Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Wedding season: Οι επώνυμοι Κύπριοι που παντρεύτηκαν αυτό το καλοκαίρι

Αγαπημένοι Κύπριοι και Κύπριες που παντρευτήκαν φέτος το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι είναι η περίοδος που ξεκινάνε για τα καλά οι γάμοι. Ζεστός καιρός, καλή διάθεση, ανάλαφρη περίοδος και τα πράγματα γίνονται πάντα καλύτερα. Μετά το περασμένο καλοκαίρι όπου πολλοί γάμοι αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας, φέτος οι γαμήλιες δεξιώσεις ξαναζωντάνεψαν.

Πολλά γνωστά ζευγάρια από την Κύπρο έκαναν το βήμα για τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου αυτό το καλοκαίρι. Διάβασε πιο κάτω για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες και να δεις τις γαμήλιες φωτογραφίες τους.

Κρίστυ Παπαδοπούλου – Μιχάλης Μπούσιας

Στις 3 Ιουλίου το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στην Κύπρο, ενώ ζει μόνιμα στην Αθήνα. Παντρεύτηκαν στο Μετόχι της Ιεράς Μονής Της Παναγίας του Κύκκου ενώ ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι στον Πρωταρά με συγγενείς και φίλους. Το νυφικό που φόρεσε η Κρίστυ ήταν δικιά της δημιουργία.

Διάβασε ακόμη – 5 γνωστές Ελληνίδες που έγιναν μανούλες μέσα στο 2021

Ζωή Αυγουστή – Κυριάκος Τσαγγάρης

Στις 24 Ιουνίου η παρουσιάστρια ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένος της, στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Νάπας. Στη γαμήλια δεξίωση είχαν μια υπέροχη διακόσμηση με λευκά λουλούδια την οποία ανέλαβε ο Χάρης Πότσου. Για την ξεχωριστή της μέρα, η νύφη αφέθηκε στα χέρια του Χρίστου Αρτεμίου για το χτένισμα της και της Έλενας Θεοδώρου για το μακιγιάζ της.

Σάββας Πούμπουας – Αρετή Θεοχαρίδη

Μετά τον πολιτικό γάμο που είχαν τελέσει πριν τέσσερα χρόνια στην Κύπρο, ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη θέλησαν να πραγματοποιήσουν και τον θρησκευτικό τους γάμο. Έτσι και έκαναν, στις Σπέτσες στις 10 Ιουλίου μαζί με τη βάπτιση της ενάμιση έτους κορούλας τους, Κύνθιας. Η δεξίωση ήταν απλή και ρομαντική σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ήταν έτσι ακριβώς όπως την ονειρεύτηκε, όπως ανέφερε ο Σάββας. «Ξυπόλητοι στην άμμο μετά το μυστήριο», έζησαν μια από τις ομορφότερες μέρες της ζωής τους.

Ανδρεάνα Φραγκούδη – Πάνος Δημητριάδης

Η Ανδρεάνα Φραγκούδη και ο αγαπημένος της, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 21 Ιουλίου. Ο γάμος έγινε στη Νάουσα της Πάρου σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Το γαμήλιο δείπνο έγινε σε μια μαγική τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα, με μια άκρως ρομαντική διακόσμηση. Κατά την είσοδο του ζευγαριού στον χώρο, ο ουρανός φωτίστηκε με πυροτεχνήματα, ενώ ο πρώτος τους χορός ήταν εντυπωσιακός.

Hovig Demirjian – Αρετή Φοινικαρίδου

Το ζευγάρι έζησε μια από τις πιο ξεχωριστές μέρες της ζωής του στις 25 Ιουλίου. Παντρεύτηκαν στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας Αναλυόντα στη Λευκωσία και έσφυζαν από ευτυχία. Ακολούθησε γαμήλιο πάρτι σε γνωστό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, όπου διασκέδασαν την έναρξη του έγγαμου βίου τους.

Διάβασε ακόμη