Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

To νέο χρώμα στα μαλλιά που ανέδειξε το street style του Παρισιού

Και εμπνέεται από μια iconic τσάντα πολυτελούς Γαλλικού οίκου.

Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού μπορεί να έφτασε στο τέλος της πριν λίγες μέρες, όμως τα trends που αναδύθηκαν τόσο από τα catwalks όσο και από το street style θα συζητούνται για καιρό.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στις τάσεις της μόδας και στα κομμάτια που θα φοράμε την επόμενη σεζόν, αλλά και σε beauty trends που όπως φαίνεται θα ορίσουν τη νέα μας καθημερινότητα.

Διάβασε ακόμη – 5 bridal hairstyles από τον Χρίστο Αρτεμίου

Συγκεκριμένα, ένα νέο χρώμα μαλλιών έκανε την εμφάνισή του, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον προκάτοχό του που μέχρι πρότινος κατείχε τα πρωτεία στις προτιμήσεις των γυναικών.

Ο λόγος για το “Louis Vuitton” Brown, τη νέα απόχρωση που φαίνεται ότι θα επισκιάσει ακόμα και το “Expensive Brunette” trend. Βέβαια, η διαφορά του με το τελευταίο είναι ότι το, εμπνευσμένο από τον οίκο χρώμα, αφορά πραγματική απόχρωση μαλλιών ενώ το “Expensive Brunette” αφορά την εμφάνιση, την υγεία, τη λάμψη και το glossy εφέ των μαλλιών και όχι τόσο την ίδια τη βαφή.

Διάβασε ακόμη – Οι έντονες neon σκιές είναι μόδα

Πώς μοιάζει η “Louis Vuitton” βαφή;
Πιο αναλυτικά, το “Louis Vuitton” χρώμα εμπνέεται, όπως μπορείς να φανταστείς, από μια κλασική τσάντα χειρός του πολυτελούς οίκου. Φέρε στο μυαλό σου την iconic δερμάτινη, σκούρα καφέ τσάντα με το λογότυπο του brand. Πρόκειται λοιπόν για μια tanned καφέ απόχρωση που όμως είναι τόσο πλούσια και δεν θυμίζει ούτε πολύ ανοιχτό ούτε όμως πολύ σκούρο καφέ χρώμα. Μπορεί μάλιστα να διανθίζεται με διακριτικά highlights στο χρώμα του logo, ώστε να επιτευχθεί ένα πολυδιάστατο, εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο χρώμα.

Υπάρχουν δε συγκεκριμένα χτενίσματα που βοηθούν το χρώμα να αναδειχθεί καλύτερα, όπως το blow-dry, οι polished μπούκλες ή το sleek ίσιο.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη