Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Viajante: Η Bασιλική Κυριάκου με βάση το Λονδίνο δημιούργησε το δικό της online shop

Για τη γυναίκα που θέλει να πειραματίζεται με το προσωπικό της στυλ.  

Της Νικόλ Ζένιου

Η Βασιλική Κυριακού είναι ένα κορίτσι της μόδας που αποφάσισε να μετακομίσει στο Λονδίνο και να δημιουργήσει ένα online shop με επιλεγμένα vintage κομμάτια με κυρίως 90s και 00s αισθητική, που φέρει το όνομα Viajante

Στην ομάδα της και η Αναστασία Μούσκου, που εργάζεται ως personal stylist, και μαζί μας προτείνουν καθημερινά δημιουργικούς τρόπους για να φορέσουμε statement pieces που θα αναβαθμίσουν τα streetstyle looks μας. 

Διάβασε ακόμη – 15 styling tips από την fashion expert Αναστασία Μούσκου

Στη συνέντευξη που ακολουθεί μαθαίνουμε περισσότερα για τη δημιουργία του Viajante

Πότε ξεκίνησε η σχέση σου με τη μόδα; 

Σπούδασα δημοσιογραφία στην Αθηνά και αν και είναι κάτι με το οποίο δεν ασχολήθηκα ποτέ συνεχίζω να το αγαπώ. Η σχέση μου με την μόδα ήταν κάτι που υπήρχε από πάντα. Θυμάμαι από πολύ μικρή να αναδιοργανώνω την ντουλάπα μου κάθε εβδομάδα για να βρίσκω διαφορετικούς τρόπους να συνδυάζω τα ρούχα μου, σε σημείο που κοιμόμουν και σκεφτόμουν συνδυασμούς χρωμάτων. Νομίζω εκεί που συνδέθηκα κυριολεκτικά ήταν μετά από ένα ταξίδι μου. 

Πώς αποφάσισες να μετακομίσεις Λονδίνο; 

Λονδίνο μετακόμισα πριν από τέσσερις μήνες, ήταν απόφαση στιγμής δεν το είχα σκεφτεί ποτέ πριν. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και πιστεύω ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που αποφάσισα να κάνω για εμένα.

Kαι πώς προέκυψε η δημιουργία του brand; 

Ήταν κάτι που πάντα είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, ήταν διάφορες ιδέες που έπρεπε κάπως να ενωθούν μεταξύ τους. Σε αυτό βοήθα πολύ και η συνεργασία μου με την Αναστασία Μούσκου, την personal stylist του brand, που καταλαβαίνει ακριβώς τι έχω μέσα στο μυαλό μου και έτσι δημιουργήσαμε μια όμορφη ομάδα. 

Για εμένα το Viajante δεν είναι μόνο ένα e-shop είναι ένα κανάλι επικοινωνίας, μέσα από το οποίο μπορώ να εκφράσω τις απόψεις μου για τη μόδα, να δημιουργήσω περιεχόμενο και να αποτυπώσω τις ιδέες μου.

Και η ονομασία του;

Viajante σημαίνει “traveller” στα ισπανικά και είναι μία από τις αγαπημένες μου λέξεις. Έχει να κάνει με το ότι ονειρεύομαι να ταξιδέψει και αλλού κάποια στιγμή το brand. Αλλά συνδέεται και με άλλα πράγματα, με ένα ταξίδι που είχα κάνει και με ένα τατουάζ που έχω. 

Ποια είναι η γυναίκα που φοράει Viajante; 

Η σύγχρονή γυναικά που θέλει να ξεχωρίζει με τις στυλιστικές της επιλογές  και στα άτομα που θέλουν να εμπλουτίζουν τα καθημερινά τους outfits.

Διάβασε ακόμη