Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Οι denim κανόνες της σεζόν

Το denim είναι μια διαχρονική αγάπη και ο λόγος είναι απλός. Κολακεύει πάντα τη γυναικεία σιλουέτα και  μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ποιοι είναι όμως οι νέοι denim κανόνες της σεζόν;

Της Άντριας Τόλλα

Κάθε σεζόν τα κοψίματα και τα χρώματα που πρωταγωνιστούν στα jeans αλλάζουν. Εάν δεν το έχεις ήδη βάλει στην γκαρνταρόμπα σού τότε μάλλον ήρθε η στιγμή να το κάνεις. Κομψό αλλά και αβίαστα elegant – το ψηλόμεσο παντελόνι είναι το κομμάτι που πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν.

Το straight-leg ψηλόμεσο τζιν είναι μια ασφαλής στυλιστική επιλογή. Αν πάλι αυτό το style  δεν ταιριάζει σε σένα τότε το 90s wide leg, με τη χαλαρή εφαρμογή του, έρχεται ξανά στο προσκήνιο και φαίνεται υπέροχα με μυτερά παπούτσια.

Πως να το φορέσεις;
Ο ευκολότερος τρόπος για να πετύχεις μια σικάτη denim εμφάνιση είναι το double denim όποτε μπορείς να το συνδυάσεις με ένα denim πουκάμισο. Εναλλακτικά το τζιν σου μπορεί να ταιριάξει υπέροχα με ένα oversized πουλόβερ. Τo πρακτικό boiler jumpsuit είναι μια ακόμη πρόταση για να υιοθετήσεις την τάση.

Τι χρώμα να επιλέξεις;
Για chic εμφανίσεις στο γραφείο προτίμησε τις σκούρες αποχρώσεις στα jeans, οι οποίες ενδείκνυνται και για το βράδυ (όταν τελειώσουν το lockdown) αφού μπορούν να σου χαρίσουν στυλάτα looks. Αρκεί να επιλέξεις ένα cami ή sequined top. Εάν θες όμως ένα fashion-forward καθημερινό look θα πρέπει να επιλέξεις αποχρώσεις του λευκού που ταιριάζουν υπέροχα με γήινα χρώματα.

Δες στην πιο gallery περισσότερα outfits για να εμπνευστείς:

Φωτογραφίες: Instagram/@ukglamorous, @ch.phr8ph, @hollyjone_s, @camillecharriere, @negin_mirsalehi, @valentinaferragni

Διάβασε ακόμη