Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023

Ideal haircut: Το κοντό κούρεμα που ταιριάζει ιδανικά στα σγουρά, με πολύ όγκο μαλλιά

Το κούρεμα που θα σε αποζημιώσει αν θες να κόψεις κοντά τα μαλλιά σου.

Έχεις μακριά, πολύ σγουρά και γεμάτα όγκο μαλλιά και αναζητάς εκείνη την αλλαγή που θα σε ανανεώσει πλήρως τη νέα χρονιά; Αν ναι, συνέχισε να διαβάζεις.

Όσο κι αν σε δυσκολεύουν, είμαστε σίγουρες ότι τα μαλλιά σου συγκεντρώνουν συχνά σχόλια θαυμασμού από άλλες γυναίκες, αφού οι μπούκλες και o άφθονος όγκος είναι αξιοζήλευτα χαρακτηριστικά που δεν διαθέτουν όλες. Καταλαβαίνουμε ωστόσο και τη δική σου πλευρά, καθώς πράγματι ο τύπος των σγουρών μαλλιών μπορεί να σε αποτρέψει από τη δοκιμή διάφορων κουρεμάτων / χτενισμάτων.

Διάβασε ακόμη – Chestnust brown: Tο χρώμα βαφής που κάνει θραύση παγκοσμίως

Αν πάντως θες να τα φρεσκάρεις ή να κόψεις μήκος ενόψει και της νέας χρονιάς, έχουμε το ιδανικό κούρεμα για σένα: το shag, curly cut με ή χωρίς αφέλειες, που φτάνει στο ύψος των ώμων (ή και λίγο ψηλότερα για τις πιο τολμηρές).

Το συγκεκριμένο haircut χρησιμοποιεί διακριτικά layers σε όλα τα μήκη για να διατηρηθεί ο όγκος και η κίνηση χωρίς να δείχνουν too much τα μαλλιά σου ενώ οι curly αφέλειες δείχνουν τόσο cute και ταυτόχρονα stylish, που αναβαθμίζουν όλο το κούρεμα.

Διάβασε ακόμη – Glazed Hair: Αυτή είναι η κυρίαρχη τάση περιποίησης μαλλιών για το 2023

Δες ένα παράδειγμα του πώς δείχνει το συγκεκριμένο στιλ μαλλιών στη Zendaya, που έχει τα πιο χαρακτηστικά σγουρά και πυκνά μαλλιά που έχουμε δει:

Μερικά ακόμα hairstyles:

Διάβασε ακόμη