Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Kate Hudson: Οι φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Ναύπλιο

Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε στο πιο ωραίο σημείο του.

Η Kate Hudson είναι μία από τις πιο fit σταρ του Hollywood με το αποτέλεσμα της σκληρής και πειθαρχημένης γυμναστικής που κάνει σχεδόν καθημερινά από τα 19 της χρόνια να φαίνεται όχι μόνο στην εμφάνισή της αλλά και στη φυσική της κατάσταση. Κάτι που της ήταν απαραίτητο για τη διαδρομή που επέλεξε να κάνει σε έναν από τους πιο όμορφους καλοκαιρινούς προορισμούς στην Ελλάδα.

Διάβασε ακόμη – Η Kate Hudson σου δείχνει fun ασκήσεις γυμναστικής που μπορείς να κάνεις οπουδήποτε

Η διάσημη ηθοποιός φέτος το καλοκαίρι απολαμβάνει τις διακοπές της, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, στην Ελλάδα μαζί με τα παιδιά της Ryder, Rani και Bigham και τον σύντροφό της Danny Fujikaw. Η σταρ επέλεξε την Σκιάθο για ακόμα μια χρονιά όπου βρίσκεται και η Goldie Hawn με τον Kurt Russel ενώ ταξίδεψε και στις Σπέτσες για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας με τον Daniel Craig ‘Knives Out’.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Η Hudson πρόσφατα δημοσίευσε στο Instagram νέες φωτογραφίες από έναν ακόμα αγαπημένο ελληνικό προορισμό για το καλοκαίρι, το Ναύπλιο, όπου απόλαυσε τις βόλτες στα γραφικά σοκάκια ενώ κατάφερε να ανέβει και τα 999 σκαλοπάτια στο Παλαμήδι.

Όπως έγραψε στο Instagram της “Μια περιπέτεια στο Ναύπλιο. 999 σκαλιά, 35 βαθμοί Κελσίου” με τους διαδικτυακούς της φίλους να θαυμάζουν το τοπίο και να εκφράζουν την επιθυμία τους να βρεθούν στο Ναύπλιο.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: Instagram/@katehudson

Διάβασε ακόμη