Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Lindsay Lohan: Η πρώτη φωτογραφία μετά την ανακοίνωση ότι περιμένει το πρώτο της παιδί

Η ηθοποιός διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή της.

Πριν από λίγες εβδομάδες η Lindsay Lohan ανακοίνωσε μέσω μίας ανάρτησης στο Instagram πως περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Bader Shammas, τον οποίο παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα.

Και μπορεί η είδηση να έγινε γνωστή τον περασμένο Ιούλιο, ωστόσο μόλις χθες το ζευγάρι γιόρτασε την πρώτη επέτειό του, με την ηθοποιό να μοιράζεται μία κοινή τους φωτογραφία, ενώ είναι αγκαλιά με θέα τη θάλασσα. Αρκετοί ήταν οι διάσημοι που έστειλαν τις ευχές τους, ανάμεσά τους οι Steve Aoki, Christian Siriano και Made Musk.

Διάβασε ακόμη – Paris Hilton: Η γλυκιά ανάρτηση με τον γιο της (εικόνες)

Η διάσημη ηθοποιός είχε γράψει στον λογαριασμό της στα social media πως ένιωθε πως ήταν η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο, βρίσκοντας επιτέλους την ευτυχία στο πρόσωπο του Shammas. “Με εκπλήσσει το ότι αυτός είναι ο σύζυγός μου. Η ζωή μου και όλα. Κάθε γυναίκα πρέπει να νιώθει έτσι κάθε μέρα”, είχε δηλώσει στο Instagram.

Διάβασε ακόμη – Kaley Cuoco: Οι νέες φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης της

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πόσο μηνών έγκυος είναι η ηθοποιός, καθώς δεν έχει δώσει πρόσφατα κάποια συνέντευξη για το συγκεκριμένο θέμα. Πριν από λίγες εβδομάδες, είχε γίνει γνωστό πως γίνονται συζητήσεις για το σίκουελ της ταινίας “Mean Girls” που είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο μιλένιουμ, με την Lohan να είναι θετική να υποδυθεί ξανά τον ρόλο που την έκανε ευρέως γνωστή.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφίες: Instagram/ @lindsaylohan

Διάβασε ακόμη