Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Anne Hathaway: Το νέο κούρεμα που υιοθέτησε και άλλαξε όλη την εμφάνισή της

Ένα γαλλικό haircut που είναι η επιτομή της κομψότητας.

Αν υπάρχει ένα κούρεμα που έχει συνυφαστεί με το γαλλικό στιλ, αυτό δεν είναι άλλο από το καρέ. Είτε στην κλασική, αυστηρή εκδοχή του, είτε σε μια πιο φιλαριστή κι ανέμελη version, το καρέ αναδύει πάντα αβίαστη κομψότητα κι ανεπαίσθητο στιλ.

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η Anne Hathaway, η οποία αν και εδώ και αρκετά χρόνια διατηρεί τα μαλλιά της σε ένα μακρύ μήκος, αποφάσισε να τα κόψει αρκετά, υιοθετώντας έτσι ένα πολύ κοντό καρέ, το οποίο φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού. Ο celebrity hairtsylist Adir Abergel, που επιμελήθηκε το κούρεμά της, το διάνθισε με κοντές αφέλειες, που χάρισαν στην εμφάνισή της έναν ανεπιτήδευτο αισθησιασμό.

Το πολύ κοντό καρέ αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τις γυναίκες κάθε ηλικίας, καθώς ξεχωρίζει για την κομψότητα, αλλά και την ευκολία του στην περιποίηση και το styling. Επιπλέον, χαρίζει όγκο, αλλά και σχήμα στα μαλλιά, ενώ τα βοηθά να δείχνουν πιο υγιή και πλούσια.

Director‘s Tip: Συμβουλέψου τον κομμωτή σου σχετικά με το μήκος καρέ που ταιριάζει στο πρόσωπό σου. 

Αν αγαπάς τα sleek ίσια χτενίσματα, τόλμησε να υιοθετήσεις ένα απόλυτα blunt bob, ενώ αν θέλεις να χαρίσεις κίνηση και όγκο στα μαλλιά σου, διάνθισε την κουπ σου με layers. Για να κάνεις το κούρεμά σου να δείχνει πιο μοντέρνο, συνδύασε το με πλαϊνή φράντζα, curtain bangs ή αφέλειες. 

Πηγή: harpersbazaar.gr

Φωτογραφία: Instagram/ @anne_hathaway_81

Διάβασε ακόμη