Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας (08-14/04)

Ερωτική ψυχρότητα.

Άλλη μία εβδομάδα μας βρίσκει να μελετάμε τις κινήσεις των πλανητών για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την ερωτική μας ζωή. Την προηγούμενη εβδομάδα η αγάπη ήταν γυναικεία υπόθεση αφού η Αφροδίτη πρωταγωνιστούσε στις εξελίξεις.

Αυτές τις ημέρες όμως, οι κύριοι του ουράνιου θόλου, θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε; Μα τίποτα περισσότερο από όλα όσα είναι μέρος της ζωής και βέβαια του έρωτα. Έτσι αυτές τις ημέρες θα δούμε ένα άλλο πρόσωπο της αγάπης, εκείνο που μιλά για αναγκαία ξεκαθαρίσματα, ψυχρότητα και χρήσιμη αποστασιοποίηση.

Πάμε να δούμε μαζί το πλανητικό σκηνικό.

Στις 8 Απριλίου, η Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη στην 19η μοίρα και 24΄του Κριού, στην οποία συμμετέχει και ο Χείρωνας, θα φέρει στην επιφανεια καταστάσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουν ορισμένοι για να προχωρήσουν πιο δυνατοί και σίγουροι στην ζωή τους. Ο Κριός ανεβάζει ταχύτητες και σας κάνει να νιώθετε ότι είστε σε έναν αγώνα δρόμου. Μην βιαστείτε όμως να πάρετε αποφάσεις. Ακούστε καλά την εσωτερική σας φωνή και πάρτε τον χρόνο σας. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τέλους του Β΄δεκαημέρου και του Γ΄δεκαημέρου.

Στις 10 Απριλίου, ο Άρης ενώνεται σε όψη συνόδου με τον Κρόνο στην 14η μοίρα και 21΄των Ιχθύων. Κάποιες σχέσεις μπορεί να περάσουν από την κόψη του μαχαιριού και να έρθουν αντιμέτωπες με θυμό και ψυχρότητα. Δεν είναι καλή στιγμή για να ξεκινήσετε διαμάχες. Μπορείτε όμως, αν είστε σίγουροι για τις βάσεις της σχέσης σας, να αντιμετωπίσετε με σθένος δύσκολα εμπόδια. Επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του Β΄δεκαημέρου.

Στις 12 Απριλίου, ο Ήλιος θα συναντήσει σε όψη συνόδου τον ανάδρομο Ερμή στην 22η μοίρα του Κριού. Η επικοινωνία και οι ιδέες θα πρωταγωνιστήσουν και θα χρειαστεί γρήγορη προσαρμοστικότητα στις συνθήκες. Ωστόσο προσέξτε τώρα νέα ξεκινήματα, επαναφορά παρελθοντικών προβλημάτων, καθυστερήσεις και εμπόδια. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του Γ΄δεκαημέρου.

Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

ΚΡΙΟΣ (21/03 – 19/04) Νέες ιδέες

Α΄ Δεκαήμερο (21/03 – 30/03)

Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα είστε περισσότερο εκδηλωτικοί απέναντι στο σύντροφό σας και πιο αυθόρμητοι, ενώ θα νιώθετε και περισσότερο αισιόδοξοι για τη σχέση σας αλλά και για τα οικονομικά σας. Μάλιστα μπορεί να παρουσιαστούν ξαφνικά έξοδα τα οποία μπορούν να αφορούν το σπίτι ή κάποιο ταξίδι που θέλετε να κάνετε με τον αγαπημένο σας. Πρέπει μόνο να προσέξετε να μην παρασυρθείτε σε υπερβολικά έξοδα.

Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα είστε περισσότερο ανοιχτοί συναισθηματικά και δεν αποκλείεται να επιδοθείτε έντονα στο ερωτικό παιχνίδι. Είστε πιο αισιόδοξοι, νιώθετε πιο ελεύθεροι και η παγίδα είναι ότι μπορεί να νιώσετε ότι γρήγορα ερωτεύεστε με κάποιον αλλά μόλις τον κατακτήσετε το ίδιο γρήγορα να φύγει το ενδιαφέρον σας. Σίγουρα δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και σίγουρα δεν θα λείψουν και τα υπερβολικά έξοδα ίσως και για την εμφάνισή σας. Εάν πλησιάσετε κάποιο άτομο ερωτικά με σκοπό να κερδίσετε κάτι, προσέξτε γιατί μπορεί να εκτεθείτε.

Β΄ Δεκαήμερο (31/03 – 09/04)

Κριοί του δεύτερου δεκαημέρου, η εβδομάδα θα φέρει σίγουρα στην επιφάνεια και στην προσοχή σας θέματα που αφορούν τις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις, τις συνεργασίες αλλά βέβαια και την σχέση με το σύντροφο, το σπίτι και την οικογένεια. Οι περιστάσεις θα σας καλέσουν να σκεφτείτε την θέση σας και το ρόλο σας μέσα σε όλους αυτούς τους τομείς, το τι κάνετε για τον εαυτό σας και να επαναξιολογήσετε τελικά πολλές καταστάσεις βάζοντας όμως σε πρώτη θέση εσάς.

Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα θα σκεφτείτε τι θέλετε από τη ζωή σας. Στο μικροσκόπιο της προσοχής σας θα μπει ο τρόπος με τον οποίο σχετίζεστε με όσους είναι σημαντικοί για εσάς. Θα πρέπει να καταλάβετε τι θέλετε τελικά από μια σχέση, το πώς συμπεριφέρεστε εσείς στον έρωτα και τι λάθη κάνετε, εάν κάνετε, όταν γνωρίζετε νέους ανθρώπους. Αυτές τις ημέρες λοιπόν, παρόλο που οι ερωτικές ευκαιρίες δεν θα λείψουν, είναι καλό προτού κάνετε ερωτικές κινήσεις να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο με τον εαυτό σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/04 – 19/04)

Κριοί του τρίτου δεκαημέρου,  αυτή την εβδομάδα τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα και φλογερά. Έχετε πολλές νέες ιδέες για το σπίτι και την οικογένεια, κάποιες από τις οποίες μπορεί να είχατε συλλάβει και στο παρελθόν. ‘Ισως θέλετε να αλλάξετε την καθημερινότητά σας, ακόμα και μέσω μιας μετακόμισης. Ωστόσο μπορεί να είστε πολύ βιαστικοί στις αποφάσεις αυτές. Η έμπνευση και οι ιδέες που έχετε θα σας φέρνουν χαρά. Τονώνουν όμως και τον έρωτα με τον αγαπημένο σας. Γι΄αυτό επειδή πρόκειται για σημαντικά νέα σχέδια προσπαθήστε να τα προωθήσετε με λιγότερη βιασύνη και καλό προγραμματισμό, διότι μπορεί αυτές τι ημέρες εύκολα να παρουσιαστούν καθυστερήσεις ή ματαιώσεις.

Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα θα είστε πολύ συγκεντρωμένοι στις ιδέες και τις σκέψεις που έχετε για σχέδια που αφορούν κυρίως την εργασία σας. Θα είστε όμως και πιο δραστήριοι σε επαφές με φίλους, με γείτονες ή με τα αδέρφια σας. Πολλά ραντεβού, πολλές συναντήσεις, πολλές κοινωνικές ασχολίες και νέες πληροφορίες θα είναι στη διάθεσή σας. Κάπου εκεί, μέσα σε όλα αυτά, δεν αποκλείεται και ο έρωτας να χτυπήσει την πόρτα σας και να σας προσφέρει ευκαιρίες να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε.Δεν αποκλείεται επίσης να κάνει την εμφάνιση κάποιος από το παρελθόν.Προσέξτε όμως μπερδέματα ανάμεσα στις τόσες επικοινωνίες και μην μπείτε βιαστικά σε νέες σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/04 – 30/05) Ερωτικό διάλειμμα

Α΄ Δεκαήμερο (20/04 – 30/04)

Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα, η συναισθηματική σας σταθερότητα μπορεί να διαταραχθεί λόγω γεγονότων τα οποία δεν αφορούν άμεσα την ερωτική σας σχέση. Φαίνεται ότι η επαγγελματική σας πορεία σας δημιουργεί ψυχολογική ένταση. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να έχετε φιλονικίες με πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος, όπως με τα αδέρφια σας ή με τους φίλους σας. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να μην είναι ειλικρινείς ή να σας ζηλεύουν.  Αυτό σας δημιουργεί μια άσχημη ψυχολογική διάθεση. Το στοίχημα για σας θα είναι να μην την περάσετε στην σχέση σας. Αντίθετα πλησιάστε τον σύντροφό σας για να πάρετε από εκείνον την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Ελεύθεροι, η εβδομάδα αυτή δεν προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να βάλετε στη ζωή σας ένα καινούργιο σύντροφο. Κάποιες άλλες διαπροσωπικές σας σχέσεις ή συνεργασίες ή ακόμα και φιλίες, μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Μπορεί ακόμη αυτές τις ημέρες να έρθουν στην επιφάνεια οικογενειακά μυστικά που αφορούν ίσως τα αδέρφια σας που θα σας ενοχλήσουν. Εάν προκύψουν νέες ερωτικές γνωριμίες θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί γιατί μπορεί να δημιουργηθούν επαφές που θα εμπεριέχουν ζήλια και χειριστικές συμπεριφορές.

 Β΄ Δεκαήμερο (01/05 – 10/05)

Ταύροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα, ιδίως στο ξεκίνημα της, μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μια σχετικά δύσκολη κατάσταση. Αυτη ίσως αφορά κάποιο παρασκήνιο που υπάρχει στην καθημερινότητά ή την εργασία σας, για το οποίο δυστυχώς δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Έτσι θα πρέπει να δείξετε υπομονή προκειμένου το όποιο πρόβλημα να περάσει. Σε ό,τι κι αν είναι αυτό το οποίο σας απασχολεί, φαίνεται ότι ο σύντροφός σας σας δίνει αισιοδοξία και καλή ενέργεια όπως και οι φίλοι σας.

Ελεύθεροι, η εβδομάδα αυτή απαιτεί από εσάς υπομονή και σύνεση στις κινήσεις σας εάν αντιληφθείτε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα σχετικά με μια κατάσταση η οποία σας βαραίνει ψυχολογικά. Εάν με κάποιο τρόπο είστε εμπλεκόμενοι σε μια κρυφή σχέση, αυτές τις ημέρες το πρόβλημα θα σας απασχολήσει περισσότερο από προηγουμένως. Αναζητήστε την ευχαρίστηση σε καλούς φίλους και σε δικούς σας ανθρώπους, οι οποίοι μπορεί να σας δώσουν και τις σωστές συμβουλές. Οι ημέρες λοιπόν δεν υπόσχονται νέες ερωτικές γνωριμίες.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/05 – 20/05)

Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες πρέπει ήδη να έχετε αρχίσει να νιώθετε μια καλύτερη διάθεση. Θα πρέπει να περιμένετε κάποιες ξαφνικές εξελίξεις στα οικονομικά σας αλλά και στα οικονομικά του συντρόφου οι οποίες θα σας χαροποιήσουν. Είστε πιο ρομαντικοί και πιο τρυφεροί και οι μέρες είναι καλές για να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε για όσα σας απασχολούν και να κάνετε όμορφες συζητήσεις και ρομαντικές βόλτες.

Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα θα αρχίσετε να νιώθετε περισσότερο αισιόδοξοι, χαρούμενοι και τυχεροί. Θα βρείτε νέους τρόπους για να εκφράσετε τον εαυτό σας, τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας. Δεν αποκλείεται μέσα από φίλους, αδέρφια, γνωστούς ή ακόμα και μέσα στα στενά πλαίσια της γειτονιάς σας να κάνετε μια ξαφνική γνωριμία η οποία προς το παρόν μπορεί να μην εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα, αλλά θα έχει μια τρυφερή πρώτη προσέγγιση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/05 – 20/06) Ησυχία από το μέτωπο της αγάπης

Α΄ Δεκαήμερο (21/05 – 30/05)

Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, η διάθεσή σας είναι πολύ όμορφη και ερωτική και θα έχετε ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, να χαρείτε και να μιλήσετε ακόμα και για παρελθοντικά ζητήματα τα οποία σας είχαν απασχολήσει. Κάποια εξέλιξη σε θέματα εξωτερικού ή εκπαίδευσης ή εργασίας θα σας δώσει επιπλέον καλή ενέργεια. Τέλος, μη χάσετε την ευκαιρία να βγείτε με τον αγαπημένο σας και να περάσετε όμορφα μαζί με κοινούς φίλους ή να ξεκινήσετε μαζί μια δραστηριότητα.

Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα οι εξελίξεις θα τονώσουν πάρα πολύ τη διάθεσή σας, αλλά σε αυτές βέβαια έχετε ενεργό ρόλο και εσείς, καθώς τις υποκινείται με την αισιοδοξία σας και το δυναμισμό σας. Είναι πιθανό να κάνετε νέες γνωριμίες κυρίως μέσα από τον φιλικό σας κύκλο ή μπορεί να έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο το οποίο θα σας ενθουσιάσει μέσω από φίλους ή μέσω μεγάλων ομάδων στις οποίες είστε ενεργό μέλος.

Β΄ Δεκαήμερο (31/05 – 09/06)

Δίδυμοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα φαίνεται ότι η ενέργειά σας επικεντρώνεται σε δύσκολες καταστάσεις τις οποίες καλείστε να διαχειριστείτε κυρίως στον επαγγελματικό στίβο. Εκεί θα πρέπει να επιδείξετε υπομονή και να συγκρατήσετε τον θυμό σας. Νέα σχέδια θα πρέπει να μπουν προς το παρόν στην άκρη. Δεν αποκλείεται κάποιοι τώρα να είστε αντιμέτωποι με πολύ δύσκολους χωρισμούς και βαθιές και μεγάλες κρίσεις στην οικογένεια.

Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες ο έρωτας δεν θα είναι στο πλευρό σας. Λόγω πολύ σημαντικών και σοβαρών εξελίξεων κυρίως στον επαγγελματικό στίβο εσείς οι ίδιοι βάζετε την αγάπη στον πάγκο. Θα πρέπει να συγκεντρώσετε τη δύναμή σας και την ενέργειά σας και να είστε έτοιμοι για μια δύσκολη εβδομάδα στην καριέρα, συγκρατώντας τον θυμό σας και αποφεύγοντας μάχες με ανωτέρους.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/06 – 20/06)

Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, μπορεί να έχετε καλές ιδέες για να διαπραγματευτείτε θέματα τα οποία σας απασχολούν σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε επειδή μπορεί να αγνοείτε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες ή επειδή μπορεί να υπάρξουν κάποιες ματαιώσεις στα παραπάνω θέματα. Η σχέση με τον σύντροφο δεν πρέπει να παρουσιάσει σκαμπανεβάσματα. Είναι πιθανό να συναντήσετε παλιούς φίλους ή πρόσωπα από τα παλιά τα οποία μπορεί να σας βοηθήσουν σε επιχειρηματικά κυρίως σχέδια.

Ελεύθεροι, η εβδομάδα αυτή ευνοεί περισσότερο τις κοινωνικές σας επαφές και τις ιδέες που μπορεί να έχετε σχετικά με την προώθηση των προσωπικών σας στόχων. Επειδή αυτές τις ημέρες θα έχετε άφθονες ευκαιρίες να κοινωνικοποιηθείτε δεν αποκλείεται να κάνετε και κάποιες γνωριμίες και να φλερτάρετε. Ωστόσο δεν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για τη δημιουργία νέων σχέσεων. Κάποιες ακυρώσεις ή ματαίωσης ίσως συναντήσεων με φίλους μπορεί να προκύψουν, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείτε ξανά με πρόσωπα από τα παλιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21/06 – 22/07) Επανεξέταση στόχων

Α΄ Δεκαήμερο (21/06 – 30/06)

Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, η ανάγκη σας για αγάπη και προσοχή από τον σύντροφό σας θα είναι αυξημένη. Θέλετε να έρθετε πιο κοντά και ίσως εάν ακόμα η σχέση σας δεν είναι σταθερή να επιθυμείτε πολύ να την επισημοποιήσετε. Το σπίτι επίσης σας απασχολεί όπως και τα θέματα της οικογένειας. Μπορείτε επίσης να βρεθείτε με φίλους σε διάφορα καλέσματα που θα οργανώσετε στο σπίτι σας ενώ δεν αποκλείεται να οργανώσετε και ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σας στο εξωτερικό.

Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες είστε πολύ γοητευτικοί και θα έχετε ευκαιρίες να κλέψετε τα βλέμματα κυρίως μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό να κάνετε γνωριμίες με άτομα τα οποία έχουν άμεση σχέση με την καριέρα σας και τα οποία μπορεί να είναι και ανώτεροί σας στην ιεραρχία. Σχέσεις που θα ξεκινήσουν τώρα, μπορεί να σας βοηθήσουν στην κοινωνική εξέλιξή σας. Δεν αποκλείεται επίσης η γνωριμία αυτή να έχει σχέση και με το εξωτερικό ή να προκύψει με άτομα διαφορετικής θρησκείας και φιλοσοφίας από εσάς.

Β΄ Δεκαήμερο (01/07 – 10/07)

Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες θα σας απασχολήσει έντονα η κοινωνική σας εικόνα, η καριέρα σας και τα οικονομικά σας, σε συνάρτηση όμως με το σπίτι και την οικογένεια. Φαίνεται ότι σε αυτούς τους τομείς καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Αυτό θα πρέπει να γίνει για να μπορέσετε να βάλετε πιο σταθερές και ώριμες βάσεις στην ζωή σας. Μέσα σε σε αυτό το κλίμα λοιπόν, κάποιοι θα πρέπει να επαναπροσδιορίζετε τη σχέση με το σύντροφό σας.

Ελεύθεροι, η εβδομάδα θα σας φέρει κάποια γεγονότα τα οποία θα σας αναγκάσουν να σκεφτείτε πολύ σοβαρά το πώς θέλετε από εδώ και πέρα να προχωρήσετε στη ζωή σας σε πολλούς τομείς. Τα οικονομικά σας θα μπουν στο μικροσκόπιο και θα προσπαθήσετε μέσω της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας να πετύχετε μια αύξηση στο εισόδημά σας. Ο έρωτας αυτές τις ημέρες δεν θα σας προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες. Όμως βρίσκεστε σε μια φάση που κάνετε πολλές αναπροσαρμογές στη ζωή σας και το αισθηματικό κομμάτι θα το αφήσετε για λίγο πίσω.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/07 – 22/07)

Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή μπορεί η σκέψη σας να είναι έντονα επηρεασμένη από το συναίσθημά σας και να και να μην μπορείτε να εκφράσετε σωστά όσα νιώθετε στον αγαπημένο σας. Είναι πιθανό τα όσα ονειρεύεστε για το ερωτικό σας μέλλον με τον σύντροφό σας, να αντιμετωπίζουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Μπορεί μεταξύ σας να υπάρχουν και παρεξηγήσεις κυρίως σε σχέση με το μέλλον του δεσμού σας. Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι, αυτό ίσως ματαιωθεί.

Ελεύθεροι, η εβδομάδα αυτή δε θα σας προσφέρει πολλές ερωτικές εξελίξεις. Δεν αποκλείεται όμως να έχετε επαφές με κάποιο πρόσωπο από την εργασία σας με το οποίο στο παρελθόν ίσως είχε υπάρξει ερωτική χημεία μεταξύ σας. Ωστόσο οι παρεξηγήσεις είναι περισσότερο από πιθανό να υπάρχουν αυτές τις ημέρες στην επικοινωνία σας γι αυτό είναι προτιμότερο να συγκεντρώσετε το μυαλό σας και τις σκέψεις σας στην επαγγελματική σας πορεία και σε ιδέες που έχετε για την αύξηση του εισοδήματός σας.

ΛΕΩΝ (23/07 – 22/08) Ο έρωτας σας ταξιδεύει μακριά

Α΄ Δεκαήμερο (23/07 – 01/08)

Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα σας βρίσκει να έχετε πολύ καλή διάθεση και να χαίρεστε τον έρωτα με τον αγαπημένο σας. Είναι πολύ πιθανό χάρη σε ένα πολύ όμορφο ταξίδι που μπορεί να κάνετε οι δύο σας να νιώσετε τον έρωτά σας να ξαναζωντανεύει και να μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά και να ασχοληθείτε από κοινού για κάποια προβλήματα που αφορούσαν την μελλοντική μάλλον εξέλιξη της σχέσης σας. Κάποιοι μπορεί επίσης να σκέφτεστε την επισημοποίηση του δεσμού σας.

Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία με με πρόσωπα τα οποία έχουν σχέση με τον επαγγελματικό σας χώρο. Δεν αποκλείεται επίσης να κάνετε γνωριμίες κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού ή με κάποιον ο οποίος είναι άλλης εθνικότητας, άλλης θρησκείας ή φιλοσοφίας από τη δική σας.  Έρωτες μπορούν επίσης να γεννηθούν για σας μέσω διαδικτύου.

Β΄ Δεκαήμερο (02/08 – 12/08)

Λέοντες του δεύτερου δεκαημέρου αυτήν την εβδομάδα έχετε πολύ μεγάλη όρεξη και ενέργεια για να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας, με τη σταδιοδρομία σας και την καριέρα σας αλλά και με την ερωτική σας σχέση. Είστε πολύ αισιόδοξοι και οι εξελίξεις στη σταδιοδρομία σας είναι θετικές. Αυτό τονώνει τη διάθεσή σας και εσείς με τη σειρά σας, τονώνετε την διάθεση του συντρόφου. Ένα ταξίδι για τους δυό σας θα ήταν ιδανικό, προσέχοντας βέβαια τα υπερβολικά έξοδα.

Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα, νιώθετε πιο ήρεμοι, πιο ισορροπημένοι και σίγουρα πολύ αισιόδοξοι. Οι εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή πρέπει να είναι πολύ ευχάριστες. Γενικότερα οι μέρες αυτές είναι θετικές για να προωθήσετε τον εαυτό σας και να επιτύχετε τους σκοπούς σας. Μέσα σε όλα αυτά δεν αποκλείεται να ελκύσετε το σωστό άνθρωπο για την ερωτική σας ζωή και να ξεκινήσετε έτσι μια πολύ όμορφη ρομαντική γνωριμία. Αυτή ίσως έχει σχέση με ένα ταξίδι ή με ανθρώπους άλλης εθνικότητας ή με άτομα τα οποία ζουν μακριά από εσάς ή που έχουν διαφορετική κουλτούρα.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/08 – 22/08)

Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα μπορεί να έχετε πρωτότυπες ιδέες για να ξεπεράσετε ένα παρελθοντικό πρόβλημα με τον αγαπημένο σας. Το σαββατοκύριακο μπορείτε  να συζητήσετε με τον καλό σας και να έρθετε κοντά κάνοντας νέα σχέδια αλλά και να βρείτε λύσεις σε οικονομικά προβλήματα. Πριν πάρετε όμως σημαντικές αποφάσεις, πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι μπορεί κάποια δεδομένα να μην είναι ακόμα γνωστά σε εσάς.

Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να έρθει στη ζωή σας ξαφνικά ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας και να σας ταράξει. Πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις, πρέπει να σκεφτείτε καλά και να προσέξετε παρεξηγήσεις για να είστε σίγουροι ότι αυτή τη φορά δεν θα υπάρχουν προβλήματα. Το σαββατοκύριακο η διάθεσή σας ανεβαίνει πολύ και μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα προσέχοντας λιγάκι τα οικονομικά σας. Αν πρόσφατα μπήκατε σε μία νέα γνωριμία, δεν αποκλείεται να βγάλετε τώρα την σχέση στο φως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/08 – 21/09) Δύσκολοι καιροί για έρωτες

Α΄ Δεκαήμερο (23/08 – 01/09)

Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα σας απασχολούν κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε έναντι τρίτων ή τα οικονομικά του συντρόφου σας. Φαίνεται ότι πρέπει να κάνετε κάποιες αναπροσαρμογές στην καθημερινότητά σας και να αντιμετωπίσετε πιο σοβαρά κάποια θέματα που αφορούν ναι μεν τις οικονομικές σας υποχρεώσεις σαν ζευγάρι, αλλά και τη μεταξύ σας σχέση. Επίσης δεν αποκλείεται να υπάρχει κάποια πτώση της ερωτικής σας διάθεσης.

Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι σας απασχολεί πολύ έντονα η εργασία σας, η καθημερινότητά σας και οι οικονομικές σας υποχρεώσεις. Εκεί κάτι δεν σας αρέσει, εκεί κάτι σας προβληματίζει και ψάχνετε να βρείτε τρόπους για να καλυτερεύσετε τις καταστάσεις, παρόλο που αυτό αυτές τις μέρες μοιάζει δύσκολο. Δεν έχετε ερωτική διάθεση. Επομένως αυτές τις ημέρες ακόμα και αν μπορούσαν να προκύψουν ευκαιρίες στον έρωτα μάλλον δεν είστε καν σε θέση να τις καταλάβετε.

Β΄ Δεκαήμερο (02/09 – 11/09)

Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θα έρθετε αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις στον γάμο και την σχέση. Ο σύντροφός σας μπορεί να παρουσιάζει έντονη αντίσταση σε όσα εσείς θέλετε και μπορεί να μην είστε σε θέση να καταλάβετε ο ένας τον άλλον. Εάν η σχέση σας εδώ και καιρό αντιμετωπίζει προβλήματα,αυτές τις ημέρες μπορεί να σκέφτεστε ακόμα και τον χωρισμό σαν λύση. Κάποιοι ίσως απλά, χωρίς ένταση καταλάβετε ότι ο έρωτας έχει τελειώσει. Μπορεί επίσης οι υπερβολικές υποχρεώσεις, ίσως και σχετικές με τα παιδιά σας, να σας έχουν απομακρύνει ερωτικά από το σύντροφο.

Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες θα νιώσετε αρκετά απογοητευμένοι από την εξέλιξη της συντροφικής ζωής. Ίσως κάποιοι από εσάς βγαίνουν από έναν πρόσφατο χωρισμό, με αποτέλεσμα να νιώθετε απαισιόδοξοι για το ερωτικό σας μέλλον. Εάν ο κοινωνικός περίγυρος σας πιέζει να βρείτε κάποιον, μην πέσετε στην παγίδα να κάνετε μια γνωριμία ή σχέση καθαρά από υποχρέωση και καθήκον. Νιώθετε παγωμένοι μέσα σας ερωτικά.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/09 – 21/09)

Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, ιδίως αν υπήρχαν κάποιες θολές καταστάσεις και παρεξηγήσεις στη σχέση και στο γάμο σας, θα θελήσετε να εμπιστευτείτε τον αγαπημένο σας και να συνδεθείτε περισσότερο μαζί του. Ωστόσο, είστε περισσότερο υποκινούμενοι από το καθήκον απέναντι στην σχέση ή επιλέγετε να προσπερνάτε κάποια προβλήματα λόγω υποχρέωσης. Στο τέλος όμως της εβδομάδας, κάποια γεγονότα αναφορικά με τη σχέση σας μπορεί να σας φέρουν απογοήτευση. Ωστόσο καλό είναι να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις.

Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες μπορεί να κάνετε μια ρομαντική γνωριμία με κάποιο πρόσωπο το οποίο ίσως είναι μεγαλύτερο από εσάς ή έχει σχέση με τον τομέα των συνεργασιών σας ή το εξωτερικό. Είστε περισσότερο όμως υποκινούμενοι από την ανάγκη σας να μην είστε μόνοι ή κάνετε μια επιλογή η οποία μπορεί να σας μοιάζει σίγουρη. Αν κάτι τέτοιο συμβεί, τότε στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να νιώσετε απογοητευμένοι. Αν το σαββατοκύριακο κάνετε γνωριμίες οι οποίες φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές,τότε πρέπει να προσέξετε γιατί μάλλον δεν είναι αληθινές.

ΖΥΓΟΣ (22/09 – 22/10) Ερωτικές δυσκολίες

Α΄ Δεκαήμερο (22/09 – 01/10)

Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση στην ερωτική σας σχέση και στο γάμο σας η οποία ίσως οφείλεται σε διαφορετικές προσδοκίες που έχετε. Μπορεί επίσης να υπάρξουν προβλήματα ανάμεσά σας σχετικά με την διαχείριση των χρημάτων. Το σαββατοκύριακο όμως θα έχετε ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας και σε αυτό μπορεί να παίξει ρόλο και ένα ταξίδι που ίσως σχεδιάζετε να κάνετε.

Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες θέλετε αρκετά να κάνετε μια νέα γνωριμία και μπορεί να ενθουσιάζεστε πολύ εύκολα με ανθρώπους που γνωρίζετε. Ωστόσο πρέπει να είστε σίγουροι για τις επιλογές σας, γιατί μπορεί να νιώσετε ότι ερωτεύεστε γρήγορα, αλλά μόλις κατακτήσετε τον ερωτικό σας στόχο με μεγάλη ταχύτητα να ξεφουσκώσει και ο έρωτας. Παρόλα αυτά γνωριμίες μπορείτε να κάνετε από το εργασιακό σας περιβάλλον ή με άτομα τα οποία έχουν με κάποιον τρόπο σχέση με τον τομέα των χρηματοοικονομικών.

Β΄ Δεκαήμερο (02/10 – 11/10)

Ζυγοί του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια δυσκολίες που υπάρχουν ίσως εδώ και καιρό στην ερωτική σας σχέση. Θα πρέπει να σκεφτείτε τι είναι αυτό που κάνει τα πράγματα τελευταία δύσκολα ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας και να αναρωτηθείτε για ποιο λόγο έχετε αρνητικές αντιδράσεις από εκείνον. Αν έχετε διαφορετικές προσδοκίες για την εξέλιξη του δεσμού σας, τότε μπορεί αντί να μιλήσετε γι΄αυτό με τον αγαπημένο σας να πεισμώσετε και και να μεγαλώσετε τη μεταξύ σας απόσταση. Κάτι τέτοιο μπορεί να έχει άσχημες συνέπειες στο τέλος της εβδομάδας και να βρεθείτε τελικά στεναχωρημένοι. Αν όμως τον προσεγγίσετε με ειλικρίνεια και καλή διάθεση, μπορείτε να αλλάξετε το κλίμα υπέρ σας και να περάσετε ένα όμορφο ερωτικό σαββατοκύριακο.

Ελεύθεροι, η διάθεσή σας θα είναι πεσμένη και μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι από τις εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Είναι ωφέλιμο για σας αυτές τις μέρες να σκεφτείτε με ποιον τρόπο προσεγγίζετε τους πιθανούς ερωτικούς συντρόφους και να καταλάβετε τι είναι αυτό που τελικά θέλετε από τη ζωή σας. Το σαββατοκύριακο η διάθεσή σας θα ανέβει και μπορείτε να περάσετε πιο όμορφα κυρίως με φίλους. Στις νέες ερωτικές γνωριμίες, προσέξτε μήπως έχετε χαμηλώσει υπερβολικά τα στάνταρ σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/10 – 22/10)

Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώθετε άγχος και κούραση από τις συνεχόμενες παρεξηγήσεις και διαφωνίες που μπορεί να υπάρξουν με τον αγαπημένο σας. Μπορεί να επανέλθουν μεταξύ σας θέματα από το παρελθόν και να σας κάνουν να αμφισβητήσετε το ταίρι σας. Μπορεί επίσης κάποιοι να φοβάστε ότι ο σύντροφός σας κρατάει μυστικά. Προσέξτε λοιπόν παρεξηγήσεις, διαφωνίες και εντάσεις και μην πάρετε σημαντικές και οριστικές  αποφάσεις αυτές τις ημέρες.

Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες το μυαλό σας μπορεί να γυρίσει στο ερωτικό σας παρελθόν και σε μια κατάσταση η οποία σας είχε αρκετά προβληματίσει και ίσως στενοχωρήσει. Ερωτικές γνωριμίες μπορεί να προκύψουν αυτές τις ημέρες, ωστόσο θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί γιατί μπορεί να μην είστε σε θέση να κρίνετε σωστά τον άνθρωπο που θα έχετε απέναντί σας. Δεν αποκλείεται επίσης να κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σας ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, το οποίο μάλλον κάποτε σας είχε πληγώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 – 22/11) Η καθημερινότητα δεν αφήνει πολύ καιρό για έρωτα

Α΄ Δεκαήμερο (23/10 – 01/11)

Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στη σχέση σας με το σύντροφό σας τα οποία αφορούν ως επί το πλείστον το σπίτι και την οικογένεια. Δεν αποκλείεται η καθημερινότητά σας και η εργασίας σας να είναι πολύ απαιτητικά με αποτέλεσμα να βγάζετε κάποια επιπλέον νεύρα στο σύντροφο. Επίσης μπορεί να δημιουργηθούν μεταξύ σας προστριβές εξαιτίας των παιδιών για όσους είστε γονείς. Κάποιοι μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε τη σχέση σας στην επόμενη φάση και σε σε αυτό να έχετε διαφωνίες με τον αγαπημένο σας.

Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα θέματα που αφορούν το σπίτι σας, μπορεί να σας κρατήσουν σε εγρήγορση. Οικογενειακές καταστάσεις θα χρειαστούν την προσοχή σας. Μπορείτε να κάνετε γνωριμίες κυρίως μέσα από τον εργασιακό σας χώρο και να έρθετε πιο κοντά με κάποιον συνάδελφο. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε γιατί αυτές τις ημέρες δεν είστε ήρεμοι συναισθηματικά και υπάρχει περίπτωση να εμπλακείτε με κάποιον άνθρωπο που δεν θα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Β΄ Δεκαήμερο (02/11 – 11/11)

Σκορπιοί του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα, θα περάσετε πολύ όμορφα με τον αγαπημένο σας. Έχετε μεγάλη όρεξη να κάνετε μαζί σχέδια τα οποία μπορεί να αφορούν απλά καθημερινά πράγματα όπως η διασκέδασή σας. Μπορεί όμως να προχωρήσετε και στην πραγματοποίηση πιο μεγαλεπήβολων σχεδίων, όπως ο ερχομός ενός παιδιού. Εάν πρόσφατα μπήκατε σε μία σχέση, τότε αυτές τις ημέρες θα την δείτε να προχωρά σοβαρά και θα αρχίσετε να κάνετε όνειρα μαζί για το μέλλον.

Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες μπορείτε να περιμένετε νέες γνωριμίες οι οποίες θα χαρακτηρίζονται και από ερωτική έλξη αλλά και από σοβαρά συναισθήματα. Είναι πιθανόν να έρθετε πιο κοντά με έναν συνάδελφο ή έναν υφιστάμενο σας, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν και γνωριμίες με διαφορά ηλικίας.  Ευνοούνται επίσης γνωριμίες με πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεστε στην καθημερινότητά σας ή που μπορεί να σας παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Οι ημέρες γενικά είναι καλές για την αισθηματική σας ζωή γιατί και εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε καλά τι είναι αυτό που θέλετε από μια ερωτική σχέση.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/11 – 22/11)

Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, μπορεί κάποια ξαφνικά γεγονότα που αφορούν την σχέση σας, το σπίτι και την οικογένεια να σας αναστατώσουν. Δεν θα μπορείτε να εκφράσετε σωστά αυτά που θέλετε στο σύντροφό σας και θα νιώσετε ότι δεν επικοινωνείτε. Ίσως πάλι έχετε κάποιες ιδέες σε σχέση με ένα ταξίδι ή με τα οικονομικά σας, τα οποία δεν βρίσκουν σύμφωνο τον αγαπημένο σας και μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Επιπρόσθετα, υπερβολικός φόρτος εργασίας ή πολλές καθημερινές υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε και να απολαύσετε τη σχέση σας όπως θα θέλατε.

Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες οι γονείς σας ή το σπίτι σας μπορεί να χρειαστούν να τους αφιερώσετε το χρόνο σας, καθώς ίσως συμβούν κάποια απρογραμμάτιστα γεγονότα που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Αυτό σε συνδυασμό με μια αρκετά απαιτητική καθημερινότητα, μπορεί να μην σας αφήσει  αρκετό αρκετό ελεύθερο χρόνο ούτως ώστε να επιδοθείτε στο κυνήγι ενός νέου υποψήφιου ερωτικού συντρόφου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 – 21/12) Προβλήματα για το δεύτερο δεκαήμερο

Α΄ Δεκαήμερο (23/11 – 02/12)

Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα θα σας κάνει να μπορέσετε να συνδεθείτε πολύ μέσω της επικοινωνίας με τον αγαπημένο σας, να καταλάβετε πράγματα τα οποία τον τρομάζουν ή τον φοβίζουν και τα οποία δεν σας λέει και να έχετε τη δυνατότητα να δυναμώσετε τον έρωτα σας. Έτσι, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να κάνετε μαζί πράγματα που σας αρέσουν, να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε και να κάνετε κάποιες κινήσεις για να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας.

Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες έχετε τη δυνατότητα να κάνετε νέες γνωριμίες ίσως μέσω φίλων, αδελφών ή ακόμα και μέσω του διαδικτύου. Δεν αποκλείεται επίσης να χρειαστεί να μετακινηθείτε αρκετά λόγω της εργασίας σας. Μέσα σε αυτές τις μετακινήσεις ίσως γνωρίσετε ένα πρόσωπο που πραγματικά θα συγκινήσει την καρδιά σας. Αυτές τις ημέρες, θα ανθίσει μια καινούργια αγάπη η οποία θα χαρακτηρίζεται από όμορφα συναισθήματα αλλά και βαθιά σεξουαλική έλξη.

Β΄ Δεκαήμερο (03/12 – 12/12)

Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μια σχετικά απαιτητική κατάσταση στην οικογένεια και το σπίτι. Ίσως υπάρξει ψυχρότητα λόγω οικονομικών προβλημάτων ή εντάσεις εξαιτίας των παιδιών. Με τον σύντροφο δεν θα είναι δυνατόν να έρθετε σε επικοινωνία και συνεννόηση. Η κατάσταση αυτή μπορεί να μην δημιουργείται τώρα, αλλά να κορυφώνεται ένα πρόβλημα το οποίο μπορεί να κακοφορμίζει εδώ και καιρό. Προσοχή χρειάζεται επίσης σε γονείς και πεθερικά.

Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες η διάθεσή σας δεν θα είναι καλή και μπορεί αν πρόσφατα είχατε μπει σε μια σχέση, αυτή να τελείωσε άδοξα. Προβλήματα με τους γονείς σας, προβλήματα με το σπίτι και με κάποια έξοδα που μπορεί να παρουσιαστούν, θα ρίξουν την ψυχολογία σας. Αν νιώσετε ότι δεν έχετε ανάγκη αυτές τις ημέρες να κοινωνικοποιηθείτε, πάρτε το χρόνο σας και ηρεμήστε κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν και σας χαλαρώνουν. Πολύ σύντομα θα ξεκινήσει για εσάς μια καταπληκτική περίοδος στα ερωτικά σας, οπότε πρέπει να είστε έτοιμοι να την υποδεχτείτε με καλή διάθεση.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/12- 31/12)

Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες μπορεί να έχετε την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε με τον αγαπημένο σας κάποια παρελθοντικά θέματα που μπορεί να είχαν προκύψει και να προσπαθήσετε να τα λύσετε, αποφεύγοντας παρεξηγήσεις και εμπόδια. Η κατάσταση μπορεί να μην ξεκαθαρίσει άμεσα, αλλά σίγουρα θα νιώσετε πιο χαλαροί και πιο ευτυχισμένοι με τον αγαπημένο σας. Εάν σχεδιάζετε μία μετακόμιση ή ένα ταξίδι, τώρα μπορεί να υπάρξουν κάποιες ματαιώσεις ή επιπλοκές, όμως αυτό δεν θα χαλάσει την ερωτική ατμόσφαιρα.

Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες αρκετοί από εσάς θα ζήσετε κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις με την έννοια ότι μπορεί να επιστρέψουν στη ζωή σας πρόσωπα από το ερωτικό σας παρελθόν. Εάν πρόκειται για μια καλή σχέση, μπορεί κάποιοι να δώσετε ευκαιρίες και να επαναξιολογήσετε την κατάσταση. Ανεξάρτητα όμως από τις ερωτικές επιστροφές, ευκαιρίες γενικά θα παρουσιαστούν για έρωτες αυτή την περίοδο με εσάς να πρέπει πάντα να είστε προσεκτικοί για τυχόν παρεξηγήσεις και εμπόδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/01) Διαφορές στα ερωτικά των δεκαημέρων

Α΄ Δεκαήμερο (22/12 – 31/12)

Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, θέλετε να περάσετε χρόνο με τον αγαπημένο σας στο σπίτι και να έρθετε πιο κοντά. Θα πλησιάσετε αρκετά τον σύντροφό σας και θα καταλάβετε ο ένας τις ανάγκες του άλλου, ούτως ώστε να διατηρηθεί η αρμονία μεταξύ σας. Κάποιοι μπορεί να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας τα οποία αφορούν μια μετακόμιση, έναν γάμο ή τον ερχομό ενός παιδιού. Τέλος, εάν πρόσφατα μπήκατε σε μια σχέση μπορεί αυτές τις ημέρες να σχεδιάζετε την αρχή της συμβίωσης με τον καλό σας.

Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες έχετε μεγάλες δυνατότητες να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα αποδειχθεί καλή για σας, αρκεί να είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας. Αυτό, γιατί μπορεί να έχετε την τάση να ενθουσιαστείτε γρήγορα με κάποιο άτομο, αλλά μόλις το κατακτήσετε ο ενθουσιασμός σας να ξεφουσκώσει. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για όλους. Η πλειοψηφία θα πρέπει να περιμένει μια όμορφη ερωτική γνωριμία.

B΄ Δεκαήμερο (01/01 – 10/01)

Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα η προσοχή σας θα στραφεί σε προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στο σπίτι και την οικογένεια και σε καταστάσεις οι οποίες απαιτούν εξυγίανση, ούτως ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις σας. Μπορεί σε αυτές τις καταστάσεις να εμπλέκονται και τα κοινά οικονομικά ή τα οικονομικά του συντρόφου, ενώ σίγουρα ο γάμος σας θα μπει στο μικροσκόπιο.

Ελεύθεροι, αυτή η εβδομάδα θέλει από εσάς να καταλάβετε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε και τι πρέπει να αλλάξετε στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ούτως ώστε να μπορέσετε να κάνετε μια καινούργια αρχή στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια κάποια προβλήματα τα οποία σας είχαν αναστατώσει στο παρελθόν. Θα μπορούσαν να αφορούν έναν χωρισμό ή τη διακοπή μιας συμβίωσης που είχατε. Το θέμα είναι ότι κλείνοντας κάποιους κύκλους, μπορείτε να προχωρήσετε παρακάτω πιο ανάλαφροι και πιο σίγουροι για τις ερωτικές σας επιλογές.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/01 – 19/01)

Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα μπορεί να προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια ή να ματαιωθεί ένα σχέδιο που είχατε, γεγονός που θα σας εκνευρίσει. Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σας, θα πρέπει να προσέξετε πολύ κάθε πιθανή λεπτομέρεια, ενώ προσοχή θα πρέπει να δείξετε και στις επικοινωνίες σας για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

Ελεύθεροι, την εβδομάδα αυτή, μπορεί να κάνετε νέες γνωριμίες κυρίως μέσω δικών σας ανθρώπων ή να γνωριστείτε με κάποιο πρόσωπο το οποίο ασχολείται με τα κτηματομεσιτικά. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε τις ιδέες σας, θα πρέπει να προσέξετε παρεξηγήσεις, εκνευρισμούς και ματαιώσεις σχεδίων. Αν θέλετε να προχωρήσετε με τη γνωριμία, να είστε σίγουροι ότι σχεδιάζετε τα πράγματα σωστά. Αυτό γιατί μπορεί άθελα σας να δημιουργήσετε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/01 – 18/02) Ήρεμες ερωτικές ημέρες

Α΄ Δεκαήμερο (20/01 – 29/01)

Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να νιώσετε μια συναισθηματική ένταση λόγω διαφωνιών που έχετε με το σύντροφο σε σχέση με το γάμο σας ή με τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας. Γρήγορα όμως η κατάσταση βελτιώνεται. Η διάθεσή σας φτιάχνει, γίνεστε πιο επικοινωνιακοί, πιο κοινωνικοί και έχετε περισσότερη διάθεση να τον πλησιάσετε. Νέα που θα έχετε και τα οποία θα αφορούν το σπίτι ή τους συγγενείς σας, θα ευχαριστήσουν ιδιαίτερα και τους δυο σας. Δεν αποκλείεται επίσης, να κάνετε μια σύντομη εκδρομή για να βρείτε δικούς σας ανθρώπους και να τονώσετε όμως και τη μεταξύ σας αγάπη.

Ελεύθεροι, το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει με άσχημη διάθεση, λόγω υπερβολικών υποχρεώσεων στην εργασία και στην καθημερινότητα αλλά και σε θέματα που πρέπει να τακτοποιήσετε με το σπίτι σας. Προχωρώντας όμως οι ημέρες, η διάθεσή σας φτιάχνει. Θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ερωτικές γνωριμίες μέσω δικών σας ανθρώπων ή ακόμα και μέσω του διαδικτύου. Τέλος, αν σας προκύψει η πιθανότητα να κάνετε μια έστω και σύντομη εκδρομή, να μην εκπλαγείτε εάν εκεί σας παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να φλερτάρετε και γιατί όχι, να ξεκινήσετε μια όμορφη ερωτική επικοινωνία.

 Β΄ Δεκαήμερο (30/01 – 08/02)

Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες θα νιώσετε ικανοποιημένοι και ευτυχισμένοι από το πώς προχωρούν τα πράγματα στην ερωτική σας σχέση. Έχετε αρκετές δυνατότητες να κοινωνικοποιηθεί και να συμμετέχετε σε όμορφες εκδηλώσεις οι δύο σας αλλά και με την παρέα φίλων. Τα θερμά σας συναισθήματα θα βρουν ανταπόκριση και ίσως αποφασίσετε μαζί να κάνετε ένα ταξίδι, να αρραβωνιαστείτε ή ακόμα και να φέρετε στον κόσμο ένα παιδί. Τέλος, κάποιοι δεν αποκλείεται να αποφασίσετε μαζί με τον αγαπημένο σας να συμμετέχετε σε μια ομάδα με σκοπό να περνάτε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες η διάθεσή σας είναι πολύ όμορφη. Νιώθετε καλά με τον εαυτό σας και σίγουρα θα έχετε πολλές ευκαιρίες να κοινωνικοποιηθείτε και να συμμετέχετε σε όμορφες εκδηλώσεις μαζί με φίλους. Δεν αποκλείεται λοιπόν μέσα σε όλες αυτές τις ευχάριστες στιγμές, να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία η οποία μπορεί να αποδειχθεί πολύ όμορφη για εσάς. Χάρη στην καλή σας διάθεση είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί ως προς τους άλλους και έτσι μπορείτε να περιμένετε καλή τύχη στα ερωτικά σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (09/02 – 18/02)

Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα είναι δυνατόν κάποιες ανατροπές οι οποίες συμβαίνουν στην καθημερινή σας ζωή ή στην εργασία σας, να σας αναστατώσουν και να σας κάνουν να νιώσετε ότι ο αγαπημένος σας δεν σας καταλαβαίνει. Ωστόσο, η κατάσταση γρήγορα βελτιώνεται και μπορείτε να έρθετε πιο κοντά ερωτικά και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Χάρη στην καλή επικοινωνία θα κάνετε μαζί με τον αγαπημένο σας όμορφα σχέδια. Ωστόσο πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί κάποια από αυτά μπορεί να ματαιωθούν, λόγω ίσως υποχρεώσεων που έχετε με τα παιδιά σας.

Ελεύθεροι, αν εξαιρέσουμε το ξεκίνημα της εβδομάδας όπου δεν θα έχετε καλή διάθεση οι επόμενες μέρες θα σας τονώσουν και μπορεί να φέρουν πολλές ευχάριστες επαφές και επικοινωνίες με δικούς σας ανθρώπους με φίλους και αδέρφια. Μέσα από αυτές θα μπορούσε να γεννηθεί ένας νέος έρωτας. Δεν αποκλείεται όμως αρκετοί από εσάς να έχετε και επικοινωνία με πρόσωπα από το ερωτικό σας παρελθόν, ενώ προσέξετε γενικότερα παρεξηγήσεις και μπερδέματα σε όλες τις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/02 – 20/03)

Α΄ Δεκαήμερο (19/02 – 29/02)

Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή θα είναι σχετικά ήσυχη για σας. Μπορεί να αποφασίσετε να ασχοληθείτε πιο διεξοδικά με τα οικονομικά σας αλλά και με τον εαυτό σας. Κάποιοι θα κάνετε αγορές για εσάς, θα ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην σπαταλήσετε πολλά χρήματα. Η ερωτική σας σχέση δεν θα έχει ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα. Τα πράγματα κυλούν ήρεμα και ομαλά.

Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στον εαυτό σας. Θέλετε να κάνετε κάποιες κινήσεις για να βελτιώσετε ίσως την εμφάνισή σας, να ανανεώσετε το look σας ή ακόμα και να κάνετε σύντομα ταξίδια για να βρείτε καλούς σας φίλους και συγγενείς. Ο έρωτας δεν έχει γράψει αυτές τις ημέρες συγκλονιστικά σενάρια για εσάς. Επομένως ασχοληθείτε κάνοντας τα πράγματα που σας ευχαριστούν περισσότερο.

Β΄ Δεκαήμερο (01/03 – 10/03)

Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι λιγάκι απαιτητική για εσάς. Ίσως νιώσετε περιορισμένοι στα πράγματα που θέλετε να κάνετε και μπορεί επίσης σε αυτό να παίζουν ρόλο και τα οικονομικά σας. Απόσταση θα παρουσιαστεί ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφο και κάποια διάσταση απόψεων σχετικά το πώς πρέπει να διαχειριστείτε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Αποφύγετε το θυμό και την ένταση και προσπαθήστε όσο μπορείτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες το ερωτικό στοιχείο θα λείπει από την ζωή σας. Φαίνεται ότι πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιες απαιτητικές καταστάσεις οι οποίες αφορούν τα οικονομικά σας, τις κοινωνικές σας επαφές αλλά και σχέσεις με την οικογένεια και το σπίτι. Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν θα έχετε διάθεση να προχωρήσετε σε ερωτικές γνωριμίες.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/03 – 20/03)

Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θα βάλετε τον ρομαντισμό στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σας και θα κάνετε διαφορετικά και πρωτότυπα πράγματα για να περάσετε τις ημέρες σας. Δεν αποκλείεται κάποια νέα να σας ξαφνιάσουν ευχάριστα, ενώ μια σύντομη εκδρομή θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ ωραία για την μεταξύ σας σχέση. Τέλος κάποιες  θετικές ειδήσεις που αφορούν την καριέρα σας και την επαγγελματική σας εξέλιξη, θα τονώσουν περαιτέρω τη διάθεσή σας και όλο αυτό θα το βγάλετε θετικά στην επαφή με τον αγαπημένο σας.

Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες μπορείτε να κάνετε γνωριμίες κυρίως μέσα από τον κοντινό σας περίγυρο, μέσω των αδελφών σας ή μέσω ακόμα και του διαδικτύου. Έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με την καριέρα σας και τα επαγγελματικά σας, ωστόσο αυτό δεν θα σας στερήσει ερωτικές επαφές. Κάποιες από αυτές μπορεί να επανέρχονται και από το παρελθόν σας. Δηλαδή κάποιες γνωριμίες που είχατε κάνει παλιά και δεν είχαν εξελιχθεί, τώρα ίσως μπούνε ξανά στη ζωή σας.

Από την Ιωάννα Ζιαμπίρη

Πηγή: christosarchos.gr

Διάβασε ακόμη