Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Beauty hacks: Πώς μπορείς να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται πιο ζουμερά χωρίς ενέσιμα

Tο viral lip hack που θα σου εξασφαλίσει σαρκώδη χείλη με φυσικό τρόπο.

Όλες οι γυναίκες θέλουν ζουμερά, σαρκώδη χείλη που να δείχνουν απολύτως φυσικά, αν είναι δυνατόν, χωρίς τη χρήση των γνωστών fillers υαλουρονικού. Ευτυχώς, τα ενέσιμα δεν είναι πάντοτε η μόνη λύση για να αποκτήσεις τα χείλη των ονείρων σου – το μακιγιάζ και οι διάφορες τεχνικές που υπάρχουν έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ, που πλέον μπορείς να κάνεις σχεδόν… μαγικά στο πρόσωπό σου.

Διάβασε ακόμη – Tα εντυπωσιακά βραδινά beauty looks 4 Κύπριων influencers στην Ιταλία

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα μολύβι χειλιών και λίγη εξάσκηση στον καθρέφτη, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις την τεχνική του shadowing: πρόκειται για εφαρμογή του μολυβιού με τέτοιον τρόπο στο περίγραμμα των χειλιών που να δημιουργούνται σκιές στις κορυφές και στις γωνίες, με αποτέλεσμα να σχηματίζεται η ψευδαίσθηση των πιο πλούσιων, μεγάλων χειλιών. Φυσικά, το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται με το κραγιόν στην ίδια απόχρωση με το μολύβι, που πρέπει να περαστεί αμέσως μετά, αλλά και ένα διάφανο γκλος που θα χαρίσει την απαραίτητη γυαλάδα και λάμψη – στοιχεία που άλλωστε συντελούν στο ζουμερό εφέ.

Διάβασε ακόμη – 3 τρόποι για να κάνεις τα μαλλιά σου να μυρίζουν πιο όμορφα

Note: Καλό είναι να προτιμήσεις ένα μολύβι στο χρώμα του δέρματος (nude, nude-beige, καφέ), στην απόχρωση που κολακεύει και συμπληρώνει τον τόνο της επιδερμίδας και των χειλιών σου. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα – θυμήσου, δεν πρόκειται ακριβώς για overlining, στο οποίο πρέπει να δίνεται η ίδια προσοχή εξίσου, ώστε να μην δείξει υπερβολικό το αποτέλεσμα.

Δες πώς μπορείς να το κάνεις:

Πηγή: missbloom.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη