Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Sarah Ferguson: Διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος

Λίγους μήνες αφότου νίκησε τον καρκίνο του μαστού.

Η Sarah Ferguson διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος μόλις έξι μήνες αφότου υποβλήθηκε σε μαστεκτομή για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Η δούκισσα της Υόρκης, είναι “σε καλή διάθεση” παρά την “οδυνηρή” διάγνωση, δήλωσε ο εκπρόσωπός της.

“Μετά τη διάγνωσή της με μια πρώιμη μορφή καρκίνου του μαστού αυτό το καλοκαίρι, η δούκισσα της Υόρκης, έχει τώρα διαγνωστεί με κακοήθες μελάνωμα”, αναφέρει η ανακοίνωση, η οποία εκδόθηκε την Κυριακή, 21 Ιανουαρίου.

Διάβασε ακόμη – “O πρίγκιπας Harry επέκρινε την επιλογή του William να παντρευτεί την Kate Middleton”

Η μητέρα δύο παιδιών είχε αφαιρέσει και αναλύσει πολλούς σπίλους από δερματολόγους κατά τη διάρκεια της επανορθωτικής χειρουργικής επέμβασης μετά τη μαστεκτομή της και ένας από τους σπίλους βρέθηκε καρκινικός.

“Η δούκισσα θέλει να ευχαριστήσει ολόκληρη την ιατρική ομάδα που την υποστήριξε, ιδιαίτερα τον δερματολόγο της, η επαγρύπνηση του οποίου εξασφάλισε ότι η ασθένεια εντοπίστηκε όταν έγινε”, συνεχίζει η ανακοίνωση.

“Υποβάλλεται σε περαιτέρω εξετάσεις για να διασφαλίσει ότι αυτό έχει εντοπιστεί σε πρώιμα στάδια. Σαφώς, μια άλλη διάγνωση τόσο σύντομα μετά τη θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού ήταν ανησυχητική, αλλά η δούκισσα παραμένει σε καλή διάθεση”.

Διάβασε ακόμη – Kate Middleton: Αυτά είναι τα τρία σενάρια για την υγεία της

Η Ferguson, η οποία απέκτησε τις κόρες της, πριγκίπισσα Beatrice και πριγκίπισσα Eugenie, με τον πρίγκιπα Andrew, αποκάλυψε τη διάγνωση του καρκίνου του μαστού της τον περασμένο Ιούνιο.

Υποβλήθηκε σε μαστεκτομή και ανάρρωσε από την επέμβαση στο Royal Lodge στο Ουίνδσορ, όπου ως γνωστόν διαμένει με τον πρώην της, τον δούκα της Υόρκης, παρότι χώρισαν πριν από σχεδόν τρεις δεκαετίες.

Φωτογραφία: Instagram/ @sarahferguson15

Διάβασε ακόμη