέρετε στην επιφάνεια θέματα μεταξύ σας που ίσως κρατάτε βαθιά μέσα σας. Αν έχετε άγχη για τα οικονομικά σας, μπορείτε από κοινού να τα συζητήσετε. Αν επιθυμείτε μία μεταμόρφωση της ζωής σας, ακόμα και μέσω μιας μετακόμισης στο εξωτερικό, μιλήστε μαζί του. Ελεύθεροι, ίσως θελήσετε να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας για να φροντίσετε τον εαυτό σας γιατί το έχετε πολύ ανάγκη. Δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν ευκαιρίες στον έρωτα. Απλά αυτές τις ημέρες θέλετε να καταλάβετε πράγματα για εσάς τους ίδιους.

Β΄ Δεκαήμερο (01/05 – 10/05)

  Ταύροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα δεν θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή και στην συντροφική σας σχέση. Ασχολείστε έντονα με οικονομικά θέματα, δάνεια, εφορία, κληρονομικά ή ακόμα και με τα χρήματα του συντρόφου σας. Επιθυμείτε μία καλυτέρευση σε αυτούς τους τομείς για να μπορέσετε να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωή σας. Η σχέση με τον σύντροφο είναι σταθερή ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για τους εκπροσώπους του δεκαημέρου σας. Δεν θα σας απασχολήσει επομένως ούτε δυσάρεστα μα ούτε και ευχάριστα. Μπορείτε ίσως να έρθετε σε επικοινωνία πάντα με σκοπό να ρίξετε φως σε θέματα που άπτονται του κοινού πορτοφολιού. Ελεύθεροι, ο έρωτας δεν θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες αυτές τις ημέρες. Επειδή όμως θα έχετε έντονη ανάμειξη σε οικονομικά ζητήματα, δεν αποκλείεται να νιώσετε έλξη για κάποιο άτομο το οποίο σας προσφέρει τις υπηρεσίες του ίσως παρέχοντάς σας χρηματοοικονομικές συμβουλές.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/05 – 20/05)

 Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή θα είναι απαιτητική για εσάς. Η ανάγκη σας για αλλαγή γίνεται πιο έντονη. Θέλετε να δείτε πως θα προχωρήσετε τα σχέδιά σας και αφιερώνετε όλη σας την ενέργεια σε επικείμενες εξελίξεις σχετικά με συνεργασίες, στενές διαπροσωπικές σχέσεις και βέβαια σχετικά με την σχέση σας. Ιδιαίτερα λοιπόν μαχητικοί θα προσπαθήσετε να τονώσετε το πάθος στην σχέση μέσω αλλαγών και δεν αποκλείεται να οργανώσετε ένα ταξίδι. Από την άλλη, υπάρχει το ενδεχόμενο να παρασυρθείτε σε παράλληλες αγάπες χωρίς να υπολογίσετε τις συνέπειες. Η καθημερινότητα σας κουράζει, οι συνήθειες σας βαραίνουν και δεν βρίσκετε πια την ομορφιά στα απλά πράγματα. Ελεύθεροι, είστε ελεύθερα πνεύματα αυτήν την εβδομάδα. Δεν ψάχνετε για σταθερή και μόνιμη δέσμευση παρά για ερωτική συγκίνηση χωρίς σχέδια και προγράμματα. Υπάρχει η τάση να μπερδευτείτε σε κρυφές ερωτικές ιστορίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/05 – 20/06) Ερωτική απομόνωση

Α΄ Δεκαήμερο (21/05 – 30/05)

 Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου αυτήν την εβδομάδα θα χρειαστεί να μείνετε ψύχραιμοι και να μην χάσετε την αισιοδοξία σας μπροστά σε προβλήματα που μπορεί να γεννηθούν. Μπορεί να νιώσετε έντονο περιορισμό στις κινήσεις σας κυρίως λόγω οικονομικών καταστάσεων που προϋπήρχαν. Από την άλλη οι στενές σας σχέσεις, οι συνεργασίες και βέβαια και η συντροφική σας σχέση θα σας γεμίσουν άγχη, ευθύνες και ίσως να νιώσετε ότι άδικα οι άλλοι σας επιβάλουν την θέλησή τους. Ο σύντροφος, μπορεί να μην σας στηρίζει ή να αφήνει όλα τα βάρη στις δικές σας πλάτες. Κάποιοι θα νιώσουν ότι η αισιοδοξία τους πνίγεται από την υπερευαισθησία του συντρόφου και ορισμένοι μπορεί να σκεφτούν ακόμα κι έναν χωρισμό. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρχουν έντονες αντιδικίες για όσους βρίσκεστε σε φάση διαζυγίου. Ελεύθεροι, η εβδομάδα σας θέλει να μην έχετε ερωτική διάθεση καθώς καλείστε να αντιμετωπίσετε φανερούς μα και κρυφούς ανταγωνιστές στην καριέρα και τις συνεργασίες σας. Προσέξτε τις κινήσεις σας και αν νιώσετε ότι κλείνεστε στον εαυτό σας αναζητήστε διέξοδο σε φιλικές παρέες.

Β΄ Δεκαήμερο (31/05 – 09/06)

 Δίδυμοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα είστε αισιόδοξοι και θα μπορέσετε να μιλήσετε και να επικοινωνείσετε αποτελεσματικά με τον σύντροφό σας. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για να γίνει αυτό, είναι να μην χαθείτε στις πολλές λεπτομέρειες.  Επίσης, μην είστε επικριτικοί κυρίως για την συμπεριφορά του αγαπημένου σας σε σχέση με τους χειρισμούς του στο σπίτι και την οικογένεια. Κοινωνικοποιηθείτε μαζί, βγείτε, κυκλοφορήστε, μιλήστε για όσα σας απασχολούν και ελάτε κοντά. Και οι δύο έχετε ανάγκη να νιώσετε ο ένας την πνευματική σύνδεση με τον άλλον. Μπορείτε λοιπόν να λύσετε παλιά προβλήματα που σας πονούσαν. Ελεύθεροι, είστε τόσο επικοινωνιακοί αυτήν την εβδομάδα αλλά και τόσο κοινωνικοί, που σίγουρα θα μπορέσετε να κάνετε νέες ερωτικές γνωριμίες. Μπορεί μέσω του κοινωνικού σας περίγυρου ή μέσω ομάδων στις οποίες συμμετέχετε να κάνετε μία γνωριμία με ένα άτομο με το οποίο θα υπάρχει έντονη πνευματική επαφή. Πρώτα από όλα θα κεντρίσει το μυαλό σας. Δεν αποκλείεται το πρόσωπο αυτό να έχει σχέση με τον ακτιβισμό ή την παροχή βοήθειας στους αδύναμους.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/06 – 20/06)

Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, η αντίληψή σας είναι θολή και δεν μπορείτε να διακρίνετε καλά κάποια πράγματα σε σχέση με την καριέρα, τα χρήματά σας καθώς και τα οικονομικά του συντρόφου. Με τον τελευταίο υπάρχει ασυνεννοησία στην επικοινωνία και αντί να μιλήσετε για να λύσετε τα όποια προβλήματα μπλέκεστε σε παρεξηγήσεις. Θα μπορούσατε να επενδύσετε στον ρομαντισμό, αρκεί να μην κουκουλώσετε με αυτόν τα προβλήματα. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πράγματα που δεν είναι ξεκάθαρα στην σχέση σας, στο σπίτι και την οικογένειά σας. Προσοχή επίσης σε κινδύνους εξαπάτησης κυρίως οικονομικής. Ελεύθεροι, η εβδομάδα μπορεί να φέρει κάτι στην ερωτική σας ζωή, όμως θα πρέπει να προσέξετε να μην πλάσετε στο μυαλό σας μία εικόνα για το πρόσωπο που έχετε απέναντί σας η οποία όμως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Τέλος ειδικά αυτές τις ημέρες Δεσμευμένοι και ελέυθεροι προσέξτε τις καταχρήσεις, είτε κυριολεκτικές είτε συναισθηματικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21/06 – 22/07) Έρωτας στις μοίρες του τρίτου δεκαημέρου

Α΄ Δεκαήμερο (21/06 – 30/06)

 Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου αυτήν την εβδομάδα θέλετε να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας και να φροντίσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε. Θέλετε να βελτιώσετε το περιβάλλον του σπιτιού σας και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους.  Ίσως σκέφτεστε με τον αγαπημένο σας να αλλάξετε σπίτι, ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφτείτε το πατρικό σας σπίτι ή την γενέθλια πόλη σας εάν τώρα ζείτε μακριά. Ελεύθεροι, θέλετε αρκετά να γνωρίσετε κάποιον αυτήν την περίοδο. Μπορείτε να κάνετε όμορφες γνωριμίες μέσω φίλων και κοινωνικού περίγυρου, ενώ δεν αποκλείεται ένα γυναικείο πρόσωπο να σας φερει σε επαφή με κάποιον που θα σας αρέσει. Επίσης, υπάρχει η περίπτωση να γνωρίσετε κάποιον μέσω των συγγενών σας και συγκεκριμένα των γονιών σας. Πάντως μπορείτε αυτές τις ημέρες να κάνετε ένα βήμα στην ερωτική σας ζωή η οποία να έχει σταθερή εξέλιξη και πορεία.

Β΄ Δεκαήμερο (01/07 – 10/07)

 Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θα είστε έντονα προσκολλημένοι στον αγαπημένο σας και γενικότερα στα μέλη της οικογένειάς σας. Οι ανάγκες των δικών σας θα απαιτήσουν πολύ από τον χρόνο σας, ωστόσο θα υπάρξει ίσως μία ανείπωτη πίκρα από μεριά σας καθώς θα νιώσετε ότι ο κόπος σας δεν αναγνωρίζεται. Έρχεται ξανά στην ζωή σας, είτε σαν γεγονός, είτε σαν μνήμη κάτι σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια που σας έχει πονέσει πολύ. Εάν είχατε παραμελήσει την καριέρα σας για το καλό της οικογένειάς σας, τώρα μπορεί να σκεφτείτε ότι ίσως δεν έπρεπε να το είχατε κάνει. Εάν έχετε χωρίσει αυτές τις ημέρες θα κυριεύσει την σκέψη σας το παρελθόν ιδίως αν είχατε αδικηθεί πολύ στην σχέση ή τον γάμο σας. Ελεύθεροι, οι ημέρες αυτές θα φέρουν γεγονότα τα οποία θα σας ξυπνήσουν κάτι από το παρελθόν το οποίο σας είχε πικράνει. Ίσως νοσταλγήσετε μία παλιά σας σχέση, ίσως πάλι αναπολήσετε στιγμές στο παρελθόν όταν ήσασταν πιο ευτυχισμένοι. Όλα αυτά όμως είναι παροδικά. Μην ξεχνάτε ότι βρίσκεστε σε μία φάση όπου η ερωτική σας ζωή σιγά σιγά θα μεταμορφωθεί.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/07 – 22/07)

 Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ο έρωτας θα φωτίσει την ζωή σας μέσω της δημιουργικότητας, του ενθουσιασμού για νέα σχέδια και της μεταμόρφωσης του δεσμού σας σε κάτι καλύτερο, πιο βαθύ και πιο ουσιαστικό. Απελευθερώνεστε από καταπιεσμένα συναισθήματα, από ανασφάλεια και παιχνίδια εξουσίας. Θέλετε όσο ποτέ να νιώσετε δικό σας τον σύντροφό σας και το πάθος ανάμεσά σας ζωντανεύει. Ακόμα και αν κάτι στο παρελθόν σας είχε απομακρύνει τώρα ξεπερνιέται. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας, ενώ άλλοι μπορεί να σκεφτείτε και το ενδεχόμενο να γίνετε γονείς. Ελεύθεροι, άκρως ερωτικές γνωριμίες θα συμβούν αυτήν την εβδομάδα με το ερωτικό πάθος να είναι ο πρωταγωνιστής τους. Σχέσεις μέσω συνεργασιών μπορούν να γεννηθούν ή με άτομα μεγαλύτερα ηλικιακά από εσάς, καθώς και με συναδέλφους σας. Γεγονός μένει ότι θα είστε άκρως ελκυστικοί και ότι θα μπορέσετε να απολαύσετε στο έπακρο το ερωτικό παιχνίδι.

ΛΕΩΝ (23/07 – 22/08) Ερωτικό roller coaster στα δεκαήμερα

Α΄ Δεκαήμερο (23/07 – 01/08)

  Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θέλετε πολύ να κάνετε αλλαγές στην κοινωνική σας εικόνα. Ταυτόχρονα όμως δεν θέλετε να αφήσετε πίσω το κομμάτι της διασκέδασης και της ξεγνοιασιάς. Για αυτό και θα ποντάρετε σε ευχάριστες στιγμές μαζί με τον αγαπημένο σας, διασκεδάζοντας και ίσως κανονίζοντας ένα πολύ ευχάριστο ταξίδι. Αν έχετε παιδιά, θα τους αφιερώσετε πολύ από τον χρόνο σας και θα πάρετε ευχαρίστηση από εκείνα. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσουν να ανοίξουν πανιά για μία νέα ζωή με το ταίρι τους και έτσι μπορεί να δεχτείτε ή να κάνετε την πολυπόθητη πρόταση γάμου. Ελεύθεροι, ανοίξτε την πόρτα στην ευχάριστη πλευρά της ζωής. Βγείτε με φίλους, διασκεδάστε κάνοντας ό,τι σας ευχαριστεί και κυρίως, ετοιμαστείτε για έναν νέο έρωτα που όπως όλα δείχνουν θα έρθει στην ζωή σας αυτές τις ημέρες. Τα αδέρφια σας μπορεί να σας παρουσιάσουν κάποιο άτομο. Γνωριμίες επίσης μπορούν να γεννηθούν με ανώτερούς σας στον εργασιακό χώρο ή με άτομα από το εξωτερικό.

Β΄ Δεκαήμερο (02/08 – 12/08)

 Λέοντες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα συνεχίζετε να προωθείτε τα σχέδιά σας και να κάνετε βήματα προς την υλοποίηση των στόχων σας. Το ευτύχημα είναι ότι θα έχετε ευκαιρίες και μάλιστα νέες, για να πετύχετε καλές συμφωνίες χάρη στις εξαιρετικές σας κοινωνικές δεξιότητες. Με την ίδια επιδεξιότητα θα πλησιάσετε τον αγαπημένο σας σύντροφο, θα έρθετε κοντά και είναι πολύ πιθανό να κάνετε ένα ταξίδι οι δυό σας, ίσως με αφορμή κάποια επαγγελματική σας υποχρέωση. Γεγονός μένει ότι θα μπορέσετε επιτέλους να χαρείτε ξέγνοιαστοι, να ανταλλάξετε απόψεις, να δείτε μαζί νέα μέρη και να αναπληρώσετε ίσως τον χαμένο χρόνο αν ήσασταν πολύ απορροφημένοι με την καριέρα σας. Ελεύθεροι, το δύσκολο αυτήν την εβδομάδα θα είναι να μην περάσετε καλά και να μην χαρείτε με όσα πράγματα γεμίζουν την ψυχή σας. Ο έρωτας είναι μέσα στα πλάνα του σύμπαντος για εσάς. Είναι πιθανό να γεννηθεί κατά την διάρκεια μετακινήσεών σας, ίσως αναπάντεχα και με πρόσωπα γενναιόδωρα, εκκεντρικά και μπορεί και νεότερα από εσάς.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/08 – 22/08)

 Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, νεύρα και ένταση στην οικογένεια και το σπίτι, ίσως λόγω οικονομικών θεμάτων, θα ρίξουν την διάθεσή σας. Διαφωνίες σχετικά με την διαχείριση των χρημάτων καθώς και με τις οικογενειακές υποχρεώσεις θα σας εκνευρίσουν. Προσέξτε επίσης βλάβες ή ζημιές στο σπίτι καθώς και κάποια υπερβολικά ίσως ξαφνικά έξοδα. Πέρα όμως από το πρακτικό κομμάτι των δυσκολιών, κάποιοι θα νιώσετε και ανασφάλεια ή ακόμα και ζήλια και θα μπλεχτείτε σε συγκρούσεις με τον σύντροφό σας. Πλησιάστε τον με κατανόηση και σεβασμό. Το Σαββατοκύριακο μπορείτε να δείτε την αρμονία να επιστρέφει στην επικοινωνία σας. Αν είστε χωρισμένοι, μπορεί αυτές τις ημέρες να φουντώσει η διαμάχη για το ακίνητο αλλά και για θέματα χρηματικής διατροφής. Ελεύθεροι, πολλές εντάσεις σε θέματα οικογένειας θα σας απασχολήσουν. Οι γονείς σας μπορεί να έχουν ανάγκη από εσάς με αποτέλεσμα να μην σας μείνει χρόνος για να αφιερωθείτε στον έρωτα. Θέματα με το σπίτι επίσης θα σας τραβήξουν την προσοχή. Το τελείωμα της εβδομάδας όμως είναι σαφέστατα πιο θετικό για να αρχίσετε σιγά σιγά να έχετε καλύτερη διάθεση και να κοινωνικοποιηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/08 – 21/09) Ο έρωτας αυξάνει με αριθμητική πρόοδο

Α΄ Δεκαήμερο (23/08 – 01/09)

 Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα νιώσετε ότι ο έρωτας, η σχέση σας αλλά και τα παιδιά σας αν έχετε, θα σας φέρουν πολλές ευθύνες τις οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με ωριμότητα και υπευθυνότητα. Μπορεί να χρειαστεί να τους φροντίσετε περισσότερο από όσο συνήθως στις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν ή που ήδη προυπήρχαν και τώρα μάλλον μεγεθύνονται. Τι είναι αυτό που σας πιέζει στην σχέση και το σπίτι; Τί είναι αυτό που εδώ καιρό σας κάνει να νιώθετε ότι οι εξελίξεις στην οικογένεια σας βαραίνουν και περιορίζουν την χαρά σας; Αυτήν την εβδομάδα, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με υπευθυνότητα τις καταστάσεις και ίσως να πρέπει να είστε περισσότερο ευέλικτοι, κατανοητικοί και λιγότερο κλεισμένοι στον εαυτό σας. Ελεύθεροι, η εβδομάδα δεν είναι κατάλληλη για νέες ερωτικές γνωριμίες. Εξελίξεις στην οικογένειά σας, θα σας κάνουν να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε θέματα των γονιών σας ή δυσάρεστες καταστάσεις με το σπίτι σας. Κλείνεστε στον εαυτό σας και δεν θα θέλετε να κοινωνικοποιηθείτε, πόσο μάλλον να φλερτάρετε.

Β΄ Δεκαήμερο (02/09 – 11/09)

 Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα δεν θα υπάρχουν πολλές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Ωστόσο πρέπει να είστε λιγότεροι επικριτικοί στην οικογένειά σας γιατί μπορεί με το παραμικρό να υπάρξουν παρεξηγήσεις και εκνευρισμοί. Κάνετε πολλά σχέδια για το σπίτι και τους δικούς σας στα οποία πρέπει να κινηθείτε με σωστό προγραμματισμό. Έτσι θα μπορέσετε να κάνετε σωστές κινήσεις για τον σχεδιασμό του μέλλοντος της οικογένειάς σας. Δεν αποκλείεται να κανονίζετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή ένα πρόγραμμα σπουδών το οποίο να σας κοστίσει αρκετά χρήματα. Ελεύθεροι, δεν ευνοήστε ιδιαίτερα για νέα ερωτικά ξεκινήματα, αλλά μάλλον ο έρωτας δεν είναι και στις άμεσες προτεραιότητές σας αυτές τις ημέρες. Μάλλον καταπιάνεστε με σχέδια που αφορούν το εξωτερικό, σεμινάρια ή μπορεί ακόμη και να σκέφτεστε μία μετακόμιση. Σε κάθε περίπτωση μάλλον θα πρέπει να περιμένετε λιγάκι ακόμα πριν νιώσετε ερωτικό σκίρτημα για κάποιον.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/09 – 21/09)

 Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά ικανοποιητική για εσάς και για την ερωτική σας ζωή. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας αυξάνονται πολύ και η σκέψη σας θα γυρίζει γύρω από το πως να περάσετε πιο ευχάριστα μαζί με τον αγαπημένο σας. Μπορεί να οργανώσετε μικρές αποδράσεις και θα κάνετε τα πάντα για να βάλετε τον ενθουσιασμό στην ερωτική σας ζωή. Θα μπορέσετε να ανακαλύψετε νέες πτυχές της σχέσης σας, να εξελιχθείτε και βέβαια να έρθετε πολύ κοντά. Ο ρομαντισμός και το συναίσθημα θα κυριαρχήσουν και πολλοί θα κάνετε ένα πιο σοβαρό βήμα στην συντροφική σας σχέση. Ακούστε το ένστικτό σας και ανοίξτε τους ορίζοντες της καρδιάς σε σε νέα σχέδια για εσάς και τον άνθρωπό σας. Ελεύθεροι, καλές εξελίξεις σας περιμένουν στην ερωτική σας ζωή. Ο έρωτας μπορεί να γεννηθεί με άτομα που μπορεί να σας παρουσιάσουν τα αδέρφια σας ή πολύ στενοί σας φίλοι. Δεν αποκλείεται επίσης να γνωρίσετε κάποιον κατά την διάρκεια μιας εκδρομής . Ακούστε το ένστικτό σας και την διαίσθησή σας και αφεθείτε στον ρομαντισμό.

ΖΥΓΟΣ (22/09 – 22/10) Ερωτική ησυχία εν μέσω καταιγίδας

Α΄ Δεκαήμερο (22/09 – 01/10)

 Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και θα έχετε πολλές ευκαιρίες να μιλήσετε με τον σύντροφό σας για οτιδήποτε μπορεί να σας απασχολεί. Φαίνεται ότι θα έχετε νέα για  ξαφνικές θετικές οικονομικές εξελίξεις, οι οποίες αφορούν τα κληρονομικά σας ή γενικότερα χρήματα τρίτων. Τα χρήματα αυτά θα σας δώσουν την δυνατότητα να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι προς το καλύτερο. Ίσως σκεφτείτε με τον σύντροφό σας να αλλάξετε γειτονιά ή πιο απλά να αλλάξετε κάτι στο σπίτι. Ελεύθεροι, θετικές οικονομικές εξελίξεις και για εσάς έρχονται να σας δώσουν ηρεμία. Τα πράγματα μάλλον ρέουν εύκολα για εσάς σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Μπορείτε λοιπόν εύκολα να βελτιώσετε την ποιότητα των σχέσεών σας με τους φίλους, τα αδέρφια και γενικότερα με τα άτομα του στενού περιβάλλοντός σας. Μπορείτε επίσης να εμπιστευτείτε γνωριμίες που θα γίνουν από οικεία γυναικεία πρόσωπα.

Β΄ Δεκαήμερο (02/10 – 11/10)

 Ζυγοί του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα το κλειδί για να επαναφέρετε την αρμονία στην σχέση σας είναι η ειλικρινής επικοινωνία. Μιλήστε με το ταίρι σας προσπαθώντας να είστε ανοιχτοί στο να ακούσετε αυτά που έχει να πει. Αφουγκραστείτε τις ανάγκες του και αφιερώστε του τον χρόνο και την ενέργειά σας. Εάν είχατε απογοητευτεί από την πορεία της σχέσης, αν νιώθατε πληγωμένοι, ακόμα και προδομένοι, δώστε μια ευκαιρία να βγάλετε από την μέση μυστικά και ίσως ανασφάλεια και ζήλια. Από την άλλη μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι πια όσα σας χωρίζουν είναι περισσότερα από όσα σας ενώνουν. Πριν πάρετε όμως οριστικές αποφάσεις, καλό είναι να γνωρίζετε ότι χωρισμοί που θα συμβούν αυτές τις ημέρες θα σας πληγώσουν πολύ. Γι΄αυτό μην κάνετε κάτι που δεν μπορείτε συναισθηματικά να υποστηρίξετε. Ελεύθεροι, παλιές αγάπες έρχονται στην σκέψη σας. Ό,τι σας πλήγωσε επανέρχεται ξανά να ξύσει τις πληγές στην καρδιά σας. Μην κάνετε όμως κινήσεις με γνώμονα την τεράστια ανάγκη σας να έχετε μία σχέση, γιατί θα καταλήξετε να πληγωθείτε περισσότερο.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/10 – 22/10)

 Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα θα σας βρει να πρέπει να υποστηρίξετε κάποια αυξημένα έξοδα για τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας. Εάν σας απασχολούσαν ειδικά κάποια περιουσιακά ζητήματα ανάμεσα σε εσάς και τα αδέρφια σας, τα οποία είχαν με κάποιο τρόπο σχέση και με τον γάμο σας, τώρα μπορείτε να τα δείτε να ρυθμίζονται, γεγονός που θα σας ηρεμήσει πολύ. Τώρα εάν για κάποιον λόγο νιώθετε ανασφάλεια και ίσως και ζήλια για τον σύντροφό σας, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να περιμένετε μία περαιτέρω ψυχική απομάκρυνση. Κάποια ξαφνικά γεγονότα θα σας κάνουν να πάρετε αποστάσεις από εκείνον. Θα θελήσετε να επαναπροσδιορίσετε πρώτα από όλα τι είναι αυτό που θέλετε εσείς και το αν και κατά πόσο μπορείτε να τον εμπιστευτείτε. Ελεύθεροι, ξαφνικές γνωριμίες θα σας δημιουργήσουν κάποιου είδους άγχος. Κάποιο άτομο ασυνήθιστο θα έρθει στην ζωή σας και όσο και αν αυτή η γνωριμία σας αναστατώσει, θα πρέπει να έχετε κατά νου, ότι είναι πιθανό να έχει μικρή διάρκεια ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 – 22/11) Έρωτας, πάθος και ιδιωτικότητα

Α΄ Δεκαήμερο (23/10 – 01/11)

 Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ιδίως στο ξεκίνημά της, θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε τα αισθήματα τρυφερότητας και αγάπης να μεγαλώνουν στην σχέση σας. Νιώθετε βαθιά δεμένοι με τον αγαπημένο σας και θα είστε πιο εκδηλωτικοί και τρυφεροί. Μία μικρή απόδραση θα σας έκανε πολύ καλό στην μεταξύ σας σύνδεση ιδίως αν επισκεφτείτε έστω και μια απλή βόλτα μέρη με υδάτινο στοιχείο. Αν έχετε παιδιά θα βάλετε στην ρουτίνα σας έναν δημιουργικό τρόπο προσέγγισης των αναγκών τους. Κάποιο πάλι θα σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επεκτείνετε την σχέση σας με την απόκτηση ενός παιδιού. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες θα νιώσετε ότι τελικά αυτό που θέλετε στην ζωή σας είναι ένας ρομαντικός έρωτας στον οποίον θα μπορέσετε να επενδύσετε χρόνο και συναίσθημα. Αν αναπολήσετε παρελθοντικές σχέσεις, αυτές οι αναμνήσεις γρήγορα θα ξεθωριάσουν χάρη σε μία νέα ερωτική γνωριμία. Δέχεστε λοιπόν εύνοια ιδιαίτερα τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας. Οπότε αν κάποιος σας κλέψει την καρδιά, μην χάσετε την ευκαιρία να του εκφράσετε το ενδιαφέρον σας.

Β΄ Δεκαήμερο (02/11 – 11/11)

 Σκορπιοί του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα δεν θα φέρει για εσάς πολλές εξελίξεις στα θέματα της καρδιάς αλλά και γενικότερα θα είναι μία ήσυχη εβδομάδα. Κάποιες αλλαγές θέλετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις καθώς και στις συνεργασίες σας. Το έδαφος εδώ και καιρό προετοιμάζεται, ωστόσο οι συνθήκες δεν είναι ακόμα έτοιμες για να δείτε κάτι το διαφορετικό αυτές τουλάχιστον της ημέρες. Τώρα θα πρέπει να καταλάβετε τι θέλετε βαθιά μέσα σας από την ερωτική σας ζωή. Ψάξτε να βρείτε τι είναι αυτό που θα σας κάνει να νιώσετε γαλήνη και συναισθηματική ισορροπία. Αξιολογήστε για ποιους λόγους μένετε σε μία σχέση. Ελεύθεροι, αυτές οι ημέρες προσφέρονται περισσότερο για να κάνετε μία βουτιά στην ψυχή σας και να ψάξετε τι είναι αυτό που θέλετε από την αγάπη και τον έρωτα. Μπορεί να μην έχετε διάθεση να μιλήσετε πολύ για όλα αυτά, όμως σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι αν αντιμετωπίσετε τις βαθιές σας ανάγκες. Από την άλλη, η τόσο έντονη ιδιωτικότητά σας στα θέματα της αγάπης, μπορεί να σημαίνει ότι εμπλέκεστε σε κρυφές ερωτικές καταστάσεις από τις οποίες όμως μάλλον δεν βγαίνετε κερδισμένοι. Αν όντως αυτό ισχύει, τότε προσέξτε γιατί σε κάποιες ημέρες, κάποια πράγματα μπορεί ξαφνικά να βγούνε στο φώς.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/11 – 22/11)

 Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα στο ξεκίνημά της σας θέλει να επιδιώκετε αλλαγές στην σχέση σας μέσω πρωτότυπων ιδεών που όμως μπορεί να μην είναι καλά σχεδιασμένες. Πάντως οραματίζεστε ένα διαφορετικό μέλλον και ίσως θέλετε να αλλάξετε την ρουτίνα σας. Οδηγήστε από μία έντονη ενέργεια η οποία σας θέλει πιο σεξουαλικούς και ερωτικούς στην αγάπη και πιο ετοιμοπόλεμους σε συνεργασίες και καριέρα. Και στους δυο τομείς μεταμορφώστε την ενέργεια αυτή σε δύναμη διαφορετικά μπορεί η τόσο μεγάλη ορμητικότητά σας να σας οδηγήσει σε συγκρούσεις και ίσως και αντιπαραθέσεις. Επομένως διοχετεύστε δημιουργικά την ενέργειά σας για να απολαύσετε τα μέγιστα οφέλη μέσω της επικοινωνίας σας, της υπογραφής συμβολαίων αλλά και της μεταμόρφωσης του στενού περιβάλλοντός σας. Ελεύθεροι, είστε έντονα ερωτικοί και αποφασισμένοι να διεκδικήσετε έντονα την ερωτική επιτυχία. Το πάθος σας οδηγεί, όμως μπορεί να σας παρασύρει και σε καταστάσεις προς το άγνωστο και το απαγορευμένο και το επικίνδυνο. Τιθασεύστε λοιπόν αυτό το κομμάτι της ορμής σας ούτως ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε σημαντικές εξελίξεις, ιδίως τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 – 21/12) Φτου ξελευθερία – διασκέδαση – αναπολήσεις

Α΄ Δεκαήμερο (23/11 – 02/12)

 Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα είστε γεμάτοι ενέργεια για να θέσετε πολλούς νέους στόχους για την ζωή σας. Πολλά νέα, φιλόδοξα αλλά και δημιουργικά σχέδια θα σας ενθουσιάσουν και το στοίχημα για εσάς θα είναι να μείνετε προσηλωμένοι στην επίτευξή τους και να μην βαρεθείτε γρήγορα και αφήσετε τις προσπάθειες στην μέση. Πρέπει να λάβετε δράση με ωριμότητα και υπομονή. Έχετε όμως την τάση να αποφύγετε τις οικογενειακές ευθύνες. Θα νιώσετε ότι το σπίτι και ο σύντροφος σας περιορίζουν σε μία ρουτίνα που δεν θέλετε. Θα δείτε ότι δεν συμμερίζονται τα σχέδιά σας, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις ο αγαπημένος σας θα προσπαθήσει και να εμποδίσει την εφαρμογή τους. Ο έρωτας αντί να σας προσφέρει την έξαψη που θέλετε, Θα φέρει στην επιφάνεια παλιά προβλήματα που ήταν κρυμμένα. Ελεύθεροι, περιορισμοί στην ενέργειά σας και για εσάς που έρχονται από την οικογένειά σας ή άτομα που ασκούν με κάποιο τρόπο εξουσία πάνω σας, όπως εργοδότες και Αρχές. Προσέξτε τα ρίσκα που αναλαμβάνετε. Δεν θέλετε νέες σχέσεις αλλά ερωτικές περιπέτειες χωρίς καμία δέσμευση.

Β΄ Δεκαήμερο (03/12 – 12/12)

 Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε την δυνατότητα να μιλήσετε καθαρά με τον αγαπημένο σας για θέματα που μπορεί να είχατε στην σχέση σας και σας στερούσαν την χαρά. Θα αναζητήσετε μαζί τρόπους να ανανεωθείτε, να διασκεδάσετε και να κοινωνικοποιηθείτε, παραβλέποντας για λίγο τις δυσκολίες της ζωής. Αν είχατε διαφωνίες σχετικά με την ανατροφή των παιδιών σας τώρα τις λύνετε. Εκφραστείτε ελεύθερα και κυρίως αφήστε την φωτεινή πλευρά του εαυτού σας να έρθει στην επιφάνεια και να δώσει νέα πνοή αισιοδοξίας στον ερωτικό σας δεσμό. Ελεύθεροι, θα βγείτε πολύ και θα καταπιαστείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας διασκεδάζουν. Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι και φαίνεται ότι μέσω ευχάριστων δραστηριοτήτων ή μέσω φίλων θα κάνετε μία πολύ ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία. Κάποιοι από εσάς θα έρθετε πολύ κοντά με έναν φίλο σας και θα νιώσετε να τον ερωτεύεστε. Κάποιοι άλλοι, θα καρδιοχτυπήσετε για κάποιον συνάδελφό σας ή υφιστάμενό σας στον εργασιακό σας χώρο.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/12 – 21/12)

 Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή σας βρίσκει να θέλετε να κάνετε μία νέα αρχή στον έρωτα. Πράγματα που μπορεί να είχαν συμβεί και να είχαν μπει ανάμεσά σας ίσως λόγω τρίτων ατόμων, όπως για παράδειγμα μελών της οικογένειάς σας, φαίνεται ότι ξεπερνιούνται. Πώς; Μέσω της ειλικρίνειας και της αμοιβαίας προσπάθειας να υπάρξει διπλωματία. Αντιμετωπίζετε τα θέματα της οικογένειάς σας με τρυφερότητα, μπαίνετε εύκολα στην θέση των άλλων και θέλετε να φροντίσετε τόσο τον σύντροφό σας όσο και το σπίτι σας. Θα ασχοληθείτε πολύ με το περιβάλλον σας και θα θελήσετε να περάσετε πολύ χρόνο στην θαλπωρή του σπιτιού σας. Ελεύθεροι, θα έρθετε κοντά με τους δικούς σας αλλά και με τις ανάγκες σας. Κάποιοι μπορεί να αναπολήσετε έναν παλιό έρωτα. Αν αυτός επανεμφανιστεί στην ζωή σας, πρέπει να θυμάστε ότι αυτές τις ημέρες θα είστε πολύ ευάλωτοι συναισθηματικά. Πρέπει λοιπόν να προσέξετε τις επιλογές που θα κάνετε. Εάν προκύψουν νέες γνωριμίες έχετε τον νού σας στην αρκετά οξυμένη φαντασία σας που μπορεί να πλάσει το αντικείμενο του πόθου σας σε ό,τι εκείνη επιθυμεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/01) Εντός, εκτός έρωτας και επί τα αυτά δράμα

Α΄ Δεκαήμερο (22/12 – 31/12)

 Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για την ερωτική σας ζωή αλλά και για τα οικονομικά σας. Η σχέση σας φαίνεται ότι διανύει μία πολύ καλή περίοδο όπου κυριαρχεί η ανάγκη να δημιουργήσετε μαζί μία νέα βάση ζωής, αλλά και να χαρείτε, να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα. Είναι σαν τα προβλήματα της ζωής να ξεθωριάζουν και οι καθημερινές προκλήσεις να μην σας φαίνονται πια τόσο σημαντικές. Η σχέση σας επηρεάζει το κοινωνικό σας κύρος που σημαίνει ότι κάποιοι μπορεί να πάρετε την απόφαση να την επισημοποιήσετε. Γενικά σαν ζευγάρι θα φανείτε πολύ περισσότερο προς τα έξω. Δεν αποκλείεται με κάποιον τρόπο ο σύντροφός σας να σας βοηθήσει στο να αναγνωριστείτε επαγγελματικά. Καλές ημέρες επίσης αν σκέφτεστε να αποκτήσετε ένα παιδί. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες μπορεί να ερωτευτείτε κάποιον από τον χώρο της καριέρας σας ή μέσω δραστηριοτήτων που σας προσφέρουν ευχαρίστηση. Πάντως ένα από τα κριτήρια επιλογής συντρόφου αυτές τις ημέρες είναι η κοινωνική του θέση και η επιτυχία στην καριέρα του.

Β΄ Δεκαήμερο (01/01 – 10/01)

 Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα θα φέρει για εσάς κάποια ένταση και κάποιες απογοητεύσεις στην ερωτική σας ζωή. Η ανάγκη σας για αγάπη αυξάνεται και μάλλον ο τρόπος που ο αγαπημένος σας σας την δείχνει δεν είναι αρκετός για εσάς. Αυτό θα δημιουργήσει μία κρίση στην οικογενειακή γαλήνη. Μπορεί ο σύντροφός σας να μην αναγνωρίζει την προσφορά σας στο σπίτι και την οικογενειακή ζωή. Νιώθετε ότι εκείνος όμως είναι αυτός που δεν είναι εκεί για εσάς. Ότι μπορεί ακόμα να σας βλέπει σαν υποχρέωση. Προσπαθείτε να τον κάνετε να σας δείξει την αγάπη του, προσπαθείτε να κρατήσετε αυτήν την σχέση και να την κάνετε να λειτουργήσει. Κάποιοι μπορεί να υποστείτε την απόφαση ενός χωρισμού χωρίς να έχετε την ικανότητα να αντιδράσετε. Ελεύθεροι, ίσως πονάτε ακόμα για μια αγάπη που έληξε. Από την άλλη αν κάνετε καινούργιες γνωριμίες, ίσως τα πρόσωπα αυτά που θα μπουν στην ζωή σας να μην θέλουν να δεσμευτούν σοβαρά. Η απογοήτευση θα κυριαρχήσει αυτές τις ημέρες στα ερωτικά σας. Θα καταλάβετε όμως τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε από μία σχέση.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/01 – 19/01)

 Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ σημαντική για την προσωπική σας εξέλιξη ενώ στον έρωτα δεν θα φέρει συγκλονιστικές εξελίξεις. Μέσω μεγάλων ομάδων και ισχυρών συμμάχων καταφέρνετε κάτι που μπορεί να αφορά την εργασία σας ή την κοινωνική σας επιρροή το οποίο σας γεμίσει αυτοπεποίθηση, θάρρος και δύναμη. Κάτι πολύ σημαντικό που θέλατε θα επιτευχθεί. Η ενέργειά σας είναι μαγνητική και όλο αυτό θα τονώσει και το πάθος ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας. Αυτό γιατί θα σας δώσει αισιοδοξία για την εξέλιξη της ζωής σας. Ελεύθεροι, θα μαγευτείτε από τις θετικές εξελίξεις και από την επιβεβαίωση που θα έχετε από ανώτερούς σας στην στήριξη των στόχων σας. Γνωριμίες μέσω φίλων ή ομάδων μπορούν να αποκτήσουν ερωτικό χαρακτήρα γιατί αποπνέετε ερωτισμό και μπορείτε εύκολα να κατακτήσετε τον ερωτικό σας στόχο. Κάποια λοιπόν γνωριμία μπορεί να σημαίνει για εσάς την αρχή ενός νέου κύκλου στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/01 – 18/02) No news is good news

Α΄ Δεκαήμερο (20/01 – 29/01)

Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα η εξέλιξη της καριέρας σας, η προβολή της δημόσιας εικόνας σας και μέσω αυτών η βελτίωση στην οικογενειακή σας ζωή, θα είναι οι τομείς του ενδιαφέροντός σας. Θέλετε να καλυτερεύσετε την ποιότητα της ζωής σας και είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον δρόμο σας. Με τον σύντροφό σας έχετε σύμπνοια απόψεων. Σας στηρίζει και μάλιστα σας δίνει επιπλέον ώθηση. Επίσης δεν αποκλείεται να ψάχνετε για ένα καλύτερο σπίτι και να σχεδιάζετε μία μετακόμιση η οποία θα μπορούσε να είναι και για κάπου πολύ μακριά. Οι γονείς σας ή τα πεθερικά σας είναι πρόσωπα που σας στηρίζουν στα σχέδιά σας, ίσως και έμπρακτα μέσω χρηματικής ενίσχυσης. Ελεύθεροι, σκέφτεστε και παίρνετε πρωτοβουλίες για την επαγγελματική και κοινωνική σας ανέλιξη επομένως νέες γνωριμίες μπορείτε να κάνετε μέσω αυτών των τομέων. Αν ψάχνετε να μετακομίσετε, δεν αποκλείεται ο έρωτας να σας παρουσιαστεί μέσω αυτής της διαδικασίας. Ωστόσο, αυτές οι ημέρες δεν υπόσχονται πολλές ερωτικές εξελίξεις.

Β΄ Δεκαήμερο (30/01 – 08/02)

 Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θέλετε να προωθήσετε θέματα που αφορούν την καριέρα αλλά και την οικογένειά σας. Κάποιες ξαφνικές αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να σας βγάλουν εκτός προγράμματος, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα σας αναστατώσουν. Μπορεί να χρειαστεί να αφήσετε για λίγο πίσω τις εργασιακές υποχρεώσεις αλλά και να βάλετε σε δεύτερη μοίρα την κοινωνική σας ζωή, απλά για να ρυθμίσετε αυτές τις καταστάσεις. Ελεύθεροι, η εβδομάδα δεν είναι ιδιαίτερα ερωτική και το πιο πιθανό είναι να μην έχετε πολλές ευκαιρίες να κάνετε νέες γνωριμίες ή να μπείτε σε μία νέα σχέση. Αναζητάτε αυτήν την περίοδο μία σχέση με κάποιον ο οποίος θα είναι εκτός από σύντροφος και ο καλύτερος φίλος σας. Θέλετε να μπείτε σε μία σχέση μόνο εάν αυτή μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντές σας. Δεν αποκλείεται να έχετε ήδη στο μυαλό σας κάποιο άτομο που μένει μακριά από εσάς και να είστε εν αναμονή ερωτικών εξελίξεων. Ίσως είναι κάποιος ο οποίος έχει σχέση και με τον γενέθλια πόλη σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (09/02 – 18/02)

Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα στο ξεκίνημά της σας βρίσκει με μία διάθεση να αποκοπήτε λιγάκι από συναισθηματικές προσκολλήσεις και να χαλαρώσετε από τα θέματα που σας δεσμεύουν και σας δημιουργούν εντάσεις. Έχετε μία επαναστατική διάθεση και αυτή θα βγει στην επιφάνεια όταν ήδη από την αρχή της εβδομάδας ξαφνικά γεγονότα και απαιτήσεις της οικογένειας και του σπιτιού θα ζητήσουν την προσοχή σας. Εκνευρισμός και ένταση θα είναι η πρώτη αντίδρασή σας. Όμως ήδη προς το τέλος της ίδιας εβδομάδας θα ηρεμήσετε και θα μπορέσετε να νιώσετε πάλι καλά με τον σύντροφο και τους δικούς σας ανθρώπους. Ελεύθεροι, δεν έχετε πολύ χώρο στην ζωή σας για το ερωτικό παιχνίδι αυτές τις ημέρες. Νεύρα, ένταση και συναισθηματικά ξεσπάσματα σε εργασία αλλά και στην οικογένεια θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Επενδύστε στην παρέα καλών φίλων από τα μισά της εβδομάδας και έπειτα για να χαλαρώσετε. Ο έρωτας μπορεί να περιμένει.

ΙΧΘΥΕΣ (19/02 – 20/03) “Kαι οι έσχατοι έσονται πρώτοι”

Α΄ Δεκαήμερο (19/02 – 29/02)

Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή θα φέρει ξανά στο προσκήνιο πολλές ευθύνες, πολλά βάρη να σηκώσετε αλλά και απογοήτευση και ίσως και στερήσεις ή περιορισμούς στους πιο νευραλγικούς τομείς της ζωής. Στο σπίτι, την οικογένεια αλλά και την επαγγελματική σας πορεία. Εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς θα ρίξουν την διάθεσή σας. Οι ευθύνες είναι τεράστιες, αλλά πρέπει να τις αναλάβετε. Γενικά όσα έχετε αναλάβει από καθήκον, θα σας αγχώσουν και θα ζητήσουν από εσάς χρόνο και υπευθυνότητα. Ο έρωτας φέρνει με την σειρά του μελαγχολία και στερήσεις όχι μόνο στο συναίσθημα αλλά και στο χρήμα. Εκεί όμως ίσως μέσα από πολλές δυσκολίες κάτι καλό να συμβεί στα οικονομικά του συντρόφου σας. Ελεύθεροι, η εβδομάδα δεν είναι καθόλου βοηθητική για νέες γνωριμίες. Νιώθετε πιεσμένοι. Οι μέρες αυτές είναι από εκείνες που το μόνο που θέλουμε είναι να μείνουμε μόνο και να μην βλέπουμε κανέναν. Μην κάνετε κανένα νέο ξεκίνημα. Μπορείτε μόνο να οργανώσετε καλά την στρατηγική σας για να αντιμετωπίσετε  τις προκλήσεις.

Β΄ Δεκαήμερο (01/03 – 10/03)

Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα δεν θα φέρει πολλές εξελίξεις στην πορεία της ερωτικής σας ζωής. Εάν προκύψουν κάποια θέματα στην σχέση σας, που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι, ίσως θα είναι αρκετά δύσκολο να έρθετε σε συνεννόηση για το πως να τα αντιμετωπίσετε. Ιδίως εάν αυτά αφορούν τα οικονομικά σας. Σε αυτόν τον τομέα θα πρέπει να περιμένετε και να μην πάρετε τώρα καμία οριστική απόφαση. Ελεύθεροι, η εβδομάδα αυτή δεν προσφέρεται για ερωτικές κατακτήσεις και φλερτ. Ακόμα και αν έχετε ευκαιρίες να κοινωνικοποιηθείτε, δεν θα υπάρξει κάποιος που να σας συγκινήσει και να σας κάνει να θελήσετε να τον γνωρίσετε καλύτερα. Επομένως ασχοληθείτε προσεκτικά με όσα σας απασχολούν και κάντε τον έρωτα να σας περιμένει!

Γ΄ Δεκαήμερο (11/03 – 20/03)

 Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα θα φέρει για εσάς πολλές θετικές εξελίξεις. Κάποιες από αυτές θα είναι τόσο σημαντικές που θα σας γεμίσουν δύναμη και κουράγιο, αποφασιστικότητα και αισιοδοξία. Έτσι λοιπόν ό,τι περιμένατε και προσπαθούσατε να πετύχετε σε σχέση με εξωτερικό, σπουδές, νόμο και μεγάλες ομάδες, θα έχει θετική έκβαση. Αν είχατε υποστεί μία αδικία και ψάχνατε να βρείτε λύσεις, αυτές τώρα θα σας δοθούν με την βοήθεια δυνατών συμμάχων. Όλο αυτό αφορά και τα οικονομικά σας που έμμεσα θα ωφεληθούν. Σαν αποτέλεσμα θα ανέβει η διάθεσή σας και στο ερωτικό κομμάτι της ζωής σας. Η σχέση σας θα απολαύσει τα οφέλη της θετικής αυτής τροπής, αφού θα γίνετε πιο ρομαντικοί και πιο τρυφεροί με τον καλό σας. Ελεύθεροι, οι παραπάνω θετικές εξελίξεις σαφώς αφορούν και εσάς. Κάντε λοιπόν νέα ξεκινήματα, κλείστε τη πόρτα στο παρελθόν και ονειρευτείτε το μέλλον. Ο έρωτας αυτήν την εβδομάδα δεν υπόσχεται σοβαρές εξελίξεις, αλλά αυτό μάλλον αυτές τις ημέρες δεν σας απασχολεί πολύ.

Της Ιωάννα Ζιαμπίρη

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη