Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Gerard Butler: “Παραλίγο να σκοτώσω τη Hilary Swank”

O ηθοποιός θυμάται τη στιγμή που τραυμάτισε την συμπρωταγωνίστριά του στα γυρίσματα της ταινίας “P.S. I Love You”.

Ο Gerard Butler αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Drew Barrymore ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της δημοφιλούς ταινίας “P.S. I Love You” παραλίγο να σκοτώσει τη συμπρωταγωνίστριά του, Hilary Swank.

Διάβασε ακόμη – Pamela Anderson: Ο διάσημος ηθοποιός που της πρόσφερε σπίτι και αυτοκίνητο για να γίνει η κοπέλα του

Όπως είπε ο διάσημος ηθοποιός, η Swank είχε τραυματιστεί ενώ γύριζε μια σκηνή μαζί του στην οποία ο Butler χόρευε και σύμφωνα με το σενάριο μία από τις τιράντες του έπρεπε να τον χτυπήσει στο πρόσωπο. Ένα από τα κλιπ της τιράντας, όμως, ξεκόλλησε και χτύπησε το κεφάλι της ηθοποιού.

“Κόλλησε και μετά ξεκόλλησε και πετάχτηκε πάνω από το κεφάλι μου. Άνοιξε το κεφάλι της. Μπορούσες να δεις τα δοντάκια από το κλιπ. Έπρεπε να την πάνε αμέσως στο νοσοκομείο”, είπε ο σταρ εξηγώντας ότι ήταν πολύ επικίνδυνο ενώ το συνεργείο είχε προβλέψει να καλυφτεί με προστατευτικά για να προστατευθούν.

Διάβασε ακόμη – Η Kim Kardashian μοιράζεται εικόνες από το πάρτι υπερπαραγωγή της Chicago

Μετά το περιστατικό κατά το οποίο ο Butler είπε “παραλίγο να την σκοτώσω”, τα γυρίσματα σταμάτησαν και ο ηθοποιός άρχισε να κλαίει: “Τρόμαξα τη Hilary Swank. Παραλίγο να της βγάλω το μάτι και απλά ρεζιλεύτηκα για δυο μέρες”, είπε τονίζοντας πως η συμπρωταγωνίστριά του είναι καταπληκτική συνεργάτης.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφίες: Instagram/ @gerard.butler.italy, @story.albania

Διάβασε ακόμη