Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τα πιο λαμπερά beauty looks που ξεχώρισαν στο Met Gala 2021

Εντυπωσιακές εμφανίσεις γεμάτες λάμψη, που έστρεψαν όλα τα βλέμματα πάνω τους.


To Met Gala θεωρείται δικαίως μια από τις πιο διακεκριμένες κοινωνικές διοργανώσεις του κόσμου, ένα gala με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που όμως αναφέρεται κοινώς και ως η μεγαλύτερη βραδιά της μόδας ή αλλιώς η “biggest fashion‘s night out“. 

Μετά από μια σύντομη παύση λόγω της πανδημίας, το Met Gala 2021 και το πρώτο μέρος του επανήλθε την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης με θεματική την Αμερικάνικη Μόδα και πιο συγκεκριμένα το θέμα: “In America: A Lexicon of Fashion“.

Σύμφωνα με αυτό, οι επίτιμοι διοργανωτές και καλεσμένοι έπρεπε να βάλουν όλη τη δημιουργικότητά τους και να σκεφτούν τι ορισμό θα έδιναν στη σύγχρονη μόδα της Αμερικής ώστε να την τιμήσουν με τις ανάλογες εμφανίσεις. Το ίδιο το θέμα απέπνεε συναισθήματα νοσταλγίας αλλά και χαράς, εξού και είδαμε ότι πολλά outfits ήταν εμπνευσμένα από το Old Hollywood Glam μιας άλλης εποχής. 

Διάβασε ακόμη – Τα καλύτερα Met Gala beauty looks της προηγούμενης δεκαετίας

Φυσικά, καμία εμφάνιση δεν ήταν ολοκληρωμένη χωρίς το ανάλογο beauty look. Κι ενώ είδαμε πολλά εξεζητημένα χτενίσματα και makeup looks (βλ. Kristen Stewart, Emily Blunt, Diane Kruger κ.ά) μάς έκανε εντύπωση η φυσικότητα που είδαμε από πολλές celebrities. H Κaia Gerber φάνταζε σχεδόν άβαφη με τη μαύρη Oscar de la Renta τουαλέτα της, έχοντας όμως ένα Old Hollywood style χτένισμα. Παρομοίως και η Billie Eilish, η αποκάλυψη της βραδιάς, που υιοθέτησε ένα vintage glam beauty look σε παστέλ αποχρώσεις που ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με ό,τι την είχαμε συνηθίσει έως τώρα. Όσο για την Kendall Jenner και τη Hailey Bieber ακολούθησαν την πεπατημένη τους αναφορικά με το μακιγιάζ, αφού το nude makeup που ούτως ή άλλως είναι το σήμα κατατεθέν τους, κυριάρχησε και στην χτεσινή βραδιά αναδεικνύοντας τις εντυπωσιακές τουαλέτες τους. 

Δεν έλειψαν βέβαια και αλλαγές στα μαλλιά, με τη Gigi Hadid να εμφανίζεται με κατακόκκινη, marlot red απόχρωση αλλά και τη Cara Delevingne με πολύ μακριά, wavy wet μαύρα μαλλιά. Το πραγματικά no makeup look όμως το έκανε η Kim Kardashian, αφού εμφανίστηκε με μια full face και total black δημιουργία του οίκου Balenciaga που έκρυβε τελείως το πρόσωπό της. Η αλογοουρά της ωστόσο ξεχώρισε από πολύ μακριά αφού έφτανε τα 190 εκ. σε μήκος!

Δες παρακάτω τις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε:

Kendall Jenner

Gigi Hadid

Rihanna

Emily Blunt

Kate Hudson

Diane Kruger

Kaia Gerber

Kim Kardashian

Billie Eillish

Kristen Stewart

Cara Delevigne

Irina Shayk

Camila Cabello

Taylor Hill

Hailey Bieber

Πηγή: Madame Figaro

Κεντρική Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη