Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις (16-22/01)

Η εβδομάδα αυτή δεν υπόσχεται ιδιαίτερα ερωτικές στιγμές, αλλά δίνει ευκαιρίες για αναδιοργάνωση.

Η Σελήνη από τον Σκορπιό στις 16/01 κάνει αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο στην 14η επηρεάζοντας το 2ο δεκαήμερο τους σταθερούς Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους και Σκορπιούς.

Ο Άρης είναι ήδη ορθόδρομος από τις 12/01 στην 8η μοίρα των Διδύμων και ο Ερμής στις 18/01 ορθοδομεί κι εκείνος στην 8η μοίρα του Αιγόκερω. Το τέλος της αναδρομής του Άρη και του Ερμή σημαίνουν ότι τελειώνει επιτέλους η έλλειψη σεξουαλικής ορμής και η πεσμένη ενέργεια. Τελειώνουν τα πνιγμένα πάθη. Σταματούν οι παρεξηγήσεις. Σταδιακά θα μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για σχέσεις και και να μιλήσετε άμεσα χωρίς εμπόδια και παρανοήσεις. Στις 20/01 ο ΄Ηλιος μπαίνει στον Υδροχόο και ενισχύει την τάση για ανεξαρτησία και ελευθερία.

Επίσης στις 21/01 σημειώνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου. Είναι βοηθητική για να εξομαλυνθεί η ένταση, να ανοίξει το μυαλό μας και να νιώσουμε έλξη περισσότερο για την προσωπικότητα του άλλου, παρά για την εξωτερική του εμφάνιση.

Προσοχή τα μάτια σας δεκατέσσερα στις 22 Ιανουαρίου, καθώς η Αφροδίτη πραγματοποιεί σύνοδο ακριβείας με τον Κρόνο, στο γ’ δεκαήμερο του Υδροχόου. Για άλλη μία φορά επηρεάζει τους σταθερούς Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους και Σκορπιούς.

Μην ξεχνάτε ότι όλα είναι στο χέρι μας και ότι την δύναμη για να αλλάξουμε τις καταστάσεις και τα κακώς κείμενα της ζωής μας, την έχουμε μόνο εμείς οι ίδιοι. Αισιοδοξία λοιπόν, καθαρή σκέψη και καρδιά, και πάμε μαζί να δούμε πιο αναλυτικά πως θα εξελιχθεί η ερωτική εβδομάδα που έρχεται.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα δεν προσφέρεται τόσο για δυναμικές ερωτικές εξελίξεις. Θα είστε φλογεροί και μαχητικοί, αλλά ο έρωτας ακόμα σας αντιστέκεται. Προσοχή στις υπερβολές που μπορεί να προκύψουν λόγω υπερβολικού εγωκεντρισμού και μπορεί να διαταράξουν τις σχέσεις κάθε είδους. Η σκέψη σας δεν θα είναι συντονισμένη με την ενέργειά σας. Πιθανές γνωριμίες μέσω φίλων και κοινωνικών συναναστροφών, αλλά όχι πολλά υποσχόμενες.

Με την Σελήνη στον όγδοο ηλιακό σας οίκο από το ζώδιο του Σκορπιού, μάλλον θα νιώσετε καχύποπτοι και ζηλιάρηδες. Προσέξτε πολύ κρυφές ερωτικές σχέσεις, καθώς δεν θα είναι βγαλμένες απο ταινία έντονου ερωτισμού. Προς το τέλος της εβδομάδας μάλιστα, θα μοιάζουν περισσότερο με σενάριο θρίλερ! Επίσης, μην γίνετε συναισθηματικά άπληστοι, γιατί στο τέλος όποιος γυρεύει τα πολλά χάνει και τα λίγα, τα αυγά και τα πασχάλια κτλ κτλ. Ηρεμία, ψυχραιμία και με την ορθή πορεία του Κυβερνήτη σας Άρη σιγά σιγά το τοπίο θα ξεκαθαρίσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύροι μου, ας οπλιστούμε με υπομονή (και η γραφούσα είναι Ταύρος). Άλλωστε η υπομονή είναι μία από τις μεγαλύτερες αρετές του Ταύρου.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό στην αρχή της εβδομάδας είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Περισσότερο δε, γιατί η Σελήνη βρίσκεται στον έβδομο ηλιακό σας οίκο ο οποίος σχετίζεται με τον γάμο, τις συνεργασίες, τους συνεταιρισμούς και τους φανερούς εχθρούς. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι θα διαταραχθεί η ψυχική μας ηρεμία. Πρέπει να βρεθούν τρόποι για να εξισορροπήσουμε τις φοβίες μας και τις ανασφάλειές μας και να μην τρομάξουμε το αντικείμενο του πόθου μας.

Πιθανές ρίξεις αν είστε δεσμευμένοι οι οποίες πιθανόν αφορούν θέματα κοινωνικής θέσης αλλά και εργασίας (γιατί δεν με θες κυρά μου, επειδή είμαι ψαράς;) Πιθανές γνωριμίες με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και άλλης φιλοσοφίας ίσως σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Η εβδομάδα όμως αυτή, μάλλον φέρνει πιέσεις και συναισθηματική φόρτιση, παρά διάθεση για φλερτ και ερωτικά ραντεβού. Χρειάζεται διπλωματία και σοβαρότητα. Προτιμήστε στις προσωπικές σας σχέσεις βαθιά επικοινωνία και πνευματική οικειότητα κι ελάτε πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ καλύτερη η εβδομάδα για εσάς. Ο Κυβερνήτης σας Ερμής, επιστρέφει επιτέλους σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και αυτό σας δίνει ώθηση για να εκδηλώσετε δράση, να κάνετε νέα ξεκινήματα και να επιτύχετε στα ζητήματα της καρδιάς.

Δώστε προσοχή σε γνωριμίες που μπορεί να έρθουν από μακριά ή με έναν ξένο ή με άτομο εντελώς διαφορετικής της δική σας φιλοσοφίας, καθώς μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρουσες και σημαντικές. Εάν η δουλειά σας απαιτεί συχνές μετακινήσεις, δεν αποκλείεται σε μία από αυτές να συναντήσετε το άλλο σας μισό.

Οι δεσμευμένοι θα έχετε πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σας και εκτός από ερωτικές στιγμές, θα έχετε και ουσιαστικές συζητήσεις που θα ενισχύσουν και την φιλική πλευρά της σχέσης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανάγκη για έντονες ερωτικές σχέσεις θα νιώσετε αυτήν την εβδομάδα. Θα χρειάζεστε αρκετή προσοχή από τον σύντροφό σας για να νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια. Φαίνεται επίσης ότι σας έχει πιάσει μυστικοπάθεια και θέλετε να κρατάτε κρυφά κάποια πράγματα απο το ταίρι σας, τα οποία ίσως αφορούν οικονομικά θέματα.

Ευνοείστε πολύ οι δεσμευμένοι, καθώς σας περιμένουν στιγμές χαράς και έρωτα που θα σας δώσουν κέφι. Αυτή η κάλή διάθεση διόλου απίθανο να μετφερθεί και στις σημαντικές σας συνεργασίες. Εάν σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία μάλλον μέσω κοινωνικού κύκλου, ίσως αυτή η ενδεχόμενη σχέση να βελτιώσει το κοινωνικό σας στάτους και τα οικονομικά σας. Προσέξτε μόνο καλοθελητές οι οποίοι μπορεί να ασκήσουν πάνω σας αρνητικές επιρροές.

Να θυμάστε ωστόσο ότι καλό το ερωτικό σκίρτημα και όλοι γνωρίζουμε πόσο όμορφο συναίσθημα είναι οι πεταλούδες στο στομάχι, αλλά μην παρασυρθείτε από την υπεραισιοδοξία σας.

ΛΕΩΝ

Η αρχή της εβδομάδας δεν είναι ιδιαίτερα ειδυλλιακή για εσάς. Δυστυχώς ίσως υπάρξουν διαμάχες στο σπίτι σας και στον γάμο σας, που ίσως μεταφέρετε στην οικογένειά σας επειδή νιώθετε πίεση στην εργασία σας.

Το κλίμα όμως αυτό γρήγορα ανατρέπει το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία. Σιγά σιγά θα αρχίσετε να νιώθετε εύνοια και θα ηρεμήσετε ενώ θα βελτιωθεί η καθημερινή σας ζωή με τον διαλεχτό της καρδιάς σας.

Οι ελεύθεροι και ωραίοι, θα έχουν ξαφνικές γνωριμίες, οι οποίες όμως μπορεί να μην έχουν διάρκεια. Όσο ξαφνικά νιώσετε το σκίρτημα, τόσο ξαφνικά μπορεί να σας περάσει. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε μία σοβαρή προσέγγιση στα θέματα της σχέσης σας και ίσως αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να είστε απόμακρος από το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το μυαλό σας θα στρέφεται και θα επικεντρώνεται στις ρομαντικές περιπέτειες αυτήν την εβδομάδα, στα παιδιά και την διασκέδαση. Θα ελκύεστε από ερωτικούς συντρόφους που σας διεγείρουν το μυαλό. Εύνοια υπάρχει για γνωριμία από μακρυά, μάλλον μέσω διαδικτύου ή μέσω κοντινών μετακινήσεων ή ακόμα και μέσω αδελφών. Μην την αποκλείσετε και δώστε μία ευκαιρία.

Ευνοείστε ακόμη για σοβαρές γνωριμίες μέσω καθημερινών σας συνηθειών ή μέσω εργασίας. Η σύνοδος ιδιομοιρίας της Αφροδίτης με τον Κρόνο πραγματοποιείται στον έκτο σας ηλιακό οίκο και αυτό ακριβώς ενισχύει την τάση να ερωτευτείτε σοβαρά κάποιον συνάδελφο ή συνεργάτη.

Προσοχή μόνο σε παράνομους δεσμούς ή κάποιο σκάνδαλο το οποίο συνδέεται με τις συνεργασίες. Οι δεσμευμένοι, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε την τάση να εξιδανικεύετε το γάμο και τον σύντροφο και θα του δείξετε συμπόνια και ανιδιοτελή αγάπη.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια εσωτερική ένταση η οποία πηγάζει από μέσα σας, θα έχει αντίκτυπο στις σοβαρές ερωτικές σας σχέσεις, κυρίως στην αρχή της εβδομάδας. Ωστόσο, η Αφροδίτη έστω και μέσα απο δυσκολίες είναι ο πλανήτης Κυβερνήτης σας και βρίσκεται στον πέμπτο ηλιακό σας οίκο του έρωτα και της χαράς.

Όπως και να νιώθετε τώρα η Αφροδίτη κάτι θα σας δώσει, κάτι ξαφνικό και ίσως μία απελευθερωμένη στάση απέναντι στο σεξ στην αρχή όμως της εβδομάδας. Από την άλλη, στο πέρασμα της εβδομάδας η στάση αυτή θα αλλάξει. Πάντα θα είστε συγκεντρωμένοι στα ερωτικά σας, όμως θα γίνετε πιο σοβαροί. Δεν αποκλείεται να νιώσετε έλξη για ένα μεγαλύτερο άτομο.

Τέλος οι δεσμευμένοι ίσως αντιμετωπίσετε και κληθείτε να διαχειριστείτε θέματα σχετικά με το σπίτι σας σαν οίκημα, αλλά και με τα χρήματα του συντρόφου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μάλλον σας βρίσκει προβληματισμένους το ξεκίνημα της εβδομάδας. Μήπως ανησυχείτε υπερβολικά για την γνώμη των άλλων; Μήπως σας περιορίζει με κάποιον τρόπο η οικογένειά σας στα όσα θέλει η καρδιά σας; Μήπως υπάρχει ένα βαρύ κλίμα στο σπίτι σας και αυτό σας οδηγεί σε απομόνωση;

Προσοχή γιατί μπορεί τώρα να εξιδανικεύετε τον σύντροφό σας ή να δραματοποιείτε τις καταστάσεις. Ελκύεστε από το παράνομο, το μυστήριο και το ακατανόητο αυτήν την εβδομάδα.

Επίσης δικές σας σπατάλες μπορεί να φέρουν ένταση στη σχέση σας. Ηρεμήστε. Η κατάσταση σιγά σιγά φτιάχνει και σταδιακά η ένταση και τα ξεσπάσματα θα περάσουν και τα οικομικά του σπιτιού σας θα βελτιωθούν. Οι ελεύθεροι για κοιτάξτε μήπως ο έρωτας σας έρθει μέσα στο σπίτι σας κυριολεκτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότες μου. Εάν δεν γνωρίσετε αυτήν την εβδομάδα τον έρωτά σας μέσα από φίλους συγγενών, μέσω πολύ κοντινών σας ανθρώπων ή μέσω διαδικτύου, δεν ξέρω πότε θα τον γνωρίσετε. Καθόλου να μην αποκλείετε επίσης το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε τον γείτονα! Αν δείτε λοιπόν νέο γείτονα να μετακομίζει να του προσφέρετε αμέσως καφεδάκι.

Γενικότερα, ευχάριστες μετακινήσεις, έντονη κοινωνική ζωή με το ταίρι σας ή μόνοι σας. Το μυαλό σας τώρα είναι γρήγορο. Νιώθετε ανεξάρτητοι, ενεργητικοί και φλογεροί. Έτσι θα είστε επικοινωνιακοί και γίνεστε μαγνητικοί και ακαταμάχητοι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτήν την εβδομάδα, είστε συγκεντρωμένοι στον εαυτό σας αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό. Αντίθετα, είστε δυναμικοί και μαγνητικοί. Ξαφνικοί έρωτες δεν αποκλείεται να έρθουν στον δρόμο σας μέσω κάποιου είδους οικονομικών συναλλαγών. Επίσης δεν αποκλείεται ένας νέος έρωτας να τονώσει πολύ την αυτοπεποίθησή σας και να σας κάνει να ασχοληθείτε πολύ με την εξωτερική σας εμφάνιση.

Για τους δεσμευμένους, εκτός από καλή επικοινωνία, ο σύντροφός σας, θα σας προσφέρει απλόχερα ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί μαζί να κάνετε μία σημαντική αγορά όπως ένα ακίνητο. Ακόμα να φτιάξετε το σπίτι σας μέσω νέων αγορών. Γενικά Είναι μία καλή εβδομάδα για εσάς είτε είστε σε σχέση είτε σε αναζήτηση παρτενέρ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα θα διαθέτετε προσωπική χάρη και γοητεία, θα είστε φιλικοί, ευγενικοί και κοινωνικοί. Έχετε την ικανότητα χάρη στην μαγνητική προσωπικότητά σας να προσελκύετε εύκολα τους άλλους και να γίνετε αποδεκτοί και αρεστοί.

Σίγουρα θα έχετε πάρα πολύ μεγάλη ερωτική ορμή και πολλές ερωτικές επιτυχίες, μάλλον μέσω εργασίας. Δεν θα θέλετε όμως να προχωρήσετε παρακάτω, επομένως δεν ευνοούνται γνωριμίες με υπόσχεση διάρκειας. Μάλλον θα έχετε την τάση να σπαταλήσετε την ερωτική σας διάθεση σε πολλές μικρές ιστορίες.

Γεγονός μένει, ότι οι δεσμευμένοι θα κάνετε σοβαρές σκέψεις για την πορεία της σχέσης σας. Ίσως την αμφισβητείσετε και θελήσετε να επανεξετάσετε την πορεία της.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύες μου, τι μυστικό κρύβετε αυτήν την εβδομάδα εσείς; Με την Αφροδίτη στον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο, σίγουρα νιώθετε μοναχικοί και έχει την τάση να απομονώνεστε, ενώ δεν αποκαλύπτετε τα συναισθήματα σας. Θα υπάρχουν καθυστερήσεις σε θέματα γάμου και σχέσων και μάλλον θα νιώσετε έλξη για άτομα μη διαθέσιμα. Ή εσείς μπορεί να είστε δεσμευμένοι και να ενθουσιαστείτε με κάποιο άλλο πρόσωπο. Γενικά θα υπάρχει μια γενική ασάφεια στο τι θέλετε για την καρδιά σας.

Γενικότερα, αυτήν την εβδομάδα θέλετε να μείνετε στο παρασκήνιο των ερωτικών εξελίξεων και θα στρέψετε την προσοχή σας σε συλλογικές δραστηριότητες στο ευρύτερο πλαίσιο της κοινωνίας. Εάν είστε δεσμευμένοι μην κλείνεστε τόσο στον εαυτό σας και στο τέλος της εβδομάδας οργανώστε μία κοντινή απόδραση με το ταίρι σας και καλή παρέα.

Από την Ιωάννα Ζιαμπίρη

Πηγή: christosarchos.gr

Διάβασε ακόμη