Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (09/04)

Τα απόνερα της έκλειψης της επόμενης ημέρας.

Στον απόηχο της Ηλιακής έκλειψης που είχαμε εχθές, η Σελήνη θα παραμένει για ακόμη λίγο στον Κριό που δίνει ενστικτώδεις νευρικές αντιδράσεις και γρήγορες εναλλαγές  διάθεσης.

 Ξεκινάει την σύνοδο της με τον ανάδρομο Ερμή στις 24Ο  μοίρες του Κριού, στις 4: 30 τα ξημερώματα. Αυτό δηλώνει άρδην μεταβολή των συναισθημάτων, σκέψεις που επηρεάζουν τον ψυχισμό με έντονη παρορμητική και νευρική ενέργεια, αναμοχλεύοντας κυρίως θέματα και πράξεις από το παρελθόν.

Στη συνέχεια της ημέρας, η Σελήνη θα σχηματίσει δύο δευτερεύουσες όψεις έντασης και δυσκολίας πρώτα με τον Άρη και μετα με τον Κρόνο.

Το μισό τετράγωνο Σελήνης – Άρη στις 11:00 π.μ. ενδέχεται να επιφέρει προκλητικές συναισθηματικές διαταραχές, όπως διαπληκτισμούς με υπέρμετρο θάρρος αλλά και θράσος, ενώ οι εμπλοκές αυτές μπορεί να σας αποδιοργανώσουν.

Καθώς περνάμε προς το μεσημέρι στις 12:30 με το μισό τετράγωνο σελήνης Κρόνου, η συναισθηματική ταλαιπωρία θα είναι εμφανής, καθώς διαπιστώνεται μια ανεπάρκεια στην έκφραση και γενική δυσαρέσκεια από το όλο κλίμα που επικρατεί.

Επηρεάζεται το τρίτο δεκαήμερο παρορμητικών (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) 23ο , 24ο και 25ο μοίρες των ζωδίων και μεταβλητός σταυρός του δευτέρου δεκαήμερου (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) από 12ο μέχρι 15ο μοίρες των ζωδίων με χαρακτηριστικό αναστολή δράσης λόγω της περιορισμένης καλής διάθεσης και στα εμπόδια που μπορεί να προκύψουν.

Στις 13: 23 εισέρχεται στον Ταύρο που είναι το ζώδιο της έξαρσης της και θα μας κάνει να αναζητήσουμε μεγαλύτερη συναισθηματική και υλική σταθερότητα. Μας προτρέπει να χαλαρώσουμε και να αφεθούμε στις απολαύσεις όπως φαγητό, αγορές και διασκέδαση.

Το απόγευμα στις 16:34, θα ολοκληρώσει η Σελήνη το τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα επιτείνει την συναισθηματική πίεση και απομόνωση, μεταμορφωτικές εναλλαγές  που επηρεάζουν την διάθεση οι οποίες μπορούν να επιφέρουν εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις. Η δυσκολία στο να επιτευχθεί μια αρμονική και καλόβολη  μέρα ίσως κουράσει ενώ η συναισθηματική κατάπτωση θα είναι ιδιαίτερα έντονη ψάχνοντας τα μέσα και τους  τρόπους να απαλλαγούμε.

Επηρεάζεται το πρώτο δεκαήμερο των σταθερών (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) 0, 1Ο και 2ο μοίρες αποφεύγοντας την υπερβολική συναισθηματική φόρτιση και ένταση που επιφέρει η μέρα σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητοί Κριοί, η διάθεση σας σήμερα εξαρτάται από το άμεσο περιβάλλον σας καθώς η συναισθηματική σας ανησυχία προέρχεται από σκέψεις σε σχέση με την καθημερινότητα ή με θέματα υγείας που μπορεί να αφορούν εσάς ή άτομα του αμέσου κοντινού σας περιβάλλοντος. Αναθεωρείτε σχέσεις με άτομα από τον περίγυρο , ενώ θέματα εργασίας διεγείρουν και ταράζουν  την εσωτερική σας ηρεμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί Ταύροι, σήμερα είστε ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένοι και θα επιλέξετε να απομονώστε στις σκέψεις σας. Κάποιοι θα απορροφηθούν σκεπτόμενοι μια παλιά σχέση ενώ κάποιοι άλλοι σε θέματα επίγνωσης αξίας των πραγμάτων. Διαπιστώνονται δυσκολίες με συνεργάτες , ενώ μην μπείτε για σήμερα στη διαδικασία να λύσετε παρεξηγήσεις γάμου ή  με φίλους. Ασχοληθείτε περισσότερο με τις εσωτερικές σας ανάγκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητοί Δίδυμοι, σήμερα αναθεωρήστε προσωπικούς στόχους, όπως και θέματα που έχουν προκύψει στο άμεσο οικογενειακό περιβάλλον. Ίσως σήμερα τα σχέδια στην εργασία σας να μην προχωράνε καθόλου, ενώ προσπαθήστε να μην έρθετε σε συμφωνίες οικονομικών και δανειων. Έντονη συναισθηματική υπερκόπωση και υπερφόρτωση ψυχικών δυνάμεων. Μέρα κατάλληλη για χαλάρωση με οικογενειακά πρόσωπα ή φίλους που έχετε να δείτε από καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητοί Καρκίνοι, σήμερα θέλετε να δουλέψετε πάνω στην καριέρα και την δουλειά σας, να σκεφτείτε και να επικοινωνήσετε πάνω σε παλιά σας προτζεκτ που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα. Δεν χρειάζεται ακόμη να έρθετε σε κάποια συμφωνία, καθώς σας αγχώνουν κάποια εμπόδια και δυσκολίες νομικής φύσεως. Ένα θέμα με τον ερωτικό σύντροφο ή κάποιο ζήτημα με παιδιά δείχνει να σας δημιουργεί ψυχολογική ανησυχία.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί Λέοντες, σήμερα θέλετε να φιλοσοφήσετε τις ιδέες σας και να ανακτήσετε την χαμένη αυτοπεποίθηση. Στόχοι και προσωπικές αξίες θα περάσουν από το μικροσκόπιο και ίσως να αναθεωρήσετε. Νιώθετε αρκετή συναισθηματική υπερδιέγερση που μπορεί να κουράσει. Μην συζητήσετε για σχέσεις και μη κοινοποιείτε σημαντικά σχέδια σας. Η μελέτη και ο διαλογισμός θα βοηθούσε για σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί Παρθένοι, η Σελήνη κάνει την μετάβαση στον Ταύρο φέρνοντας σας κοντά σε φίλους και στόχους, οπου μπορείτε να διεκπεραιώσετε διάφορα θέματα κυρίως επιμορφωτικού χαρακτήρα. Η πνευματική σας κατάσταση όμως θα είναι κάπως φορτισμένη, καθώς η πίεση από την δουλειά ή οι απαιτήσεις των συνάδελφων μπορεί να σας κουράσει.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένοι μου Ζυγοί, η μέρα σήμερα πιθανόν να έχει εμμονές και φοβίες που μπορεί να σχετίζονται με μια σχέση σας, ή  κάποια επαγγελματική ανασφάλεια που να έχει προκύψει, είτε με κάποιους οικονομικούς διακανονισμούς που πρέπει να διευθετήσετε. Η μέρα όμως είναι και ιδιαίτερα ερωτική και  με αρκετή συναισθηματική ένταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι Σκορπιοί, η ανάγκη για συντροφικότητα τονίζει ιδιαίτερα  τις συναισθηματικές ανάγκες σας για σήμερα, προσέξτε όμως τα συναισθηματικά ξεσπάσματα που μπορεί να προκύψουν μέσα στις σχέσεις σας και να πολώσουν αρκετά το κλίμα, ενώ ίσως  φέρουν αρκετή ένταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητοί Τοξότες εστιάζεστε σε θέματα της υγείας σας, καθώς κάτι μπορεί να σας προβληματίζει, νιώθετε μια ψυχική αναστάτωση που μπορεί να σας δημιουργήσει κάποια ψυχοσωματικά θέματα. Εστιάστε στην εργασία και την καθημερινότητα και αφήστε τα δύσκολα για μια άλλη φορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένοι μου Αιγόκεροι, βρίσκεστε ακόμη υπό την επιρροή της ηλιακής έκλειψης, που έγινε σε ένα σημαντικό άξονα του ωροσκοπίου σας. Εστιάζεστε σε θέματα οικογένειας και ακίνητων, καθώς η συναισθηματική φόρτιση είναι αρκετά έντονη για σας, μιας και πρέπει  πρώτα να περασετε απο μια αναθεώρηση καθημερινών και πρακτικών καταστάσεων, όπου μπορεί να αφορά από συγγενείς μέχρι και νομικές επαναπροσδιορίσεις, ενώ δίνει το έναυσμα να ξεκινήσετε  εξετάζοντας αρχικά τα τρωτά σημεία των θεμάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένοι μου Υδροχόοι, ιδιαίτερα ευσυγκίνητοι και ευάλωτοι νιώθετε αυτή την στιγμή, καθώς μπορεί να παρουσιάζονται συναισθηματικά/ επικοινωνιακά μπλεξίματα και παρεξηγήσεις. Σας δίνεται η δυνατότητα να αντιληφθείτε κάποιες καταστάσεις αλλά μην προχωρήσετε ακόμη σε σημαντικές αποφάσεις. 

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπητοί μου Ιχθύς, οι προσωπικές και οι καθημερινές σας αξίες περνάνε από ένα σημαντικό πεδίο δράσης, καθώς θέλετε να περάσετε από εξέταση θέματα οικογενειακών και ερωτικών σχέσεων. Ένα οικονομικό θέμα με τη δουλειά δείχνει να απορροφάει όλη την ενέργεια σας.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη